"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 427
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • Terra incognita
Поне, ако е любовница на някой, спокойно може да я натика в чекмеджето за чорапи, ако жената се прибере внезапно 😂😂😂😂

# 661
# 662
Ако не е тайна, Стела от къде точно има страст към високите скорости, като дори няма кола??
Тая Калина ми е ужасно смотан персонаж. Добре поне, че си оправи кожата на лицето, ама иначе в пълен потрес. Адвокатка, дето не може две изречения на кръст да върже. С толкова беден речник, че чак конкурира Даню. И всяко изречение започва с "Миии..". Изключително неудачен избор на актриса за тази роля. И чудно, защо ли иска да напусне кантората? Ауу, каква мистерия, какъв съспенс, какво чудо!!!
Също така не мога да разбера защо постоянно ни натрисат образи с тежък диалект? Може би от съображения за етническа толерантност? Simple Smile Grinning Който ще да се обижда, нетърпимо е за слушане, просто, цялото това мйекане, особено пък от мъже. Simple Smile

# 663
  • Варна/Филаделфия
Също така не мога да разбера защо постоянно ни натрисат образи с тежък диалект? Може би от съображения за етническа толерантност? Simple Smile Grinning Който ще да се обижда, нетърпимо е за слушане, просто, цялото това мйекане, особено пък от мъже. Simple Smile

Наистина ли не можеш да разбереш Grinning  Нали това е част от образа, всеки персонаж има отличителни белези. Не е случайно "натрисане на образ".
"Съображения за етническата толерантност" - ХАХАХАХАХАХА Joy JoyJoy  И това от човек, който говори за невъзможност за връзване на две изречения и беден речник. Hug (just a joke) Hands V
Аз мисля, че леля Мария, например, няма да е толкова колоритна ако не говори мйеку.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 18:10 от Mery D Eve

# 664
  • ВАРНА
София Ден и Нощ продължава излъчването си и през март!

Риалити сериалът присъства в програмата и следващата седмица  от 4 март до 9 март  всяка делнична вечер от 23.30 до 00.30 часа.

# 665
Честита баба Марта! Снощи заспах на първите  реклами... Влязох тук, да разбера какво е станало на Рождения ден и с Марио и Настя, но тук Мълчанието на агнетата Simple Smile

# 666
  • Gotham City
Специално заради теб сега си го пуснах и ще коментирам като изгледам  Laughing

# 667
Марио не го дадоха,в промото за следващия епизод показаха,че ще ги разменят.
РД на Мишето беше голям тъпизъм. Защо покани Лора,като не може да ги гледа заедно с Даню,а пък Лора защо изобщо отиде,не знам. Накрая Стела,която Даню замъкна,за да не ходи на гонките,се измъкна и все пак отиде,а малко след това се обадиха,че е катастрофирала. Ма и тя не си седна на задника!
Другото,което даваха беше Калина. Напусна работа,а оня грозник Илия й каза,че ще се постарае да не си намери работа никъде. 🙄

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 13:49 от Anyyyone

# 668
  • Gotham City
Тоя пък Илия като го заиграе bad boy и падам от смях, ама толкова да не му отива тази роля на фаталния мъж  Joy Joy Joy

Безинтересен, поне за мен, епизод

# 669
  • Terra incognita
Тоя пък Илия като го заиграе bad boy и падам от смях, ама толкова да не му отива тази роля на фаталния мъж  Joy Joy Joy

Безинтересен, поне за мен, епизод
Не само безинтетесен, а и изключително слаб актьор.
Постъпи подло, като наговори тия простотии на съдружника си.

# 670
Той ми е супер антипатичен от началото още. Чудя се Калина какво му хареса?! Ясенчо е 100 пъти по-добре.

# 671
  • Gotham City
Еми то, ако бяха избрали някакъв красавец, щеше да има логика в залитането и, но това момче, просто не е подходящо за ролята.

Между другото, много ми харесва цвета на косата на калина, русо, ама някак като бежово седи, много хубав цвят

# 672
  • Terra incognita
Доколкото знам, Калина в реалния живот е фризьор. Може и да бъркам, но мернах нещо такова в инстаграма й.

# 673
  • Gotham City
И аз мисля, че съм виждала нещо такова

# 674
Доколкото знам, Калина в реалния живот е фризьор. Може и да бъркам, но мернах нещо такова в инстаграма й.
Да, има фризьорски салон.

Общи условия

Активация на акаунт