"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 036
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
Аре бе много тъпа тая Калина.  Не знаела дали е работна вечеря. Да не си на 15.. Той в прав текст и каза че я харесва. На закуска не се съгласи на вечеря да, че и се притеснява че щяло да стане нещо.  Егати тъпото парче.

# 76
  • Sofia
Не си спомням бившата на Ясен.

# 77
# 78
Гледам програмата -до четвъртък ще го излъчват,после Новогодишна почивка Laughing

# 79
  • Deutschland
Калина все пак отиде при Ясен снощи 😳

# 80
Мда,и мен ме изненада Калинката. 😃

# 81
За съжаление ,изглежда наистина не снимат вече Sleepy

# 82
    Съгласна съм с коментара за Джулия. В лице има мъжко и грубо излъчване. Не се съмнявам, че жената, която се е въплътила в ролята на Джулия, да има същото поведение и гримаса като героинята си в реалния живот.

Изненада ме наистина Калина, че отиде при Ясен. Сигурно ще се сдобрят. Радвам се, че се осъзна и не отиде при шефа си. Много ясно е, че щом я кани у тях, това означава, че иска да има интимни отношения с нея. А една жена, която е прекрачила прага на дома на един мъж, го прави с пълното съзнание, че този мъж иска да има интимни отношения с нея, а това е категоричен отговор за един мъж, че и жената е съгласна и иска същото.

И на мене ще ми липсва този сериал. Толкова много свикнах да го гледам. Също и майка ми много го харесва. Като й казах, че приключва завинаги, и тя се натъжи.

# 83
Мале Христо-гол мммм  smile3534  Много тъпа серия беше тая вечер  Sad

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 22:54 от elpi

# 84
Сашо: Да, с рокля ще я заведа.. Няма да ходи като циганка..
хахах, умирам Grinning Grinning

# 85
Мале Христо-гол мммм  smile3534  Много тъпа серия беше тая вечер  Sad
А Боби гол дали ще е ммм Wink

# 86
  • София
Напоследък няма как да гледам затова направо да попитам ....в кой епизод дават Коко в църквата ,имало една жена ,която ми е клиентка в магазина в който работя искам да я видя ?

# 87
Някъде към 514 епизод почват май попските истории

# 88
  • София
Христо няма ли да го съберат с някоя? Много време седи сам... Такъв хубав мъж!

# 89
Е шефът на Калина как я кани вкъщи като има жена?

Общи условия

Активация на акаунт