"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 447
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна/Филаделфия
На мен много ми хареса, че Мишето покани Лора. Нормално е, като говори пред всички. Но Дани биваше да каже, че няма да ходят, не и сестра си да мъкне. Както я гонеше от квартирата и не знам си какво, сега вече много ларж. Joy

Тоз Илия с кеф да му врътнеш два шамара! Какъвто е смотан и като заплашва, още по- жалък изглежда!
Стана ми мъчно за Калина ..

# 676
На мен не ми допадна,лицемерно беше. После особено с ТедитУ като коментираха много грозно. Не иска да я вижда,ревнува,обича Даню,ама да се направи на много “над нещата” пред всички изтърси покана. Аз не бих поканила бившия си и новата му под никакъв предлог! 😈😂 Ама аз съм си цербер де. Иначе за Даню съм съгласна. Знае,че не е уместно да ходи,че на никой няма да му е все тая и отива,че даже и Стела води. 🙄 Тооолкова да му е важно. А пък с подаръка,дето и Теда подклаждаше огъня съвсем изпростя. Ако бях на Лора на мястото още тогава щях да си бия камшика,а не седя като пън. 🙄🙄🙄

# 677
Не бих поканила бившия си на РД никога, а с новата му пък съвсем.
Изобщо защо беше това черпене в квартирата и канене... освен с Теда, не съм останала с впечатление ,Михаела да е толкова близка с останалите.

А Лора ... ах тази Лора.
Готино, ерудирано момиче какво още търси там.
Сега освен на Даню е крива и на Стела.

# 678
Аз мисля, че беше редно и много смело и зряло от нейна страна да покани лора и даню. Даже евала ми идва на ум да кажа. Кво трябваше да направи? Да отиде и да каже лора без теб?детски работи. Тя щом все още уважава дани значи ще го покани с любимата му. Лора също беше права да отиде трябва да е до него. Друг е въпроса че дани  трябваше да измисли някаква тривиална причина да не ходи и следователно да не отиде и Лора. Аз съм убедена, че чак сега осъзна какво е направил.  Лора беше едно моментно увлечение заради което той реши да си съсипе връзката.

# 679
Зряло и редно щеше да е,ако не бяха дали после как коментираше с Теда,че изобщо не е искала да я кани,ама нямало начин. Можеше просто да каже всички сте поканени и това е. Тя чак персонално я покани,пък хич не й се искало.

# 680
# 681
На мен не ми допадна,лицемерно беше. После особено с ТедитУ като коментираха много грозно. Не иска да я вижда,ревнува,обича Даню,ама да се направи на много “над нещата” пред всички изтърси покана. Аз не бих поканила бившия си и новата му под никакъв предлог! 😈😂 Ама аз съм си цербер де. Иначе за Даню съм съгласна. Знае,че не е уместно да ходи,че на никой няма да му е все тая и отива,че даже и Стела води. 🙄 Тооолкова да му е важно. А пък с подаръка,дето и Теда подклаждаше огъня съвсем изпростя. Ако бях на Лора на мястото още тогава щях да си бия камшика,а не седя като пън. 🙄🙄🙄

Тя Лора трябваше да си бие камшика още, когато разбра че Даню е оставил Михаела заради нея. Такъв тип мъже не се променят, те са си женкари. Като му писне, ще я самени с нова или ще изревнува Михаела и ще направи драма, да си я връща. Боклук си е и не разбирам, защо го искат и двете изобщо.

# 682
  • Terra incognita
Ще умра от смях с тоя Жоро. К'ви са тия реплики  ала Бай Фильо, дето е навлякъл? 😂😂😂
То са пайети, то са камъчета, много шукаритетно.
Повече мяза на нископлатена охрана, отколкото на БОС.

# 683
Не може Кольо да е толкова тъп. 🤨

# 684
Йессс спасиха настя, браво на жоро, леко невъзможна сцена и що са били Марио, все едно да им дадат настя оръфана. И как руснаците ще повярват, че не са негови хора

# 685
  • Deutschland
Не може Кольо да е толкова тъп. 🤨

Абсолютно!!!!

# 686
  • Варна/Филаделфия
Че е тъп Коко, тъп е. Ами Ана Кухото защо ходи на срещи с него да и кажел за Кети. Точно в деня, в който я следи и досажда. Joy Не знам как да опиша този заплетен любовен триъгълник Joy

Жоро добре го е измислил, но как ще продължи историята? Ще се крият доживот или супер опасния руснак ще си вземе рибарското елече, ще си каже "ми няма ги" и ще си иде?

# 687
Снощната серия много ми хареса  tv Ани за първи път повиши тон  smile3514 ,а Оги излезе пич и добре ,че не повярва на тъпотиите на Кольо .Тия комшии пък веднага се оплакали на хазяйката при първия скандал ,ще кажеш че те не се карат  Laughing
http://hotarena.net/aktiorite-ot-sofiia-den-i-nosht-stanaha-fitn … -dundurkat-bebeta

# 688
Мен пък ме изуми как така хазяйката ще си взеле в дома ти и ще те чака там !? Щом ти плащаш наем, значи тя няма право да идва така, да си отключи и да си чака на диванчето! Grinning
Това посещение може да се случи само след предварителна уговорка и в удобно и за двете страни време.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 14:20 от _Khaleesi_

# 689
Даже и с предварителна уговорка трябва да те чака пред вратата ти да й отключиш! Много нагла отвратителна бабичка. Изобщо не мога да проумея как някои хора си стоят на тихичко и само чакат някой да вдигне шум да отидата да се разправят. Гадни бабушкери.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 21:42 от cherrypie20

Общи условия

Активация на акаунт