Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 845
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Само днес ли ти е ниска? Къде я мериш базалната?

# 106
Само днес ли ти е ниска? Къде я мериш базалната?
Ректално я меря,и само днес я премерих,37 беше вече като бях станала.По принцип в тази фаза от цикъла ми е по-висока,а и прогестероновите хапчета трябваше да са я повишили.Но след трансфера се наблюдавам че все ми е студено,коего при мен е когато ми е под 37.Става ми топло след 37,2,3

# 107
Всеки ден мерих БТ до 3-ти месец даже почти 4-ти месец .Не е падала под 37 .Така се успокоявах ,защото други признаци на бременност не съм имала.

# 108
Всеки ден мерих БТ до 3-ти месец даже почти 4-ти месец .Не е падала под 37 .Така се успокоявах ,защото други признаци на бременност не съм имала.
Още след трансфера ли се повиши,или след това във времето

# 109
Някъде от 3-тия ден се повиши .

# 110
Бт е възможно да варира в зависимост от това дали е било фреш или зет. Аз бях зет и мерих. Депресирах се колко ми е ниска БТ и хвърлих термометърът. От 36.4 преди ден 0, мерена ректално стигна макс до 36.7-8, като обикновено правя много по-голяма разлика. Еми нямаше значение:) все си бях бременна с и без това. Търпение и нерви му е майката, защото после не става по-лесно.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 15:15 от ^SunLight^

# 111
Бт е възможно да варира в зависимост от това дали е било фреш или зет. Аз бях зет и мерих. Депресирах се колко ми е ниска БТ и хвърлих термометърът. От 36.4 преги ден 0, мерена ректално стигна макс до 36.7-8, като обикновено правя много по-голяма разлика. Еми нямаше значение:) все си бях бременна с и без това. Търпение и нерви му е майката, защото после не става по-лесно.
И аз съм с ЗЕТ,надявам се това да в причината.Благодаря!

# 112
  • Варна
Момичета, записвам се и аз при вас с едно хубаво бластоцитче, транферирано вчера. Първи опит ми е, свеж трансфер и много се надявам Коледата да е вълшебна за всички ни Simple Smile

# 113
Здравейте. Бих искала да ви попитам един въпрос. Докато четох из форума ми беше попаднало, че бодутия корем и хиперстимулацията са били добре след трансфер? Това на какво се дължи?

# 114
  • София
хич не са добре даже.
обаче с покачването на чхг се влошават нещата, а това е голям процент вероятност за бременност.

# 115
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Имам нужда от вашето мнение, не мога да се свържа с доки... Днес ми е 10 ден след трансфер на две 3-дневни, резултатът от ЧХГ ми е 39.170 IU/L.. Мислите ли, че е добре?
Предварително благодаря на отзовалите се и желая късмет на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 14:04 от Severina79

# 116
Здравейте, момичета Simple Smile
Имам нужда от вашето мнение, не мога да се свържа с доки... Днес ми е 10 ден след трансфер на две 3-дневни, резултатът от ЧХГ ми е 39.170 IU/L.. Мислите ли, че е добре?
Предварително благодаря на отзовалите се и желая късмет на всички Simple Smile
Според мен е супер, освен ако скоро не са ти слагали лекарства, в които има ЧХГ.
Моят първи тест след трансфер на две 3-дневни беше на 11-ти ден - резултат 68, и поне засега всичко е наред.

# 117
  • София
Благодаря ти Арабела Simple Smile Не, не съм слагала медикамент с ЧХГ... Надявам се наистина това да е добър резултат.. Това ми е шеста процедура, но първи трансфер и ... всичко ми е ново Simple Smile Още веднъж благодаря и късмет Simple Smile

# 118
И според мене е добре ЧХГ-то.  Peace

Даниела, само с едно измерване на БТ няма как да се вадят изводи. Принципно не е важна толкова стойността, а покачването което се наблюдава. Теоретично първото покачване се наблюдава след О или пункция, когато има покачване на прогестерона, а второто е след имплантация, когато прогестеронът продължава да се увеличава.
     Според мен в момента ти е по-важно да ти е добре прогестерона, а БТ не я мисли.  Peace

# 119
И според мене е добре ЧХГ-то.  Peace

Даниела, само с едно измерване на БТ няма как да се вадят изводи. Принципно не е важна толкова стойността, а покачването което се наблюдава. Теоретично първото покачване се наблюдава след О или пункция, когато има покачване на прогестерона, а второто е след имплантация, когато прогестеронът продължава да се увеличава.
     Според мен в момента ти е по-важно да ти е добре прогестерона, а БТ не я мисли.  Peace
Гейзер,пункция ми е направена преди месец и 10 дни нея изобщо не я гледам.На 5ти е направен трансфер,което теоритично означва ,че имплантацията е към приключване,което значи ,че температурата би трябвало ако има имплантация да се покачва +допълнително приет прогестерон отвън под формата на хапчета,е още по-голям сигурен признак за покачване на тел.темп.Което в дългата ми практика с измерването на базална температура,ме притеснява,че винаги до сега по това време на цикъла ми е била по-висока от порядъка на 37,2,3 още преди ставане от леглото.Днес обаче я премерих 20мин след ставане и беше 37,което следователно ме води на мисълта,че може да не е насръпила имлантация.Благодаря ти за изчерпателният отговор,но мисля ,че темп.е важен белег за ставащото в организма.

Общи условия

Активация на акаунт