Зимните нощи за нас ще са топли, за слънце в Декември мама се готви!

• 17 577
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
 Здравейте мили мами и от мене  newsm03 newsm03 !!!
Отскачам от съседната тема (Януарската) и Ви поздравявам  preggo. ю
Моят последен преглед показа евентуална дата 31 Декември, така че ще бъда с единия крак при Вас.  Hug
  Желая на всички Ви леко и безпроблемно бременеене, а на отпускарките едно незабеавимо море.  grinning039

# 196
Здравей Биляна, добре си дошла тук, еха, досега си нямаме мама с термин Нова година!
Аз познавах едно момче, родено на тази дата, беше много красив, мил, умен и добър!
Не съм го виждала от повече от 10 години обаче, та не знам какво стана с него, освен че имаше и вкус за жени и си обичаше много детето...

CJ, този вестник Марица откакто се пръкна на бял свят, все лъже за каквото и да пише.

Момичета, вие имате ли някакво усещане за кисел вкус след като хапвате? Аз имам.  dontknow И също адски ми се приспива след като обядвам...и тук добре, че не ме вижда шефа, подремвам на стола като пияна...за половин час...И как обичам шоколад, а сега не мога да го ям, става ми кисело от него и от всякакво друго сладко!?...

С килограмите, наддала съм за 1 месец с около 2 кг. Трябвало 1,5...?

# 197
  • София
Ох, откъде да започна!
Значи, имах кошмарна нощ - нали не спя от гаденето и си седя полусънено и кротко в леглото както обикновено. И изведнъж целият ми корем се стегна, като камък! Ужасно се уплаших, реших, че е някаква много силна контракция и се изстрелях да пия но шпа. Светвам лампата в кухнята и това нещо като гръмна! Ама казвам ви, не само бум като нормална крушка, направо като фойерверк и навсякъде. И аз така се стреснах и съм припаднала  Cry Свестявам се след малко, сърцето ми бе до пръсване! Добрах се до леглото и цяла нощ не мигнах и бях в нещо като стрес!
И днес ми е ужасно, не отидах на БХС, утре ще ида.
Освен това много се притесних с тая ниска плацента. Не стига, че ниска, ами и покрива шийката на матката! Лекарката каза, че ще се вдигне (за което аз си мислех, че днеска-утре ще се вдигне!) , но като попрочетох из форума това вдигане става чак след 6тия месец, та понякога чак в 8мия!!!! Тоест дотогава все пазене, треперене, за секса да не споменавам изобщо! И сега се чудя аз ще мога ли да отида изобщо на море!!! Че то първо със самолета не е страшно, но после има 2-3 часа път с кола и 2 с ферибот. И сега любимия каза, че не можело да рискуваме, а аз ако не се махна от София в скоро време ще откача съвсем!!
А, да питам мамите дето пиеха утрогестан - някоя пие ли го още!! Сигурно само аз Sad(((((
Момичета, извинявайте за мърморенето, ама ми е черно днеска, имах нужда да се пооплача, сори!

Това цялото ви го писах сутринта, но в тон с останалите гадости цял ден ми изчезна интернета. Оттогава успях и да се скарам с таткото. Казвам ви, това ми е отвратителен ден. Надявам се утре да съм по-добре, че с толкова рев ще си разстроя бебчо в корема Sad

# 198
Здравей Понтес, успокой се и не притеснявай излишно, когато отидеш на консултация разпитай доктора подробно за пътуване, може и да можеш да летиш, всичко е много индивидуално , при всеки е различно то си е до организъм .Твоята плацента може и по рано да се качи не губи надежда.Аз например в 11 г.с прокървих и бях с отлепване на плацента лежах 20 дена и пих утрогестан до 13 г.с.
Сега се чуствам много добре даже и на концерта на Депеш Мод бях и на море смятам да ходя. Мисли позитивно и всичко ще е наред.

# 199
  • sofia
понтес,цпонеже и аз се чувствам като теб но по други причини, мисля че е по-добре да не пътуваш надалеч и то в чужбина, където ако ти се наложи едва ли ще можеш да получиш медицинкса помощ. не искам да те плаша, но помисли реално - по-добре по наблизичко в българия, някаква почивка пък макар и не морска, но да се чувстваш сигурна. аз откакто имам проблеми с кървенето, дори извън софия не излизам Rolling Eyes но разбира се аз не мога да съм критерий. но така знам че ако стане нещо че мога бързо да реагирам. има време за всичко - море, екскурзии, планини...стига бебончо да се роди жив и здрав, от много неща се лишавам, и на мен ми е криво, по цял ден пазя леглото...но мама не се става лесно Naughty успокой се, гушни си татито и си мисли колко сладко и красиво бебонче ще си имате Laughing

# 200
  • Vaudreuil Canada
Мацки аз лично ще се опитам да го давам много кротко и мирно защото си ме е страх.
Иначе след като се оказа, че вече в нищо не влизам /дрехи имам предвид - в колата и в къщата още влизам Simple Smile/ днес реализирах едни ми ти покупки .... на мъжа му се зави свят, ама нали е мъж .... ще понася ударите на живота.
Ей такава пола, но зелена
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=27621235&ca … terCategory_Id=16
Такива ризки
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=04451084&ca … sterCategory_Id=2
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=33441084&ca … terCategory_Id=2#
И такива блузки
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=29941084&ca … sterCategory_Id=2
http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=27911084&ca … sterCategory_Id=2
Имам и къси панталонки и още една риза и малко бельо, ама не намерих снимков материал като за тях, но късите панталонки са убиец.
Сега чакам да видя как ще са резултатите от изследванията и видеозона в 19 седмица, че ми се е свило сърчицето - не знам как е при вас, но аз много се притеснявам.
А иначе днес позяпахме и разни работи за бебето ама преди 7-8 месец нищо няма да купя - страх ме е да не дръпна дявола за опашката. Но това не пречи да си набележа какво искам и после в един ден да отръскам мъжо Simple Smile

# 201
  • София
Страхотни дрешки! Честито!
Как става покупката от този сайт или ги има в някой магазин?

# 202
pontes-4e, много се впечатлих като ти прочетох разказа! Голям екшън е било. Това с крушката е като за капак, но ако не беше контракцията, нямаше да се стреснеш толкова може би. Случват се и такива дни, но бъди спокойна, днес си мислех за теб колко си сладка на последната снимка! И аз си направих снимки...Успокой се, Господ е с нас, докато сме бременни пък особено - представи си само как иначе от две клетки - хоп: човече!  spoko
С таткото гледай да се оправите бързичко и да се поумилкваш малко, той сигурно е уморен и от работа и от новостите покрай бременността - не им е лесно на отговорните мъже. А за секса, то и едва ли толкова ти липсва, докато си напрегната, но ако все пак ти липсва, позата мъжа отгоре май не е опасна за теб, щом като трябва повече да си пазиш плацентичката, той няма да ти натиска корема я, все пак секса го знаем  yes
Толкова е хубаво, че сме бременни, че всякаквите му там перипетии да си гледат работата.
 newsm68

# 203
  • София
Pontes, не се шашкай толкова с ниската плацента, при моя преглед лекарката каза същото, че покрива шийката на матката, но само толкова, не ми е казала да се пазя или нещо такова, като да не вдигам малката, която е 13кг и по цял ден върви след мене да я вдигам на ръце... Wink не се притеснявай толкова много. А с предишната бременност в 6 месец разбрах, че съм с ниска плацента, бях на преглед при друг д-р. за да ми каже пола и той като се завайка как била ниско разположена, как трябвало да с пазя, да не правя секс...хич не ме впечатли. Щом моята д-рка, която през 3 седмици ме следеше и не ми беше казала нищо, а не съм имала нито прокървяване, нито нищо, значи няма за какво да се притеснявам и пуснах да ми мине покрай ушите.

# 204
Здравейте,сладурки Grinning
Върнах се от преглед.Видях бебо,колко е пораснал.Ме6е надолу с глави4ката и мята6е кра4ета и ръ4и4ки. Heart EyesГледаха ме и по двата на4ина и вагинално,уфф 4е го мраЗя.. TiredИ не мога все да се отпусна и се стягам..И беЗ да искам се мръднах и белята стана,прокървих,но zа 6астие не е от бременността.. Praynig
КаЗа ми пола,макар и с голяма несигурност,понеже не се вижда6е добре.Затова 6е го zапаzя сега zа мене,а като ида края на август пак,тогава 6е каже ве4е със сигурност. Blush
До скоро и приятна по4ивка на вас и вси4ко добро.  bouquet

# 205
  • София
Мамчета, благодаря ви за милите думи! Аз сега се връщам от Майчин дом, бая почаках там. Но тая жега е непоносима, дано да завали по-скоро!
Днес съм по-добре, мина ми нервата, жертви няма, таткото е още жив box #Silly
Той след дълъг размисъл снощи сам на тераската (тогава не му говорех  cry) после каза "Ето защо казват, че най-хубавите неща в живота са и най-трудни..."  spoko  Така че философията надделя над физическата разправа Simple Smile)

Vessito, ти направо ся като си дойдеш в Бг слагай тарифата и започвай бизнес с познаване на пола в ранна бременност  Grinning И защо не казвате какъв пол ви казват...ми после ако не е верен ще го променим, какво толкова!

Klemy, току що и докторката на генетичната консултация (един хитър начин да ти вземат 10 лева за 5 майтапа) каза, че само на алтернативи техники да минем. За секса става въпрос. Аз това не го разбрах...нали уж оргазмът можел да предизвика контракции...тогава кво значение има какви са техниките. Или може би искаше да ми намекне...на таткото да му стане по-леко...Което е супер тъпо, защото в това ми състояние (не особено спокойно и уравновесено нека го кажем) само ми е на мъжете до въздържанието!! Но както и да е, каза ми много пазене пак.

Sarra, ти снимка не искаш да пратиш, за срещата никой не споменава! Е как ще я караме така! Ей го къде е 2ри, в неделя! Какво става? Мами, само двете със Sarra ли ще се срещнем? То не че нещо ни пречи де, но все пак!

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 13:07 от pontes

# 206
  • София
В неделя се очертава да сме сами с малката...а е щура за 4 момчета. Не знам дали да идваме... newsm78

# 207
  • Vaudreuil Canada
Страхотни дрешки! Честито!
Как става покупката от този сайт или ги има в някой магазин?
Ами аз не живея в България в момента и при нас има магазин - та завлекох мъжа до там, че е малко далечко, но все пак го има Simple Smile принципно доставят и на адрес, но не знам за кои страни.
А как ми се ще и аз да видя скоро бебо на видеозон ... ама няма чак август месец Sad ще стискаме зъби и ще чакаме до тогава.

# 208
Момичета, права е pontes, трябва да се уговорим - ще се виждаме ли тази неделя и къде? И най-вече кой ще дойде? Аз поех организацията, така че ще си спазя обещанието, но моля ви, като пишете пост, пуснете "заявка" ще дойдете ли или неura

smile3554Навсякъде трябва резервация, така че днес най-късно трябва да заявите, та да направя резервация.

Предложих следобеден час, но сега не съм сигурна дали не е по-добре да е по- към късния следобед, 5.30 - 6.30ч., вие какво мислите? И кажете къде ще седнем, Уго, Хепи, Jimmy's?

pontes, на теб мога да ти пусна снимка на личния ти имейл, ако искаш? Не ми се иска да се изтипосвам тука. (Не съм грозна, предпазлива съм.) smile3503

# 209
  • сто акровата гора
Момичета а вие в коя седмица сте на фетална морфология? На мен ми записаха час за 14,07, тогава ще съм в 17 г.с., в МЦ"Фемина"  ще ходя, че ми похвалиха и техниката и специалистите.
Иначе на тези жеги ми е супер изморено, но няма как, много вода и напоследък много диня  Mr. Green Направо съм абонирана за тоалетната  Joy Поздрави и се пазете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт