Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Фотев е Фантом или Худини!!!Къде изчезна сега? Joy
Толкова бакии имат за оправяне, че изобщо не трябва да се оливат в абсолютно никакъв пълнеж.

# 586
2-3 скока във времето на епизод и ще оправят всички Joy
2 епизода преди края са доникъде - с всички! Нямам думи просто.

# 587
  • София
Мдам, кашата е пълна.  Laughing

# 588
И какво сега? Фотев бие и Ева по възкръсване 😄
сега ще тормози Ина и Боби от отвъдното и те няма да могат да докажат, че е жив?! 😂

# 589
И какво сега? Фотев бие и Ева по възкръсване 😄
сега ще тормози Ина и Боби от отвъдното и те няма да могат да докажат, че е жив?! 😂
Ще се окаже, че Фотев е паднал върху дюшеци на клошари и затова е оцелял Wink

Абе, сега се сетих - ако Фотев е жив, той е баща на детето на Ина Joy Купон! Инчето има по-сериозен проблем от наследството.

# 590
  • Бургас
На мен ми се стори, че Кръстева, след като взима тази течност от спринцовката е по-свежа. Но не гледам задълбочено, че все нещо друго правя. Така ми се стори, просто.
Жалко е, че пак я връщат към алкохола.

# 591
Ако е алкохол, защо го пиеше от спринцовката?

# 592
  • Бургас
Явно е някакъв спирт, но ако е така, направо я закопават в земята!
Оффф, тия сценаристи, тия сценаристи....

# 593
Хич не им вярвам за невероятно големия финал...
Почти очаквам бебето да се роди с проблем... Нали пишеше че снимали най емоционалната им сцена..

# 594
Ако е алкохол, защо го пиеше от спринцовката?
Спирта се продава в шишета с обикновена капачка , явно е нещо друго Thinking

# 595
  • Там,където се събуждам щастлива.
Всъщност защо трябва да се завършват историите в този сезон? Понеже е невероятно да стане в два епизода, сигурно ще има развитие в седми сезон.

Алкохолиците могат отново да започнат да пият от една, две глътки. Страшно е.

# 596
Някакъв медицински спирт? Или може да е минала директно на дрогиране с лекарства.
Пффффф, ще опропастят хубавата героиня. Аман.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 00:15 от Анонимен

# 597
  • София
Всъщност защо трябва да се завършват историите в този сезон?

Защото това е неписания закон за всяко уважаващо себе си шоу. И има разлика да се доразвие и разкаже история и да се остави малка вратичка за продължение от това да забъркат куп каши, а реално нищо да не се случи. И защото ако не го направят официално се принизяват до нивото на посредствените латино сапунки. Там сезоните/епизодите са безчет, историите изсмукани между пръстите и нещата си вървят с години. Нали претенциите са им много по-големи от това? Та за това толкова много фенове са разочаровани.

# 598
Мисля, че ще оставят отворени вратички във всички истории, нали трябва да се вълнуваме за новия сезон. Банков и Огнянова, хванати за ръка, отиващи незнайно къде.

# 599
  • София
Няма как да стане това с Банкова и Огнянова хванати ръка за ръка. Не знам откъде ви идват тези идеи, но след всичко което се случи е меко казано абсурдно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт