"София - Ден и Нощ" - 28

• 56 422
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Аз имам наематели от 3 години и вече забравих как изглежда жилището ми. Среща ме се някъде само за да си взема наема.

# 691
Така е редно, според мен. Нали затова има депозит, ако има някакви щети да се покрият с него.
Но да не откланям темата - струва ми се, че може да завъртят някаква любовна история между Стела и този дрифтъра.

# 692
Също така не мога да разбера защо постоянно ни натрисат образи с тежък диалект? Може би от съображения за етническа толерантност? Simple Smile Grinning Който ще да се обижда, нетърпимо е за слушане, просто, цялото това мйекане, особено пък от мъже. Simple Smile

Наистина ли не можеш да разбереш Grinning  Нали това е част от образа, всеки персонаж има отличителни белези. Не е случайно "натрисане на образ".
"Съображения за етническата толерантност" - ХАХАХАХАХАХА Joy JoyJoy  И това от човек, който говори за невъзможност за връзване на две изречения и беден речник. Hug (just a joke) Hands V
Аз мисля, че леля Мария, например, няма да е толкова колоритна ако не говори мйеку.

Кое и е колоритното на леля ти Марико?Селска пръчка,та цял бодлив плет.Тя и сестра и са ми отвратни....

# 693
Той ми е супер антипатичен от началото още. Чудя се Калина какво му хареса?! Ясенчо е 100 пъти по-добре.

Яско е мъжкар ,визуално ама все за полата на баба си се държи...Пък Илийя Въртишия е путьо маринкин нищо мъжко в него няма.Стела е тъпо парче.И кат почне да чупи джуки,опитва да се докара американска актриса,ала  Камерън Диас/з/Винаги виновна ,но според нея друг и е виновен.Не я изтрайвам...Лорка Каскадьорка да си ходи в Австралия,тоя още влюбен уж е нея а и се цупи кат шестокласник- хайде у лево Сестра му тъпа кат галош а Каскадьорка му е виновна

# 694
Видях Мишето в Гласът на България подкрепяше един от участниците.

# 695
И аз мернах подобни екстеншъни,но не съм сигурна дали беше тя. 😃

# 696
Тя беше заедно с гаджето си .Подкрепяха Тодор Кантурски-участникът с брадата ,ама той отпадна  Naughty

# 697
https://nova.bg/schedule/index/0/2019/03/11/
От 11.03.2019 сериал София ден и нощ няма да има. На негово място ще дават Кобра 11.

# 698
# 699
Очаквах някаква по-хубава рокля за бала на Кети.

# 700
Аз много я бях харесала с бялата....

# 701
  • Sofia
Не го изгледах докрай,но прическата и беше зле,състаряваше я...

# 702
  • София
На мен ми хареса крайния резултат - прическа, рокля, готина беше.

Христо и Калина са толкова хубава двойка. Дано ги сгаджосат, макар че май ги раздават повече отношения като брат и сестра.

# 703
Аз много се ядосвам, че Христо го дават все самотник. Искам да му намерят някоя хубавица...

# 704
Даа крайно време е, а и така най- после малко или много няма да е толкова вглъбен в Кети.

Общи условия

Активация на акаунт