Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 69 984
  • 749
  •   1
Отговори
# 630

11 ден от трансфер, 3х дневни ембриони.Няма бременност?
  Съветвам те да не спираш лекарствата и да направиш още един тест след 2 дни. Стискам палци!

# 631
Момичета какво ще кажете за кръвен тест на 6 ден?В понеделник ми беше трансфера на 6 дневни ембриона!

# 632
Ако не си слагала ЧХГ медикаменти, би трябвало да отчете реално. Само не се паникьосвай ако резултатът е по-нисичък. Все пак е доста рано.

# 633
Ако не си слагала ЧХГ медикаменти, би трябвало да отчете реално. Само не се паникьосвай ако резултатът е по-нисичък. Все пак е доста рано.
Не,не съм слагала,ох дано отчете нещо...

# 634
Здравейте, момичета!
Аз съм с вече доказана бременност, в момента съм в 7г.с.,но ужасно се притеснявам.
След прегледа миналата седмица ми спряха Естрофем и ми намалих дозата на Кринона и не знам внушава ли си, но имам усещането, че по-често изпитвам болки. На някоя от вас случвало ли се е?
Питах координатор ката, но така и не ми дадоха отговор дали е от намаляването на медикаменти те.
Извинявам се за дългият пост
Успех на всички!

# 635
Iskra,възможно е да отчете да - и аз на 7ми ден на 5 дневни пуснах-127. После след 2 дни пак пусни. Успех Simple Smile
Beni,предполагам са ти казали - приемай Но Шпа Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 15:23 от Fireee

# 636
Iskra,аз съм се тествала на седми ден на бластоцисти и ЧХГ беше 18,52

# 637
Здравейте, момичета!
Аз съм с вече доказана бременност, в момента съм в 7г.с.,но ужасно се притеснявам.
След прегледа миналата седмица ми спряха Естрофем и ми намалих дозата на Кринона и не знам внушава ли си, но имам усещането, че по-често изпитвам болки. На някоя от вас случвало ли се е?
Питах координатор ката, но така и не ми дадоха отговор дали е от намаляването на медикаменти те.
Извинявам се за дългият пост
Успех на всички!
Beni2017, не се притеснявай, аз другата седмица влизам в 7с., но след като тази седмица чухме сърчицето от Турция ми намалиха прогестероновите инжекции на един път дневно до 12с, а с аспирин протекта да продължа до 30+. Аз така и правя от четвъртък насам и се чувствам по отпаднала и все ми се вие свят, а преди това се чувствах перфектно.
Следящата ме тук докторка ми каза, че всичко е наред, важно е да не се спират на 100% прогрстероновите препарати.
Успех!

# 638
Здравейте,момичета!
Този пост ще стане доста дълъг,но ще се опитам накратко са ви разкажа,защото съм много уплашена и ще се радвам да сподерите мнение.Трансфер на два 3 дневни ембриона.С доказана бременност съм - в понеделник чхг 509.8,а в сряда 1023.След родастта обаче имах неприятна изненада-вчера получих кървене-в началото бледо розово,но прерастна в червено,силно и със съсереци.Веднага постъпих в болница и днес положението е по-добре-бледо червено само на тоалетната хартия.На видеозата се вижда  добре прикрепен плоден сак,но само един.Все още не се долавят пулсации.Дали е възможно кръвотечението да е от загубилия ембрион и да има надежда този да се развие нормално.Много съм уплашена и ще се радвам да чуя вашето мнение!Благодаря ви предварително!

# 639
Аз също имах такова кървене.Доста беше  обилно,ярко червено,със съсиреци.Беше от загубата на едното ембрионче,другото си беше наред и вече е една прекрасна дама на 20 дни.Да те успокоя ,че кървенето продължи доста дълго,може би около 2 седмици ,но намаля и стана много тъмно.Желая ти успех:hugs:

# 640
Dessides надежда винаги има! Аз бях с кървене на няколко пъти до 4 месец, първото кървене на 8 ден след трансфер! И да - силно , червено , със съсиреци , на два пъти като кръвоизлив! В повечето случаи причините са неизвестни, при нас беше , защото единият ембрион имаше хематом на хориона  и за съжаление въпреки че чухме пулсации и при него , го загубихме в 8 седмица и продължих да кървя  до 16 седмица .... Другият ембрион оцеля напук на всичко , сега ме рита мощно и нямам търпение скоро да го гушкам !
Така че почивай максимално, вземай всички лекарства и стой , докато е необходимо в болница !

# 641
Благодаря ви,момичета!
Не можете да си представите колко ми е безценна подкрепата ви в този момент!
emiliq27 радвай се на малката принцеса Kissing Heart
kleopatra133 пожелавам ти безпроблемна бременност до края и най-прекрасното и здраво бебче на финала  Kissing Heart

# 642
Здравейте, и аз да се включа в чакането.
А искам да ви попитам по колко ембиончега ви връщат? На мен ни върнаха две.

# 643
Здравейте, и аз да се включа в чакането.
А искам да ви попитам по колко ембиончега ви връщат? На мен ни върнаха две.
И на мен ми върнаха две. Така прецени лекаря.

# 644
Ние искахме 2 и толко върнаха.

Общи условия

Активация на акаунт