Лакове за нокти - 126

• 64 485
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Джаста, нямаш си и ти друга работа! Crossing Arms Поръчах сума ти ваденки, хем съм зарината Laughing

# 76
Чудех се къде сте изчезнали, чак сега видях че има нова тема Simple Smile
Червено нося изключително рядко и имам само 1 червен лак (OPI Got The Mean Reds), предполагам че покрай празниците ще нося глитъри и златно.

# 77
Джаста, нямаш си и ти друга работа! Crossing Arms Поръчах сума ти ваденки, хем съм зарината Laughing
Хаха подстеркателствам, а. Wink

ПП Натуся, Арабеск, благодаря ви мили момичета. Hug

# 78
  • София
Благодаря на Агент за новата тема. За съжаление за Коледа сигурно ще бъда със скъсени като на джудже нокти, които още се лющят и цепят и сериозно си мисля, че нищо външно не може да ги оправи.
Но зимата обожавам да нося тъмно синьо и тъмно лилаво. Не са точно коледни, но пък са нощни и зимни Simple Smile

# 79
Мерси, Джаста. Аз отали съм набелязала някакви, но щепристигнат за 2028, та затова тук нещо по- наблизо искам

# 80
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528/2 … ype=3&theater

Декорацията е воден маникюр и печат.

# 81
# 82
  • София
Мама на Миро!!! Страхотно!

# 83
Ползвали ли сте Givanchy лакове? Трайни ли са? Как е консистенцията? Интересуват ме La vernis.

# 84
Малко е семпличко, чудех се едно фламинго или една палмичка да добавя... Sweat Smile https://www.instagram.com/p/BrAE44cHEGK/

# 85
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

# 86
# 87
Ми... струва ми се не достатъчно кичозно Sweat Smile

# 88
  • София
Ми... струва ми се не достатъчно кичозно Sweat Smile
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 89
Здравейте всички,

Включвам се, без да съм чела темата напред. Търся си лак за печати по ноктите. Какви ползвате и от къде ги купувате?
Като цяло си правя печати с обикновени лакове, но бялото излиза много прозрачно и незабележимо. Иначе имам на Конад, но не и бял Simple Smile

Също така да похваля

Страхотен! Много добър стъклен блясък (питат ме дали не съм с ши-лак), лакът държи и не се начупва (за седмица, с миене на чинии, малко пране на ръка, месене на питка и т.н. , само на 2 пръста леко се очупиха връхчетата). Също така не ми размазва печати Simple Smile
* Пробван е с лак на Golden Rose - Rich color, както и на Флормар

Общи условия

Активация на акаунт