Русе - 11 Тема

• 12 504
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
не ги знам тия баби, кога успяват до пазара да отидат да напазаруват, до болницата да си измерят кръвното, и пак преди нас са на кафе. днес със счетката, докато обикаляхме след децата, загледахме и `шенген` - много хубава полянка има отпред.

бенип-че, не се коси и не завиждай! аз не съм ходила на норд ни веднъж Flutter... виж, мойто мъж е ходил неведнъж Confused.

ния72, пак сме се разминали вчера. ние бяхме седнали пред `пингвините`, обаче като отвориха книжарницата, повече не можеше да се стои там и се изместихме на `ларго`. значи, към 11-11.30ч да е било. вас не ви видях - явно сте били тръгнали.
а до колко часа, каза, че работи магазина на `финес`? 

# 181
А днес към 18ч ще има ли някъде среща на кафенце?
И къде ако има?

# 182
И къде ако има?

аз чух за театъра.  Thinking

# 183
# 184
вергилия, не си играй!

# 185
И къде ако има?

аз чух за театъра.  Thinking

и аз така чух. предупреждвам! ходещите деца обуйте с някакви гуменки - има едни камари пръст, където няма начин да не отидат да се ровят.

# 186
наистина май полянката пред Шенгена ще се окаже най подходяща за децата, поне камъни и стъкла няма както пред Ларго. Утре можем да пуснем малките нашественици там да щъкат а ние да седнем на спокойствие Rolling Eyes
аз за следобедното кафе ще се включа по късно може би към 18.30-19.00ч днес таткото ще се разхожда с Виктор, защото аз имам работа.

# 187
наистина май полянката пред Шенгена ще се окаже най подходяща за децата, поне камъни и стъкла няма както пред Ларго. Утре можем да пуснем малките нашественици там да щъкат а ние да седнем на спокойствие Rolling Eyes
аз за следобедното кафе ще се включа по късно може би към 18.30-19.00ч днес таткото ще се разхожда с Виктор, защото аз имам работа.

Значи няма да излезеш с Виктор след 17 ч., така ли? newsm78

# 188
Mислех да се включа, но май ще пасувам и аз от следобедно кафе.
Ще се разходим из квартала, мързел ме налегна. Пък и утре пак трябва да идвам.

# 189
Здравейте, русенски мами
извинявайте за намесата Blush
в петък (живот и здраве) пристигам в Русе с двете деца. Ще остана за известно време и искам да ви питам - къде водите децата да играят, по-конкретно в  кв. Здравец (за съжаление ще остана без МПС и ще ми е трудно да ходя всеки ден до центъра Blush). Знаете ли дали в кв. Здравец има детски кътове с парзалки и пясък? Заслужава ли си да мъкна кофичките и лопатките newsm78
Благодаря ви предварително Heart Eyes
Поздрави Grinning

# 190

Значи няма да излезеш с Виктор след 17 ч., така ли? newsm78
ами ще изляза ама щее може би след 19.00ч, ако тати не реши по рано да ми връчи детенце Mr. Green

# 191
daisy_g Аз не съм добре запозната със Здравец-а, а мисля 4е нямаме много майки живеещи там, освен инфинити newsm78

Аз не знам дали ще идвам следобед, ако баща ми си дойде по-рано мога да взема колата, ама ще дойда без Цонка, че днес се прибрахме 4ак в 16 ч. Голямо моткане беше на курса Blush Одялках на Бъчито кожите на ръцете яко ooooh!, добре 4е маникюристката мина след мен(така се бях вдървила от притеснение) Embarassed Rolling Eyes За сряда ми трябва друг 4овек Tired

Казвайте утре сутрин ина4е къде ще се сбираме. Къв е тоз "Шенген" newsm78

# 192
Бенип, определено си ме объркала с някоя друга КУКУвица Sunglasses  hahaha

Бейби, 'Шенген' е отстрани на тази новата сграда където е 'Ларго' ама от страната на общината не на църквата

Как да разбирам никой ли няма да излиза към центъра в близките час-два newsm78

# 193
    Днес седнах на театъра,после минах покрай Неделя,вие пак сте сменили мястото,като партизанки сте! Утре дано да успея навреме да запиша дребосъка на кухня,за да дойда навреме

# 194
здравей, daisy_g !
аз не живея в `здравец`, но знам че има хубава площадка отстрани на бившето кино `олимп` (май така беше  Thinking). също бих ходила на бензиностанцията на омв - някъде около църквата се падаше. сони живее в `здравец` - тя да каже. и, доколкото помня, бети123 също.

аз утре вероятно ще закъснея за срещата. ще ви открия - предполагам на `ларго`, `шенген` или `неделя` ще бъдете.

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 22:13 от Maika_Zaika

Общи условия

Активация на акаунт