Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 166 193
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Честито на спечелилите!

Аз чакам една награда, за която Ин тайм ме разиграват от 18-ти. Два дни получавах смс-и и стоях по цял ден вкъщи. На третия ден следобед успях да се свържа с тях по телефона и ми обещаха до 17 - 17,10 часа да са дошли. Но не! Нито тогава, нито вчера дойде някой. Писах гневен имейл, но няма отговор.  ooooh!

Някой да е ходил в Кауфланд вчера или днес? Много ми се иска да си купя брашно с книга, но ми е далече и не знам дали да се прежаля да ходя. Дали има голям интерес? Намират ли се все още? Да не ходя напразно ... Sad

# 2 596
Получих си ваучера за пазаруване в Кауфланд от форумната игра. Много са бързи, изненадаха ме приятно.

# 2 597
  • София

Някой да е ходил в Кауфланд вчера или днес? Много ми се иска да си купя брашно с книга, но ми е далече и не знам дали да се прежаля да ходя. Дали има голям интерес? Намират ли се все още? Да не ходя напразно ... Sad
Сутринта в този на Резбарска не видях.

# 2 598
Момичета и аз имам един пуловер на Кока-Кола за размяна. Размер М е. На ММ му е малък, а аз имам вече един.
Който има интерес да ми пише на лични.

# 2 599
  • София
Сутринта в този на Резбарска не видях.

Благодаря! Това беше една от опциите ми. Поне няма да ходя натам. Сега се чудя между Банишора и този до Пирогов. До всички имам доста ходене пеша, съчетано с градски транспорт. Sad Поне времето да беше се поотпуснало! А то пак е поледица! Sad

# 2 600
Имам ваучер за Jysk - 25лв за София, няма да мога да го ползвам, срока му е до 31.12.2018г., ако има желаещи го подарявам, пишете на лични.

# 2 601
  • Велико Търново
Аз днес си получих наградата от форумната игра на Dove. Мъжки комплект включващ дезодорант, душ гел, шампоан и чантичка. Искате до кажете, че ще получа и музикална кутия с продукти, така ли? Ако е така съм много щастлива, защото участвах в другата игра, но не спечелих, а страшно много я исках тази кутия.
Моят е по-различен.

# 2 602
  • София
За нищо, Таня67.
Аз днес взех от Юск с ваучера, халат за баня на ММ и доплатих само 10 лв.
От Лили използвах отстъпката от 10% и купих АМ за племенника. Навсякъде по магазините е лудница.

# 2 603
Аз пък току що взех последната възглавничка с обръщащи се пайети от плевенския Юск за 8, 50. Онзи ден, като ходих за тоалетката, бяха купища. Явно са се разграбили веднага, щом са пуснали намалението... Между другото, по хипермаркетите е лудница... Излязох заради хубавото време, но явно има хора, които купуват всичко за празниците СЕГА...

# 2 604
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят пакет със сладки изненади от "Ден и Нощ". Това са:

zari65
Gigito
Blablabla92
sweet_maniche
DanniM

Честито!  Gift

Christmas Tree Очакваме печелившите да се свържат с нас до 3 януари 2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Ден и Нощ" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

Весели празници!

# 2 605
  • МИНДЕРА
Не ми дава да въведа код в кока кола.Колко е този лимит,пък и годишен чак?

# 2 606
Vesi L.
Сериозно?Ама някой те е метнал ли? - Ужас, ако е така. От Еконт нали предлагат и размяна вече. В определен ден и час трябва да сте на офис и ако не си съгласна се отказваш.

Мен ме метнаха за една пратка и то днес, всъщност, че ще ми я пратят, пък днес звъня в Еконт и нямам пратка.. Подаръка за мойто мъж, че той я чакаше с по-голямо нетърпение от мен. Звъня в Еконт, обясняват ми, че подателите я пратили, пък се отказали😯Звъня на подателката-едно невероятно нагло животно, впрочем..
Уж магазин били, уж фирма.
Идваше ми да я откажем тая пратка, ама.. ще поизчакам, че моя и без това се зарадва за подаръка си, но ако не го пратят и след празниците ще и се обадя на тая фца и ще я откажа. То бива наглост, бива чудо и все пак бяхме достатъчно възпитани този път, но следващият път тЪз дама няма да има такъв късмет. Как ме дразнят наглите хорааа😡

Честито на всички спечелили!!!

Спечелих ваучер на JYSK. Мислих, че нищичко няма да спечеля и уеееее 25лв,но сега ще чета какво мога да го правя.
До кога мога да го използвам, знаете ли?
До 24.12?Трябва ли и нещо друго допълнително да си закупя или може само за 25лв?

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 16:06 от Анонимен

# 2 607
  • при късмета
В спаркса ограничението е 500 кода годишно. И седмично имаше някакво, не помня на каква бройка

# 2 608
Алекс, ваучерите на Юск се използват до първи януари, мисля.

# 2 609
  • Телиш/Плевен
В спаркса ограничението е 500 кода годишно. И седмично имаше някакво, не помня на каква бройка
50 кода е седмичният лимит.

Общи условия

Активация на акаунт