Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 349
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 130
  • на Мелмак
Алечко, чудесно ти се е получило, бравос!
Лошо ми стана, заяви ми се свят, та с лунуването край!
Поли, дано го закрепят човека!
Ядосвам се глупости, чудя си се на себе си 🤔.
Прочетох Джена за дюнер, та се оплюнчих, акО ме държи мисълта за него до утре, ще си взема!
Шугърче, кръговрат! Аз зъбите не искам и да си спомням 😓.
Глава ме боли, а моите мЪже се спукват от смях, та тя вече кънти 😎. Днес срещнах рядко добри хора, които подплатяват думите си с действия! Опровергаха част от циничното в мен!
Мисълта ми тече на порции, май пак хапове ще гълтам 🙄.
Скиорката Белинда се губи нещо?

# 5 131
  • Germany
Алечка, майстор си! Да отделиш и за мен парченце от баклавата Simple Smile
Поли, дано се възстанови свекър ти!
Шугър, дано е по добре утре малкото шугърче!
И ние днес сваляме Т на малката ни гостенка. Кашля и нослето и тече. Баща й се притесни и купи билети да си летят на 31ви за БГ. Уф!

# 5 132
  • sofia
Искам да кажа, че днес имах страхотен ден! Видях се с любими приятелки, бъбрихме, разменихме подаръци. Страхотно се заредих.
Моите ще ме довършат с тез тиквеници. Едвам отделих, за да занеса на приятелките. Утре имам поръчка за поредния.
Установихме, че на влагабсорбатора супер бързо се изсушават филетата и суджуците - 3 дни и са готови.

Болните и тези със зъбите, бързо да им минава!
Моите родители са една идея по-добре, ама са си болни.

# 5 133
Алечка, страхотно изглежда и само мога да си я представя на вкус Heart
На мен днес ми върви на точене-сутринта правих за закуска гюзлеми, а сега разточих и едни кори за баница, че много ми се прияде с праз. Моите капризи не я одобриха,  но аз не й се чудих много и половината тава замина.... .. Те да се ядат скарата.
Карз, бързо да оздравявате и на малкия Шугърчо бързо да минава Hug

# 5 134
Шугърче, бързо да минава, ама толкова висока темп. от зъб 🙄

Аз повече няма да готвя!

# 5 135
  • София
Ооох, аз докато давам съвети на Карзче за температурата, сега пък дъщеря ми вдигна... омръзна ми Confused

# 5 136
  • на Мелмак
Карзче, да оздравяват бързо малчуганите! Веднъж съм ползвала куулпач по съвет на лекар, след ваксина, много бях доволна, но и аз се съмнявам да ти свърши работа на теб!
Нахраних се, просветна ми, дойдоха си нещата по местата. Явно не съм достатъчно нервна, за да не ям. Аз забравям, че храната съществува като ме тресне нервата 😉.
Бъни🤗.

# 5 137
midnightStar, разглеждах снимки от местен салон за красота. Имаше снимки на ламинирани мигли, които преди това са били доста нюню. Отдавна се каня да пробвам ламиниране на коса в домашни условия. Дори да няма страхотен ефект, не вярвам да навреди.

midkoо, що баклави и локуми от Турция съм изяла...също свързано с работата ми Simple Smile

# 5 138
  • София
Лелееее, Алечко, това са кори, които ти си разточила????? Думи нямам, момиче, взимам тА! Heart Eyes

# 5 139
  • София
Добър вечер!
От трети опит успяхме да се доредим до Бохемската рапсодия.Онзи ден нямаше места,днес в едното кино също нямаше места,във второто само 4 места.
Тежичък ми дойде филма,но исках да го гледам.А и от години не бях ходила на кино.
Сега съм се опнала с чаша вино в ръка,та наздраве!
Моята баклава няма да Ви я показвам след тази на Алечка.Нещо съм се поизсилила и съм направила две тави.Дано да са се е получила на вкус,че тази година смених пропорциите на сиропа.
И сармите са ми готови,много вкусни.
Бобулина благодаря,че ми отговори.Нещо не мога да се разбера с робота,а не намирам книжката му.Уж чисти,обаче понякога дава съобщение,че е свършил,а виждам боклуци по пода.И аз си джиткам с прахосмукачката.Та затова искам да задам няколко въпроса на някой с LG.

# 5 140
  • София
А как става това лимаминиране  в домашни условия Линофрина?

Я да сваляте тия температури ей.
И Елени се сополи от тия зъби ,ужаст е.

# 5 141
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря на Зварте за коледния чай и на Хър за инфото за приорина и фитовала.
Аз си изпратих малчуганите , обаче докато прибера къщата и сложа всичко на местата...Така бяхм разхвърляли, че чак на сина ми му напрви впечатление. Joy Ама аз щото гледам да се занимавам с тях, мога да мия съдове, като си заминат, та не искам да губя общото ни време в шетане.

Морковена торта съм правила, но трябва да изровя рецептата. Блатовете си стават влажни от самите моркови и крема, не се сиропират. Тортата беше чудна, но много голяма. Утре ще я потърся.
А кейкът на Хър е подозрителен с тези количества - по половин кило захар и олио - за пръв път виждам такава рецепта.
Алечка направо ме срина с точената баклава! Изуми ме повече и от ламинираните мигли. (Без малко да напиша ламаринени. Joy)

Много болнички из темата! Да оздравяват бързо, че Новата година  чука на вратата, дано здрави я посрещнем всички!

Аз утре ще навивам моите баклавички, да са готови за 3-ти.
Коледните сладки се изядоха почти до шушка, само от два вида са останали на дъното а кутиите.
И казаха пак да правя, не само на Коледа. Казаха, ама не знам дали скоро пак ще ми се занимава.

Махалата да се готви след Нова година за турски ресторант!

# 5 142
А тук продават Дюнер бокс ( всичко без питката е в кутийка, вървиш и си хапваш).
И сме се от учили да ходим пеша, сетиха се какви мускули имам.
ЛМ ми оферира посрещане на новогодишната нощ на площада пред катедралата, ама заради студа бързо му отказах. А и си мисля, че е опасно, те преди седмица имаха стрелби тук.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 00:39 от Titina

# 5 143
  • София
Aaaaa, аз след НГ минавам на диета, че ще ми се пръсне ски панталона Satisfied Не ме бройте за турската ихня!

Хора, имам мускулна треска на фалангите на пръстите Open Mouth Ако се чудите защо не пиша - щот' нимоа Grin

# 5 144
  • На брега на реката
Али'97, аз не съм имала проблеми с моята, но имам упътване и ако ми дадеш имейл на лично, ще ти го изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт