Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 361
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 115
Ох, Али, чакай ме на гости!

# 5 116
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ооо, Алечка, браво на теб! Повече от апетитно изглежда. Бих хапнала едно парченце Yum

Забравих да кажа на Хер, че цветът на жилетката е трепач! Heart Eyes

# 5 117
Али 😍

Отивам да пържа мекици. За първи път ще ми е. Защо им се вързах на моите. Обикновено, като искат такива неща ги пращам при баба им 😂

# 5 118
  • постоянно
Благодаря Звартенце , нали за коралово хортувахме скоро .
Аличко, сърце нямаш 😜Овеликолепна  е !

# 5 119
  • София
Друго мое да не ям ,но баклава ям!

# 5 120
Алечка, страхотна баклава Heart Eyes аз бих хапнала повечко от едно парченце, ммм.
Хър готин цвят жилетка, името ти извезано на етикета Simple Smile
Краз бързо оздравяване. При ангина съм чувала, че сладолед се дава да облекчи гърлото. Ама не съм го практикувала.
Аз днес ходих с девер ми да почистим на свекърва ми апартамента малко. Свекър ми е в Пирогов от вчера, сърдечна недостатъчност.

# 5 121
  • Canada
Алечкооо, олигавих се Stuck Out Tongue Winking Eye За другото едва ме нави Hug

Моля да помислите моята девойка с добро, тази вечер пак е организатор на парти в ресторанта в който работи. Надявам се да й се получат добре нещата Blush

Хрис, разбирам го мъжа ти. И аз първоначално скочих на една Импреза. Оказа се спортният модел за 2019, черна с бял кожен салон. Продавача рече, че имам вкус, цената го потвърди JoyJoy

# 5 122
Алечка, браво! Ох, как ми се хапва!

За мен има сериозна опасност да карам НГ на печен хляб. От тази сутрин в корема ми е революция. Вчера бях в едно десетократно изпитан заведение, обаче лакомията човешка.... И моята, и на заведението, че бяха пробутали за стояла храна, ама късно се усетих. Сега-лунуване ли е, звездуване ли, ама съм гладна, пък не смея да ям.

# 5 123
Али, страхотно се е получило Simple Smile Баклави, дюнери, имайте милост!
Лунуване и спорт при мен няма как да са в 1 ден, а спортът винаги е с предимство. Днешната тренировка беше размазваща, да видим утре ще ме наболява ли тук там Simple Smile

Да попитам за ламинирането на мигли: може ли да ги увреди или изтощи по някакъв начин? Ако процедурата е безопасна, бих опитала.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 20:53 от Linofrina

# 5 124
Още в съвсем крехка, детска едва ли не възраст, горе-долу по времето когато осъзнах традиционната си сексуална ориентация, осъзнах и факта, че най-вероятно някой мъж ще ми види сметката. С детска наивност и агнешка готовност, си мислех, че това ще е `мъжът`, с първа и всички останали главни букви. Да де, ама се срещнах отблизо с няколко `мъже`, всичките големи любови и оцелях, за свое собствено удоволствие и удивление. На един по-късен етап, се сдобих със син и – Бога ми – опитите да ме довърши, май, все още продължават, но го избутах до пълнолетие и сега част от напрежението се поема от света, пълноправен гражданин на който е и той самият! И таман се поотпуснах, поокопитих и аха да придобия правата над себе си и бръмбарите в главата си...се сдобих с дребен Шугърчо! Трети ден вадим зъб, днес вече температурата му мина 39, което ми е личната граница на запазване на двете ми вегетиращи мозъчни клетки...ма ви чета де, само не пиша.

# 5 125
  • София
Моите са нюню мигли ще се видят в чудо да ми ги направят.Ако ме докарат като миглеста усойница бих се навила.Heart Eyes

# 5 126
  • SHOOT ME 10 $
Алечка макар че ми писнало от баклави(турски- такава мие работата) като видях и прочетох твоята...ченето ми изтропа на земята...

# 5 127
  • Canada
Ох бе Шугъре, включването ти беше епично Joy Да избие бързо зъбчето и да не ви мъчи повече Hug

За ентусиастите в темата да кажа, че има и ламинирани на косата. Може да се прави в домашни условия и ефекта е доста добър.

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 19:42 от Foncé

# 5 128
Ох, Шугъре, милото Шугърче, мъчно ми стана! Да избива бързо това зъбче, и да не ви мъчи!
Алечкооо, майстор си, признах тА!
Хърче, мило, благодарско, ама аз искам торта да правя, не кейк, предполагам, че технологията ще е същата, ама искам блатовете да са сочни, не сухи. Та там ми е питанката, дали от крема ще се овлажнят достатъчно, или ще трябва и малко да помогна?
Поли, мила, какво да кажа- стискам палци да се възстанови свекър ти!
Аз режа орехи за баклава! Сега по нощите сигурно ще я правя, ама...
Зварте, то да се спра, ама ако го направя, ще почна глупотии да мисля, та по-добре да си запълвам времето...Че както съм на предела, ще взема да изпадна в дупка, а подозирам, че няма да е приятно..

# 5 129
  • Бургас
Тая баклава изглежда супер. Но не ме съблазнява. Не си спомням от кога не съм яла баклава.

Общи условия

Активация на акаунт