Зимните нощи за нас ще са топли, за слънце в Декември мама се готви!

• 17 692
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Споко, космите наследени от бременността изчезват до месец-два след нея! И аз ставам орангутан... Laughing

Успокои ме,мерси   bouquet
А с какво се по4иствате от окосмяване?Някъде 4етох,4е болеzненото обеЗсмяване можело да доведе до контракции TiredБоже,аz наистина се иzмъ4вам като дойде време да се епилирам,големи болки,голямо 4удо...Ама трая zа хубост.. ooooh! Whistling

# 91
Пила съм само аналгин на таблетка, а също и миналия месец, защото GP-то ми изрично наблегна не на парацетамола, а само аналгинче!? В интерес на истината, като си купих парацетамол в кутийка, в упътването пишеше да не се ползва от бременни и кърмачки.
!? Ще ме побъркат всички тези противоречиви мнения.

За обезкосмяването на триъгълника, лекарят ми, който ме оперира едно топченце-бемка на гърдата, ми забрани за си епилирам косъмчетата, защото при бременност сме били по-склонни към инфекция от поричката, която остава открита след като се издърпва косъма. А инфекциите от такъв род се лекували само с антибиотици и е опасно и неясно как ще стане лечението.

Та, аз съм преустановила триъгълника...и мъжът ми също ми е забранил да го правя.  yes

# 92
За обзкосмяването на интимните части-и на мен ми казаха да преустановя засега.Но тъй като аз категорично заявих,че не мога да се търпя с растителност там долу,доктора ми даде няколко съвета.Първо  ми каза,че болезнените начини за обезкосмяване трябва  да ги забравя.Единствения оставащ вариант е бръсненето,но трябвало много да се внимава.Половин час преди бръснене трябва да се маже в йод Shocked и самобръсначката да се използва само по един път и след това да се изхвърля.

# 93
Мила мама суши,
Недей да откачаш от страх. Каквито и да са резултатите ог изследванията има безкрайно много false-positives and false-negatives. Просто бъди спокойна с мисълта, че твоето бебче има Мъдър Създател.а относно взимането на пари, почна да се разпространява мнението, че точно затова го правят, както и за статистиката. а и защо иначе  след като нищо не гарантират? а и как бих могли след като генетиката е в зародишно развитие.

завиждам на тези от вас, които вече са станали енергични. Аз вървя и спа. Днес направих голямо шоу в магазина - аз чакам да ми върнат пари, а жената ме гледа учудено защо й давам по-малко  newsm78  уф поне да ми личеше че съм бременна, аз си умрях от срам. кафето го спрях, а може би не трябваше  newsm78

# 94
  • Vaudreuil Canada
Мацки аз имам едно питане - как се усеща бебето - трябва ли да си сложиш например ръка на корема та да почувстваш нещо или просто както си седиш се усеща от вътре движението.
Докторката беше много готина като ми каза че до 6 седмици трябва да усетя бебето - много мило ама нещо този срок ми е много дълъг - искам веднага  Mr. Green
Иначе преди няколко дни и аз бях много пъргава и енергична даже се плашех да не се преуморя нещо, а сега се чувствам порядъчно дебела и тромава   261uu и освен за ядене за нищо друго не мисля   Blush

# 95
И аз така-само ядене ми е в главата Embarassed И то какво-плодове и зеленчуци,и тук там супички ми се ядат...Хладко и хляб не ям пък съм станала като едно  Animal Pig Хората си мислят,че съм 6-7 месец cry

# 96
  • София
В началото бебето се усеща само отвътре, като лекичко потупване, много ниско долу. Малко над триъгълника. След около 2 седмици ще започне да се усеща и отвън, тогава идва ред на татковците да го усетят! Laughing
Иначе за обезкосмяването и мен сега ме боли повече, ама краката ги епилирам. Триъгълника - бръснене. Не може да се ходи като орангутан , ааа!
Иначе не знам дали ви се похвалих, от 3 дни ходя да плувам и се чувствам страшно готино! Като си приберем в събота наследството от майка ми веоятно ще успявам да ходя най-много 3 пъти в седмицата да пувам, а не всеки ден, но пак си е по-добре от нищо. Така съм се амбицирала да не стана слон този път. Още нямам корем и никой не ме е разконспирирал /освен един приятел, който има 6 чувство, той първия път ме разпозна още в 8 седмица, когато и дума не можеше да става да ми личи/.Довечера в 18 часа сме на консултация, ще пиша какво става!

# 97
Момичета, да ви се похваля, вчера смъкнах температурата без никакви лекарства, само с една глава чесън (ядях го с хляб и вода и рев!!!), лимонови сокове, мед и нищо друго! Ама добре че съм сама вкъщи тези дни...
Иначе поддържах цял ден 37.2!
И вече днес си махнах превръзката от това, дето ми го клъцнаха от гърдата, та и можах да се изкъпя! Урраааа....

newsm44

# 98
  • Düsseldorf
Еееей, най-накрая малко да намажа покрай тая бременност, пуснаха ме да си ходя от работа днес, и съм много щастлива! Като добавя, че и се поуспокоихме вече от истерията около сватбата - купихме халки, намерихме музика, фотограф и видео, и може и да имам най-накрая един що-годе спокоен уикенд, мисля, че ми се полага!!!
И на вас всичко хубаво и свежо и да не ви мори жегата!   bouquet

# 99
Здравейте Peace
И аЗ бая се ослон4их EmbarassedВсе едни ядене ми в главата.4увствам корема си като една беЗдънна яма,в която само тъп4а храна,а не ме най zаси6а. Close
Нямам търпение да дойде другия петък,4е да ида на преглед и да ми кажат какво е бебо4ето.Надявам се на  stork-girl И все си мисля,4е е това,ама може и да се zаблуждавам,понеже имам желание zа моми4енце..
Про4етох от ноемрийаските майки,4е имало поверие zа пола на бебето,което гласи следното.Ако тъмната ивица на корема е до пъпа 6е е мом4е,а ако продължава и над пъпа 6яло да е моми4е. Whistling
Ако иядете кисело и солено пове4е пак 6яло да е мом4е,а ако наблягате на сладкото моми4е.6е видим колко са верни теzи поверия.
След малко 6е ви напи6а едни други,които 6е ги преведа от немски.Поне са интересни,ако не са верни. Wink

# 100
Момичета, аз не съм забравила за нашата среща, иска ми се да се пробваме на 2 юли, неделя, какво ще кажете?
На 1 юли в 10 часа пред фонтана на президентството ще се събираме в … протеста от 1 юни, когато беше четвъртък и много малко майки отидоха. Вие ще дойдете ли?
Кажете ми какво мислите и за двете срещи?

# 101
Ако майката е:
- енерги4а и весела
- млада и с горе6 темперамент
- пъргава и жиzнерадостна
6е роди stork-boy

Ако майката е:
- бледа и с иЗмъ4ен вид
- по- въЗрастна
- с мек и спокоен темперамент
6е роди  stork-girl

Хипократ твърди,4е мом4етата се усе6ат по- рано,а иммено в трети месец о6е,а моми4етата по- късно,към 4 месец..

Пове4ето жени,които имат АБ кръвна група раждат в пове4ето слу4аи мом4ета.
Младите майки раждат мом4ета,а по въzрастните моми4ета.
При 4ест полов контакт се полу4ава мом4е,а при по редки сно6ения моми4е.

# 102
Е, Весси, аз по тая логика от всякъде съм трябвало да се родя момче!  Joy

# 103
Е, Весси, аз по тая логика от всякъде съм трябвало да се родя момче!  Joy
За6о?
Може да си мъжко моми4е,палава бетер по от мом4енце.. Laughing

# 104
  • София
Веси, ти ме хвърли в смут...

само солено ми се яде - момче
по-старичка майка ще съм - момиче
АБ група съм - момче