АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Може ли да ме добавите и мен в тази група. И моят термин е през Април.

# 571
В различните болници , пускат тонове по различно време. Аз съм в Щерев и миналата събота ми пуснаха за първи път.

При кого се следиш там и в коя седмица си? Последно като ходих нищо не ми спомена моята АГ, а то не се ли записва допълнително час?

Аз съм при Билчев. Обаче съм голяма паника и за най-малкото си ходя при който е дежурен. В събота попаднах на Доленска и тя ме прати директно да ми направят запис. Иначе съм в 29гс  . В сайта им пише , че от 28ма започват записи . Ти при коя си ?

При Искилиева съм. Сега съм 28ма седмица, последно бях преди 2 седмици при нея. Следващия ми преглед е фетална в 30 г.с. и то защото аз поисках тогава, иначе за по-късно ми говореше...

# 572
Може и мен да ме включите във фейс групата Blush. Членувам в голямата група на, която Chery Blosom е администратор. Не съм от най активните в тази група, защото засега тук ми е по приятно да пиша. Особено за човек, който не е много активен по форуми.

mimmmozka, това е малката тайна група, така че няма в какво да те включваме Simple Smile
Изглежда не съм схванала Grinning

# 573
  • София, България
Исках да ви покажа какво взехме от Emag (принципно не съм фен на Емаг, но реших да рискувам с поръчката),  може да ви свърши работа на някои от вас, които живеете в къща примерно, както сме ние.

Скрит текст:
https://www.emag.bg/bebefon-mappy-vbm-7100-audio-video-642622800 … 872/pd/D4NKVYBBM/
Бебефон с камера , аз търсех такъв, който да се активира при звук, а не както са камерите, които свързваш с телефона и трябва постоянно да гледаш. Така има режим, като загасне екрана на преносимото устройство, при плач се активира отново. Другото е лампа с музика и прожектира звездички на тавана.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 11:49 от Purple_Peanut

# 574
Здравейте, отдавна не съм писала, но ни мъчиха разни болести цялото семейство и дори и сега още не сме напълно здрави.
Purple_peanut, благодаря че сподели за бебефона. Изглежда доста добре. Аз за голямото дете не съм купувала, но сега започнах да се замислям.

За помпите за кърма, според мен не е лошо да имате. Механичната е едно добро начало защото е евтина, обикновено върви в комплект с нещо друго и дава възможност за предценка дали да се направи по-голяма инвестиция в тази посока или не.

За тоновете, при мен миналия път започнаха 5 седмици преди термина. Ходех по веднъж на седмица. Вече като преносих бяха всеки ден.

# 575
  • София
Минавам да кажа, че в електронния магазин на И за мама има 35% намаление на всичко Simple Smile

# 576
Мили дами, ако има някоя желаеща да се присъедини към новата група във фейсбук, пишете, за да ви добавим, ALISCA я направи Simple Smile Всички са добре дошли Simple Smile
Purple_Peanut ще коригираш ли, ако обичаш, информацията на първата страничка? Нека пишат на ALISCA, тя е админ, за да ги добави Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile
Ако някой от първата група има желание, може да се присъедини и към нашата Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 19:24 от Инка Петрова

# 577
  • София, България
Оправих го.

56-ти размер ще стане ли са изписване на бебето или е голям?

# 578
Зависи от бебето. Моят син се роди 4,350 кг. и 51 см. 50-ти размер нямаше начин да му стане Simple Smile

# 579
Ами моят син се роди 3630г, и 54см. В родилното почти нямаше дрехи за него горкото. А аз докато се наупа да сменям памперси бая пропускаха 😁.
Как се казва новата фейсбук група?
Относно количките- днес ходих в един магазин да разглеждам и ме изненадаха че уж Мони били по-сполучливи от Лорели. Някой ползвал ли ги е?
С първото си дете имах Лорели,но това беше преди 6г, после я продадох. Като цяло беше малко дървена.
Иначе в магазина си харесах Мони Гала. Някой има ли наблюдения. Другият ми вариант е Лорели alexa.

# 580
Групата се казва Априлчета 2019!, но е тайна и не съм сигурна, че може да се намери. Затова написах, който има желание да се включи, да пише на ALISCA, тя е админ и ще добави всички желаещи Simple Smile

# 581
  • София
Инка и Dessi, вие сте майки-героини!

# 582
Да, момичета, заповядайте във фб групата. Тайна е по настройки и няма да се вижда от хора извън нея. Мисля, че така е по добре. Пишете ми и ще добявам своевременно! Ще се радвам!

Относно размерите, наистина зависи от бебето. За около 3кг 56 е направо огромно в началото. Колкото да не е за вярване.  Нашата кака се роди 3кг, изписаха ни 2,6 кг. Носихме 56 размер поне до 3,4 месец. Simple Smile дори се наложи да докупувам.  Но за по големи бебенца, може 56 да е съвсем тамън и в началото, особено за момченца. Аз ще взема размер новородено, мисля че е 50 см.

# 583
Половината дрехи, които купихме са 50, другите 56.

# 584
За дрешките много зависи колко голям и какви кг ще е бебока. Сина ми се роди 3,3 кг и 52 см и размер 50-56 му ставаше чудесно първия месец. После мисля, че минахме на 56-62 до третия месец. Английските размери също много точно си съответстваха при нас - до 1 мес си ставаше само първия месец, но през това време обличах и до 3 месеца, който с търлъчки или чорапки не беше чак толкова голям. Аз като цяло бях взела малко дрешки от най-малките и при нас това се оправда.

Общи условия

Активация на акаунт