Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 327
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 250
  • Canada
Хер, не можеш да ме изкушиш с руската салата. За утре ще имам и аз две големи купи. Едната ще е само за мен! Режимна! Kissing Heart

Мари, режимна руска салата? Подшушни повече, въпреки, че подозирам че за мен няма да е режимна  Mr. Green

Фонс, а коя е първата? Стана ми интересно, защото и аз имам една книга, която започвах няколко пъти и не можах да надвия себе си и да я довърша. Спасителя в ръжта.

Хай, Извезани души  Mr. Green Тъпо и упорито я мъчих, след като бях прочела 3/4 от нея не ми издържаха нервите  Mr. Green

# 5 251
  • София
Аз за утре ще правя пица и това е.

# 5 252
Звартенце мило, иска ми се да не е зле положението, ма сме далеч от добре...поне температурата му вече не тичка към 40те, все ще го закрепя...просто не издържам да се жаля аз, да не говорим, че и да искам – не мога, ма ха дано се оправи до утре, че не е добре тъй да срещаме Новата!

Лайкче, не знам как е било при теб с дребка, ама аз с две момичета нищо не разбрах – ни колики, ни зъби...абе до пуби възраст се търпят! Но – мъжките чеда, взеха ми здравето и за женските, па и отгоре, един респект ме е обзел към Белинда и Янтра, не си е работа Kissing Heart

Ленди, благодаря, дано си права и видя ефект, че не ми е за парите, щото имала съм-дала съм, ама много искам да ми остане малко коса на главата...ще се окажа скрита суетна лимонка и аз накрай Stuck Out Tongue Winking Eye

Тути, да се оправя детенце бързо Hug

Фонсе, аз съм ти казвала, най-близкият ми приятел от мъжки пол е зодия на ТМ, та може и да се носи нещо из нета, знам ли Wink

Мид, мен утре ми иде да поръчам пица Joy

# 5 253
  • София
И ние утре сме на пица. Това ни е традиция от няколко години. Мъжът ми прави няколко вида пица, от мен тестото. После играем игри. Мезим и пийваме.
Защо да правя пържоли и салати, когато на децата пица им е любимо? Единственият проблем е, че за другия ден не остава храна и трябва да готвя на първи януари. Ако правя пържоли, винаги остават, защото всеки мине чопне и зарязва. А пиците се изяждат до троха  Laughing

# 5 254
  • София
Ни ми се яде, ни ми се пие на мене. Уж не прекалявахме с количества, ама от многообразието на мене ми се пълни очото и вече два дни карам почти само на домати и сирене. Та и за НГ не планирам трапези, ще заложим на танците Laughing

Хора, момчето ми е на среща! Истинска среща, с момиче! Имам чувството, че до вчера му слагах лигавник Open Mouth Кога мина това време?! Протестирам!

# 5 255
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълче, почвам морковената торта, ама в рецептата пише 
100 г, накиснати за няколко часа в ром
предполагам са стафиди, нали?
О, да, стафиди са!
Уж я четох после контролно. smile3538

# 5 256
Протестираш ти, ама /нашите/ девойки трябва да ги хващат овреме тези чаровни младежи! За да не изпадаш в подобни протестиращи настроения, вземи му покажи няколко потенциални снахи от тук, ще му държи влага още време, и пак ще си е малкото момче на мама!

# 5 257
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Брех, Белинда, много осъзнат тоз твоят първороден! У наше село никой не е имал среща с другия вид на 14 и нещо. Бравос, харесва ми на мен. Моите бяха много залупени, като майка си. Баща им все разправяше, че той уж бил пО така, ама няма документи и доказателства по въпроса, та подозирам да си е било хвалба.

Тути, да оздравява бързо твоята кукличка, разбира се, че ще я помислим с добро! И споко, като станат на 30 не е същото, поне при мен не е било.

# 5 258
  • Телиш/Плевен
Нямате милост, само вкусотии творите и показвате! Heart Eyes

Алечка, адмирации от мен! Hug Страхотна баклава!!! Heart Eyes
Майка ми всяка година прави разкошна, аз се пробвах два пъти по същата рецепта и...пълен провал. Neutral Face Още не съм събрала смелост за трети опит, не знам и дали ще събера. Grinning И това е рецепта с готови кори. Ако трябва аз да ги точа, не ми се мисли какво чудо ще е. Joy Та Алечка, наистина поклон!!! Hug

Анджи, браво и на теб! Hug

Мари, много се радвам да те „видя“ отново! Heart Hug

За годината сте писали. Моята беше...динамична. Имаше и хубави, и лоши моменти. Ще видим идната каква ще е. Планове не си правя за почти нищо от много време насам. Каквото и да съм мислела, все е ставало обратното, та се научих да не планирам нещата. Каквото има да се случва, ще се случи.

За книгите/музиката/филмите съм на мнението на Хайчето. Преди години все четях/слушах/гледах каквото ми препоръча кой ли не и много пъти оставах разочарована. Затова вече не търся и не давам препоръки за нищо. Е, пак имам разочарования, разбира се, но са значително по-малко. А и си е друго, когато сама съм си избрала даденото нещо и не се чувствам подведена.

За утре смятам да правя само руска салата, баница с късмети и някакви пържоли на фурна. Няма да се затрупваме, че няма кой да яде толкова храна. Grinning

# 5 259
Белинде, айде честита ти среща на младежа! Това на големия батко, нали? Heart Средният младеж го заплювам за мойта мома. Толкова възпитано дете!
Аз дремя в едно детско клубче. Кати и баткото дивеят, обаче ме е страх да ги оставя сами. И двамата са едни заплеси.
Не ми хареса спа- то. Замръзна ми трътката. Sad

# 5 260
  • постоянно
Белинде , къде е “ срещата” ? Той нервен ли беше ? 🥰

# 5 261
Днешните деца са по-будни от нас и по сърдечните дела. Първородният ми беше вече на "сляпа" среща, а малкият има 2-ро гадже. 

# 5 262
  • Варна
Тя и Сбъдваща спомена наскоро, че нейния е на среща.

# 5 263
  • Варна
Утре ще посрещаме НГ с ММ у дома- май ще ни е за първи път. Смятам да направя кюфтета и да опека картофени дукеси. Може и баница да направя. Руската салата я купих готова от Берьозка. Със сигурност ще остане храна. Още повече, че детето ще е с приятелите си.
Та ще се търкаляме по леглата, докато празнуваме и даже ще проверя за нещо празнично по тв.
Аз лунувах- почти кг надолу. Simple Smile

# 5 264
  • SHOOT ME 10 $
Май се присъединявам към групата на болните. Суха, непродуктивна задушаваща кашлица идваща от гърдите....ще я моря с парацетамол и...виноо😜

Общи условия

Активация на акаунт