Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 278
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 520
  • Sofia
Дженко, кой е рок ресторантът? За там сме ние. Като пия и куфея 5-6 часа, не ям Laughing
'начи на идващата НГ се вземВаме и целия джурасик-вашия и нашия-тук  bowuu
http://joystation.bg/my-choice.html

# 5 521
  • София
Хахаха, прекалено те харесвам, за да ти го причиня - джурасика де Laughing

# 5 522
Белинда, с Киану е филма. Оригиналното заглавие мися беше The Replacements.

И Уасаби препоръчвам, с Жан Рено, от старите комедии.

# 5 523
  • На брега на реката
Абе то чалга и аз не харесвам, но по банкети и таквиз мероприятия /нямам избор/играя, ми кво да правя, инак трябва да седя и да дремя на масата. Ама като започнат с маанетата и загрубеят нещата /барабани и гюбеци/, се изнасям с 200.
При нас беше "цивилизовано", ама въз "соц-пеннсионно" и от време на време новата Калинка  ooooh!. Тази песен Калинка, татко ме приспиваше , като бях малка и си имам сантимент към нея и така да ме е яд на тази нова версия, че съсипаха хубавата песен.

# 5 524
  • Бургас
Руми, този филм е готин. Ама как го бяха превели на български? Не беше сякаш Аматьорите
У нас имаме час по Труд и творчество. Дала съм на момичетата по един стар клин и по една близа с дълъг ръкав, ножици и съм им затворила вратата на детската. Засега няма писъци , значи всичко е наред Simple Smile

# 5 525
  • София
Уасаби съм гледала, ама този с Киану как съм пропуснала?!  Срамота!

Въййййй, Румка, той скорошен, има-няма, отпреди 18 годин' Laughing

# 5 526
Уасаби съм гледала, ама този с Киану как съм пропуснала?!  Срамота!

Срамота я, освен забавен можеш и оЧото да оплакнеш 😂

Лина, точно като Аматьорите излиза на български 🙂

# 5 527
  • Варна
И на мен ми се догледа комедия и се смях със сълзи на Американски пай. Хем толкоз пъти съм го гледала и пак успявам да се търкалям от смях, чак корема ме заболява.

# 5 528
  • Canada
Поразсъних се и осъзнах, че в темата имаме две Весита, честити да са и двете! Ако още някой празнува и го пропускам - също 🎉🎉🎉

Като заговорихте за музика и се сетих, че забравих диска на Металика с филхармонията на Сан франциско в старата кола, трябва да си го взема.

# 5 529
  • София
Ама Веселките празнуват ли днес? Аз мислех, че само Василките. По принцип хич не съм в час с имените дни.

# 5 530
  • Sofia
Ама Веселките празнуват ли днес? Аз мислех, че само Василките. По принцип хич не съм в час с имените дни.
smile3521 белиндааа,душко,колко Василки познаваш Crazy...Весела,Веселин...все са именЯци днес  Peace

# 5 531
  • София
Ами, произходът на имената сякаш е различен, не знам Rolling Eyes Васил и производните го свързвам с Василий, Василевс, тоест цар, царствен. Весела, Веселин и пр. ги свързвам с "весел" като радостен, щастлив. Според мен са си различни имена.

# 5 532
  • София
Чалгата ли е актуалната новогодишна тема?Не слушам такава и хората в близкото ми обкръжение също.
Но Светкавица е права.Уж хората не я харесват,но по заведенията дънят чалга,особено на Нова Година.Дори и в заведения,които през годината нямат нищо общо с чалгата.
Години наред сме били извън София или в София по заведения.Случвало се е да си тръгнем заради чалга.
Останалото мнение за чалгата ще го спестя.
Жаки снимките с телефон ли са правени?
Белинда всички изброени от теб имена празнуват днес.

# 5 533
Ама Веселките празнуват ли днес? Аз мислех, че само Василките.
Аууу, как само ме обиди. Щерката ни е модерна работа- Вася.
По темата за чалгата- тя е причината да си празнуваме у дома. Освен че е перманентна, то е и толкова силна, че нищо не може да си кажеш с хората около теб. И ти остава само да ядеш и да пиеш.

# 5 534
  • Бургас
Ето ги моите дизайнерки

Общи условия

Активация на акаунт