"София - Ден и Нощ" - 28

• 55 995
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Бялата рокля със златното по нея беше по - хубава. И на Кети й стоеше много сладко. Иначе и черната е хубава. По - елегантна ми идва. Много харесах и на Лора роклята, спортно - елегантна.
А, Коко защо само се сърди, че другите започват да се оглеждат за друга квартира, нали тази ще я събарят ? Той там ли иска да си останат. Или си мисли, че като не се изнесат, няма да я съборят ли..

# 707
Бялата рокля със златното по нея беше по - хубава. И на Кети й стоеше много сладко. Иначе и черната е хубава. По - елегантна ми идва. Много харесах и на Лора роклята, спортно - елегантна.
А, Коко защо само се сърди, че другите започват да се оглеждат за друга квартира, нали тази ще я събарят ? Той там ли иска да си останат. Или си мисли, че като не се изнесат, няма да я съборят ли..

Той не може да мисли правилно, гламав е. Изостанал дори.

# 708
  • Gotham City
Да, ако съдим по героя на Никола, то той е умствено изостанал, така че... какво да очакваме от него....

# 709
Как ли ще завърши сериалът?
Дано да има готин епизод за края в петък.

# 710
За 2-ри път забелязах как правят реклама за кредит, като им показват сайт на телефона. Преди дни Джулия предложи на Филип, вчера Асен на Цвети ..

# 711
Със сигурност ли окончателния край е в петък ?

# 712
Със сигурност ли окончателния край е в петък ?
Ами да защото от 11.03.19 на мястото му тръгва кобра 11.

# 713
Ами да защото от 11.03.19 на мястото му тръгва кобра 11.
Надявам се поне за последните дни да са направили малко по-добри епизоди, а не постоянно глупостите на Никола, или някакви тъпи и ненужни сцени.

# 714
Добре де, нали постоянно се коментираше, че ще свърши в края на май. Може да е временно прекъсване. При положение, че Митко е спрял да  се снима доста преди да свърши сериалът, а все още присъства?!

# 715
Май Митко е останал с тях до края доколкото знам. А като "съборят" квартирата не свършва ли всичко?

# 716
Добре де, нали постоянно се коментираше, че ще свърши в края на май. Може да е временно прекъсване. При положение, че Митко е спрял да  се снима доста преди да свърши сериалът, а все още присъства?!
И аз това имах предвид, като попитах относно краят. И аз си мисля, че това ще е временно прекъсване и след това ще продължат, докато свърши.

# 717
Свършва в петък

# 718
Може да го преместят по кино нова бе аланколота.

# 719
Ех, Даньо, Даньоо.. Не му било приятно, че има друг...че само ти ли можеш да имаш други?

Общи условия

Активация на акаунт