Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 166 100
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 700
Аз още не мога да въртя колелото, а преди въртях в понеделник. Не ми е важно - и без това едва ли ще ми се падне истински бонус, а няма да депозирам...

# 2 701
Аз още не мога да въртя колелото, а преди въртях в понеделник. Не ми е важно - и без това едва ли ще ми се падне истински бонус, а няма да депозирам...
И аз туко що пробвах и това се чудя, защо не мога ...

# 2 702
Има час на бонуса. Моя е валиден до 13:28ч, на майка ми е до 13:33.

# 2 703
  • София
Аз въртях и ми се падна 20 лв + 10 игри на египетско съкровище. От игрите съм с 2.50 лв. Сега играя с бонуса на детелините. За първи път играя в НЛ. Извинявам се за може би глупавия въпрос, къде виждате процента на превъртане на бонуса. Играя от телефона. Тук съм чела, че трябва да се превърти, за да си отиде в моите пари. И ако го превърта и имам печалба само ли се прехвърля или аз трябва да натисна нещо?

# 2 704
  • Велико Търново
Аз въртях и ми се падна 20 лв + 10 игри на египетско съкровище. От игрите съм с 2.50 лв. Сега играя с бонуса на детелините. За първи път играя в НЛ. Извинявам се за може би глупавия въпрос, къде виждате процента на превъртане на бонуса. Играя от телефона. Тук съм чела, че трябва да се превърти, за да си отиде в моите пари. И ако го превърта и имам печалба само ли се прехвърля или аз трябва да натисна нещо?
Влез в графа Бонуси. Там като дадеш на този ще ти покаже колко пари имаш от виртуалните и на колко процента си

# 2 705
Ами да се оплача. Преди два месеца започнах да играя, беше ми интересно, ей тъй за спорта Grinning То не бяхя Миражки, то не бяха брашно и вафли Чудо и фоеумни игри и какво ли още не. Ами нямам си късмет аз от край време. Много ме е яд вече. Един ваучер за 10% не ми даде никъде да ида да си го използвам и да кротна Sad Пък онези много с еднакви имена - почти навсякъде..

# 2 706
Кодът за отстъпка в Лили е един и същ - 0000000506069 .  Просто го кажи и ще си вземеш нещо намалено. Игрите изискват да им се отделя много време, а и дори тогава няма гаранция за печалба. Пък и за декември игрите бяха твърде малко. Дано с промяната на сумата за деклариране нещата се оправят. Весели празници!

# 2 707
  • София
bubalesa, благодаря за бързия отговор.
Първата ми игра в НЛ приключи с 4.30 лв. Не превъртяха бонуса, парите свършиха на 27 %. 2.50лв. от безплатните на ЕС, и после на детелините ми даваше безплатни игри веднъж 1 лв. И веднъж 0.80 лв. Като цяло съм доволна, успях да играя и да видя какво е.
Дописвам:Ако ми поиска да заредя 20 лв., за да получа бонус 20 лв. Тези, с които съм заредила отиват в мойте пари, играя с 20 лв. бонус и като той свърши моите си остават или и тях трябва да превъртя?

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 11:54 от gurgolina

# 2 708
  • Вестерос
Петя, по-добре 20 или 50 да ти се падне, не искай 100, почти невъзможно е.

# 2 709
https://www.instagram.com/p/BrXFN9IlCNB/ - Конкурс за детска рисунка
https://www.instagram.com/p/Bq-N8FDl-yM/ - игра за спа награда
https://www.instagram.com/p/BruPJmBBRsH/ - игра за котешки работи
https://www.instagram.com/p/Brw2yEElm6D/ - игра за коледен диск

# 2 710
bubalesa, благодаря за бързия отговор.
Първата ми игра в НЛ приключи с 4.30 лв. Не превъртяха бонуса, парите свършиха на 27 %. 2.50лв. от безплатните на ЕС, и после на детелините ми даваше безплатни игри веднъж 1 лв. И веднъж 0.80 лв. Като цяло съм доволна, успях да играя и да видя какво е.
Дописвам:Ако ми поиска да заредя 20 лв., за да получа бонус 20 лв. Тези, с които съм заредила отиват в мойте пари, играя с 20 лв. бонус и като той свърши моите си остават или и тях трябва да превъртя?

След като веднъж си се възползва от колелото, повече няма да ти позволи да въртиш. Поне при мен е така, имах 50 лв. за игри и 10 на детелинките, изиграх всичко и не спечелих Sad и повече не мога да въртя.

# 2 711
  • Varna
Спечелих 170лв от НЛ.
Пожелавам ви весели празници на всички:blush:

# 2 712
  • София
Аз питам принципно, как става това със зареждане и даване на бонус. А и като нов играч имам бонус да заредя и ми дава 100% от зареденото до 250 лв.

# 2 713
Има час на бонуса. Моя е валиден до 13:28ч, на майка ми е до 13:33.

Къде е този час?

# 2 714

Общи условия

Активация на акаунт