Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 294
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 415
  • Mediterraneo
Ех, Белинда, дано бързо му мине на дребчо!
Аз днес разхождах бебе и баба за последно, че утре тя си тръгва. Пазарувахме армагани за баба и дядо, хем си знаех, че в магазин днес не бива да влизам! Направих сладки, разядка и баница, къпах се, полегнах, сега обаче ставам да се лакирам, че партито започва в 8.
Весело да ви е!

# 5 416
Успях да поспя час и нещо и съм нов човек Simple Smile
Белинде, както бързо се е появила Т, така бързо да се маха 🤗

Започвам да се приготвям и аз. Весело посрещане на Новата Година! Да е изпълнена със здраве, щастливи моменти и много късмет за вас и хората, които обичате!

# 5 417
  • ту тук, ту там
Весело посрещане на всички и от мен!
Аз още боледувам, сдобих се с бронхит, ама съм доволна, че не е пневмония поне. Sad
Добре че имам мама на гости, че ме отмени в готвенето. От мен само тортата. Червено кадифе правих този път, дано не съм се изложила.
Весело да ви е и да сте много здрави през идната година! Hug

# 5 418
  • тук...при моите момчета
 Наздраве на всички!Топло и весело посрещане на 2019!☺🍷 Неприятни новини за болни дечица-нека бързо да премине.

# 5 419
Белинде, бързо да се оправя Козуначко.
На всички останали весело посрещане, много здраве и успехи да има през новата година.

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 21:03 от Sunny29

# 5 420
Весело посрещане, момичетата и здраве, здраве, здравееее!

Белинде, Елени 🤗

# 5 421
Ооо, Елени, много ти се събра. Дано оздравееш вече.

# 5 422
Лаленце, благодаря, не съм сигурна, че е точно така, но важното е, че някой се весели Heart Eyes

Фонсе, преди 4-5 години ортопеда ме тъпка с течен колаген месеци наред, с друга цел, ама аз тогава зор с косата нямах...та викаш да повторя упражнението?

Белинде, Елени Hug И у нас дребчо още не е съвсем той си, но поне вече не вдига ужасно висока температура, та аз си го гушкам, а момичета се тъпчат с пуканки и шоколади, идилия.

# 5 423
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Споко, момичета, добре сме. Днес ни е ниско кръвното, под нормата даже. Joy
Аз вече я отметнах новогодишната вечеря - направих си две принцеси, че ми беше останала овкусена кайма от вчера, да не става зян. Имах приготвено за печене бонфиле, ама реших, че не ми се яде, нито пък ми се ядат зелеви сарми, дето ги правих снощи.
Така. Наздраве сега! Налях си една малко Джаки, даже го измерих - 40 мл. Две малки по западния стандарт. Joy Имам кашу и лешници - екстра съм си.
Поканих съседката ако иска да дойде, да посрещнем заедно новата година, ама тя ми отказа, спяло ѝ се, че нещо настинала.
Синът ми не доведе малчуганите, че той пък се тръшнал от оня грип, дето всички кокали и мускули ти разболява, и въобще ти разказва играта. И сега всички сме сами по къщите си.
Ама хич не се впечатлявам, макар че това е първата година, в която няма да има на кого лично да честитя.

И аз пожелавам на всички лошото и болестите да останат в старата година и хич да не се промъкват в новата, щотоо...не ги щем!

Не съм се надявала, че телевизията може да ми предложи нещо развлекателно, ама за всеки случай пуснах телевизора. Обаче от зле по зле, няма къде да си задържиш погледа и за минутка. Та го изключих.
Онзи ден хванах на някакъв филмов канал много интересен филм The Words, Думите. Но беше преведен Кражбата. С Брадли Купър (той и продуцент), Джеръми Айрънс и Денис Куейд. И две непознати за мен мацки. Ако не сте го гледали, препоръчвам го.

# 5 424
И детето рано отметна вечерята, сега гледам Стани богат. Май след малко ще полегнем.

# 5 425
Аз от мързел сътворих страхотна вечеря 😆
Нали щях да правя пилешки късчета, на ме домързя да стоя часове на котлона. Та както ги бях нарязала ги омазах с майонеза, малко сол и пипер и ги бутнах във фурната. Накрая ги поръсих с настърган кашкавал, а то взе че стана супер вкусно 🙂

# 5 426
Весело посрещане на Новата 2019 година! Здраве и благополучие желая за всички.
За мен изминалата година в някой аспекти бе много добра, но най - желаното отново остана за следващата година - ДАНО! Пожелавам си да се сбъдне!

# 5 427
И ние останахме вкъщи с децата.  Правим сурвачки, гледаме си тв-по-точно те си гледат детските. Преди това си спретнахме баница с късмети, пържоли, а тортата, която направихме отлежава за по-късно.
Болните дечица, на Белинда и Тути да посрещнат новата година здравички, а и големите също-Елени, скорошно оздравяване Hug

# 5 428
Весело посрещане на новата 2019та и от мен! Нека е благословена!

Шугърче, благодаря ти и на теб. Нанесохме се, но много работа, много нещо и така ще е още няколко месеца.

Между Коледа и НГ зарязах режима и след 10 месеца си позволих някои нещица, които не се отразяват на кг засега, но подуват. Бели кахъри, а са и така вкусни, че няма значение Wink

Чакам си руската салата и спаначените кюфтенца тази вечер с нетърпение. Ни торти, ни баници ме съблазняват иначе.

Ние заминаваме на гости след няколко часа и ще вдигна по енда наздравица и за нас и темата ни тази вечер Heart

# 5 429
Наздраве, другарки!
Купона вкъщи тече с пълна сила.Деца щастливи, възрастни не могат да се наприказват...Ама така е,като се събираме рядко.
Много съм щастлива,че успях да зарадвам някой 😍!Обещавам,ще има повторение 🤗.Само живи и здрави да сме!
Та,живи,здрави,успешни, щастливи и по-малко работливи да сме през новата година!Все по-задружни и словоохотливи!

Общи условия

Активация на акаунт