"София - Ден и Нощ" - 28

• 55 973
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Айде, Калина май ще работи при Христо, да меси.

# 751
Поне май ще завършат историята ,  няма да го прекъснат от нищото.

# 752
  • Terra incognita
Надявам се след време да се върнат с нов сезон. Не е изключено.

# 753
Скъпи съфорумници,първо да измрънкам и аз на тия продуценти..Ама как можахте бе,как ви даде сърце да спрете любимия ми сериал ?!!! Едно нещо хубаво,баш българско да ни носи радост и него прецакахте..🙁 Голям срам!  Второ в википедия пише,че сериала свършва през май.Сега защо подранихме?!!! Ужас!!!

# 754
  • ВАРНА
В Уикипедия пише всеки който му кефне!  

Още на 31 август  2018 прекратиха комуникацията с феновете  на сериала - продуцентите във Фейсбук -

- закриха офиц.страница и оттогава няма никъде сигурно инфо от първа ръка.

За съжаление последните месеци от съществуването на сериала само гадаем.  
Много грозно от страна на Нова тв.  - да не съобщят в една реклама поне нещо от сорта на:  Гледайте последния епизод на 8 март!

# 755
Хайде да ходим на протест "Върнете ни любимия сериал!" Simple Smile

# 756
Хайде да ходим на протест "Върнете ни любимия сериал!" Simple Smile

Майтапиш се, но що деца и тийнейджъри биха дошли Simple Smile

# 757
Изгледах серията от снощи и за първи път адмирирам постъпката на Коко (!)

Това със Стела и Лазар също беше готино.

Всички пораснаха и помъдряха , само Симона се държи като 12-годишна пикла. Никога не съм я харесвала и няма и да го направя.

А за спирането на сериала - време му е.
Не търпи развитие вече, ясно е , че в тази квартира няма да са до пенсия, редно е всеки да си хваща пътя.

# 758
В Уикипедия пише всеки който му кефне!  

Още на 31 август  2018 прекратиха комуникацията с феновете  на сериала - продуцентите във Фейсбук -

- закриха офиц.страница и оттогава няма никъде сигурно инфо от първа ръка.

За съжаление последните месеци от съществуването на сериала само гадаем.  
Много грозно от страна на Нова тв.  - да не съобщят в една реклама поне нещо от сорта на:  Гледайте последния епизод на 8 март!

Ми те от Нова и те са едни..
Да напишат в програмата финалът на и т н т.. Честно казано не мога да повярвам че свършва след близо четири години ефир.....

# 759
По- добре сега, отколкото да го разводняват още..

# 760
# 761
Преди бяха писали  ,че краят ще е през май месец,но сигурно са имали идея епизодите да са по половин час,а впоследствие решават по-набързо да се преключва с тази история Sneaky Както и да е всяко хубаво нещо има и своя край  Hands Thumbsup
Скрит текст:
най-накрая ще си лягам рано

# 762
  • ВАРНА

То това е страшно достоверна новина!

- всички виждаме програмата на Нова тв.  от днес до 13 март - вече е публикувана!

Каква е гаранцията че сериалът не е преместен в събота и неделя???

# 763
Вижда се, че вече сериала е към края си.

# 764
  • Варна/Филаделфия
Уфф, мен ме разчувства серията. И Коко, и Стела и Лазар, и Цвети..
Много смешно ми стана Симона как вика на Ани - Оная тънката. Хаааахахахах!!! То па наистина супер кофти да избираш, но да изчакат малко да и мине на Цуцето. Веднага гости- мости. Grinning Ясно е, че беше за да сложат край на историята, ама все пак.
Последния месец гледахме доста интересни епизоди. Имаше преди това един период с големи тъпотии. Можело значи! Ама като свършва! Angry

Общи условия

Активация на акаунт