Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Не знам как ще заспя тази вечер , но трябва да кажа , че  В-тата ми харесаха в сцената с разголването - беше нестандартно и интересно като емоция .

# 556
Фотев умря за втори път. И той като Ева. Може би втория път ще е наистина. Animal Scream Cat

# 557
  • Разпиляна във въображението
Аз пък виждам претрупан финал.
Ето и Вики каза, че Вики се прави на клоун Simple Smile но сцената ми хареса. Влюбване между тях не виждам.  Склонна съм да се съглася с тези, които казват, че вижда Ева. Не в прекия смисъл, а жена за спасяване, силна, интелигентна, красива. Стига загуби. Накрая да не вземе да го тласне и тя към Зорница?

# 558
Абе, хора, финалът последно едночасов ли ще е Sad ?

# 559
Егати пропиляването на Васил Бинев.
Можеше Фотев да си инсценира смъртта в средата на сезона и до края да дърпа конците и да ги прави луди калинки.
Какво върши тук в последните 2-3 епизода....чудят се какво да го правят - айде да го шитнем.

# 560
Дано не го махнат. Много е добър.
На министъра дъщерята защо е с неговата фамилия, пък говорят за съпруг.

# 561
Защото живеят на семейни начала, пък и след брак жената не е задължена да си сменя фамилията.

# 562
  • тук, на мястото си
И мене ме е яд, че можеха вместо да лутат Зорница насам натам да направят поне 30-тина серии с Фотев.
На Чакъров дъщерята няма сключен брак и затова си е с фамилията на баща си.

# 563
Не разбрах въобще защо им беше на сценаристите да убиват  Фотев 2 пъти? За да правят София героиня ли? Или да видим как Ина ражда преждевременно?!
В епизода единснвеното, което ме грабна и задълбочи вниманието ми бяхя Цонев и Кръстева. Прекрасни!

# 564
  • София
Дано не го махнат. Много е добър.
На министъра дъщерята защо е с неговата фамилия, пък говорят за съпруг.

Дъщерята на Чакъров не е омъжена официално, а само живеят на семейни начала с този Йорданов

# 565

И аз искам Бинев,но не и в тази роля да измъчва Ина и Боби,не ми харесва някой да страда и то невинни,влюбени хора.

# 566
  • София
В нова плей има промо за утре - Ина ражда.

Алелуя! Мислех, че ще откараме до следващия сезон 😆
Иначе за Бинев и мен много ме е яд. Защо изобщо участваше, той се появи има-няма 5 пъти. Доста по-дразнещи образи има от него, които да изкарат. Примерно Албената и Лора 😆 Ама за Фотев и малкия Ковачев откровено ме е яд, Тони си беше страшен сладур!
Викитата днес ми харесаха, Зорница и Виктория в коридора също, забавно беше 😁 Но нещо ми се върти в главата - вече всички виждаме и очакваме как ще се подредят нещата между Викитата, Марио и Зорница. И тия обрати на финала пак ме навеждат на едни мисли...

# 567
Да не натъртват на "съпруг" тогава.
Цонев и Кръстева наистина бяха прекрасни. Естествено, няма да ги оставят с лежерна любовна история - единият на смъртно легло, другият също с проблеми... Поне един нормален, здрав и с нормална връзка да оставят.
Викитата страшно ми допадат!

# 568
Според закона двойка, които живеят на семейна начала и имат дете, са семейство и са съпрузи.

# 569
Кръстева май не пиеше алкохол от тази спринцовка. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт