Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Жал ми е и ме е яд, че пропиляха таланта на Фотев!
Гласа му е адски въздействащ, като външност след пуснатата брада хваща окото ...
И какво? Едно голямо нищо!

За 2 - 3 епизода не виждам какво невероятно ще стане ... И оставам разочарована!

# 571
Според закона двойка, които живеят на семейна начала и имат дете, са семейство и са съпрузи.
  Точно затова Банков натърти на това ,че след час ще имат бебе - тогава може да се смятат за семейство и да има обвинение за конфликт на интереси .

# 572
Точно, нали това им беше проблем, че не са истинско семейство...

# 573
Кръстева май не пиеше алкохол от тази спринцовка. Thinking

Ами какво да е- за какво да пие вода със спринцовка ? Според мен си беше спирт, та да не мирише .

# 574
Кръстева май не пиеше алкохол от тази спринцовка. Thinking

Ами какво да е- за какво да пие вода със спринцовка ? Според мен си беше спирт, та да не мирише .

А той не я ли попита дали днес е пила и тя каза, че не е? Или аз си измислям цели сцени и не съм чула Animal Smiley Cat

# 575
Не разбрах как Кръстева два сезона не близна, а сега направо на спирт мина..
Много тъпо.
Цонев едва го изтрайвам, а така го харесвах в Под прикритие Владо Пенев.
Фотев можеше да го използват за по-интересни неща, но толкова им е капацитета, а Ина си помисли, че може хем да се гушка с млад мускулест мъж, хем ще си върне стандарта отпреди.
Много наивна излезе.

# 576
Доц.Димитрова, аз не съм чула Цонев да пита ,ама той едва говореше и с тази брада ,може да не съм разбрала ☺

# 577
Цонев каза нещо на Кръстева, че очите й светели... но много не им следях разговора внимателно.

Дъщерята на Чакъров не знам дали се води семейство с бащата на детето й, но фактът, че имат дето го свързва с Чакъров.
В противен случай, както каза Здравко той може да каже, че въобще не го познава този Младенов.

П.П. направи ми впечатление, че при раждането бебето изплака прекалено мощно като за седмаче и не видях нито да имат подготвен екип, транспорт и т.н., сякаш всичко беше ок. Дадоха ли нещо такова или аз съм пропуснала?

# 578
  • Берлин
Има ли къде да изгледам серията?

# 579
  • тук, на мястото си
Доц.Димитрова, аз не съм чула Цонев да пита ,ама той едва говореше и с тази брада ,може да не съм разбрала ☺

Цонев пита Кръстева днес дали е пила и тя каза не. Почти нищо не  му се разбираше на Владо Пенев.

# 580
Попита я Цонев дали е пила и тук,защото я видя и тя наведе виновно глава и се разплака.На него му стана ясно,че е познал.

# 581
  • тук, на мястото си
Защо казват за утре вечер "завладяващ финал"? Утре ли свършва  или в петък?

# 582
  • ту тук, ту там
Мина кратко промо - Стаменова отиде на строежа да търси Фотев с едно фенерче, но имаше само едно кърваво петно, явно пак е възкръснал. 🙄
Аз пък искам да се свършва вече с тая история с Фотев! 🙄

# 583
  • София
Мина кратко промо - Стаменова отиде на строежа да търси Фотев с едно фенерче, но имаше само едно кърваво петно, явно пак е възкръснал. 🙄

И аз точно това тръгнах да пиша. Той е като котка - 9 живота минимум. 😀 Но каквато и щуротия да измислят в случая, ще се радвам да оставят Фотев жив, много искам да гледам Васил Бинев. Виж, за Стаменова, не мога да кажа същото 😃 И Боби ме учудва - егати флегмата цял сезон, сега нещо припатка 😃

# 584

Сега е моментът Ина да направи дарение за строежа на новата сграда на "Св.Кирил" -ето ти благотворителност .

Общи условия

Активация на акаунт