Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 329
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 235
Минавам само да ви нагледам и изчезвам. Тежки дни се заформиха при нас. От вчера сме на маса, няма ставане.

# 5 236
Привет, другари!
Страхотни чудесии готвите, възхищавам ви се. Аз за празниците минах с едни меденки, нямам желание и енергия за повече. На тотален мързел сме се отдали и тримата.
Шугаре, да му избива зъбчето на малкия Шугаритет! Голяма гадория е това зъбоникнене, никога няма да забравя как се дундурехме по цели нощи.
Хайче, и аз като теб не харесвам Юск (не знам как се пише и произнася), верно може човек да го хване депресия от толкова бозавиня. Икеа имат хубави неща, но не всичко. Играчките им не ми харесват на мен. Simple Smile
На Алечка баклавата е мастърпийс. Аз май съм изяла парче и половина за всичките почивни дни, не съм толкоз по сладкото.
Пристигнахме на Боровец ние. Хапнахме, помотахме се покрай спа- то и пак прилегнахме. Все едно не спахме до 9:30. 😆😆

# 5 237
  • SHOOT ME 10 $
Преди време във всеки пост се говореше за меденки, меденки, меденкиии... Луднах докато  не ги направих.
Са , колкото не искам да чуя за баклава, омррръззнала ми е, сбъркахте ме...само това пишете, че и показвате...
уврътнях за баклава, ама като вашата, не турска. Офффф... doh

# 5 238
  • Варна
Мид, големи хиени са, верно. Аз нито баклава правя, нито меденки затова не ми пука. Пия си кафето и зяпам само. Даже не се плюнча.

# 5 239
Не издържах, отидох да нагледам мъжете и децата в градината. Греяното вино свършило,  минали на греяна ракия. Дечинята търчат като изоглавени,  една лозичка стъпкана. Дано остане само тя. Тъпчат вурстове, студът не им пречи.  Прибирам се да гушкам котката.

# 5 240
  • Бургас
Аз пък отивам да правя бисквитена торта. Розова Simple Smile по желание на помагачките

# 5 241
Моето дете се разболя. Ама с всички екстри на кашлицата, като я чуе някой външен дето не е наясно, направо се плаши. Тая нощ бяхме дежурни на инхалатора, почнахме и тежката артилерия през деня, та да видим ще овладеем ли положението или ще хвърчим по лекари предпразнично.

Та днес сме си вкъщи цял ден, ще издивея вече. Карам я да излезем да подиша хладен въздух, не искала, главата я боли от кашляне.
Баклава, и аз не съм правила досега, догодина мейби;)
Хубав ден момичета и момчета.
Помислете ни с добро, че хем е големичка вече и уж не се притеснявам толкова, хем майчиното сърчице е свито.

# 5 242
  • Canada
Разбирам, че Фонсе се е обзавела с големия брат на бившото си возило – много се радвам, да си я ползваш безаварийно и ако решиш да я сменяш да е само щото не ти е вече на сърце и имаш твърде много излишни кинти!

Шугаре, разсъни ме скоростно, бях убедена, че ММ ти е хакнал профила и е писал под прикритие в мамата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Биотин си вземи за гривата, помага  Hug

Първата книга от Милениум и аз я мъча в момента, и то само заради инат и да не си развалям статистиката от една-единствена зарязана преди края книга  Crazy Тази май ще е втората  Laughing

Значи с вашите баклави и сладки ме изтормозихте  Crossing Arms Снощи пък имахме гости, които донесоха парени гевреци  #Cussing out В 23ч. вече се предадох и пощих грахчетата и морковчетата на руската салата, смушках и 4 парченца Линд с лешници. Тази жалка гледка на вашата съвест я пиша  Joy

На 31 сме на гости - ще има И баклава  Crazy На мен ми казаха нищо да не нося. Но знам с какво да зарадвам домакинята и отивам да го търся днес  Flutter

Бърди, честит да е брат ти, свекървите на Мари и Зварте -тоже!

Бързо оздравяване на болните дечица  Praynig ТутиHug

# 5 243
Tuty,
 Да се оправя малчуганка! Hug Сигурно и на 30 да станат, пак ще ни е свито като са болни.

# 5 244
Шугър, тук се хвали и един конски шампоан, ама дали беше за по- бърз растеж или за запълване на липсите- идея си нямам.
Арменските сладки ме грабнаха!
Хер, не можеш да ме изкушиш с руската салата. За утре ще имам и аз две големи купи. Едната ще е само за мен! Режимна! Kissing Heart

# 5 245
  • Варна
Фонс, а коя е първата? Стана ми интересно, защото и аз имам една книга, която започвах няколко пъти и не можах да надвия себе си и да я довърша. Спасителя в ръжта.

# 5 246
  • някъде ... тук ...
Арменските сладки са супер лесни, даже ги правихме с дребния за един училищен кокеден базар преди време.
Замислихте ме дали да не спретна едни за утре.
На гости сме и само картофена салата, туршия и месо ще носим. Баницата и баклавата са разпределени другиму.

# 5 247
  • Бургас
Тути, бързо да оздравява детенце!
Другите болни също!

Отивам да мариновам пържолаците за утре и да правя едни любими соленки.
Утре само салатки ще правя, обикновени, нищо специално - европейска, картофена, и някаква измислена с китайско зеле. Баница с късмети също. Това ще е. Нищо излишно няма да правя.

Арменските сладки и на мен ми харесват. Не съм правила до сега. Ще потърся рецептата.

# 5 248
Тути, няма значение колко са пораснали, бързо да оздравява 🤗

Аз да се похваля - подредих си чекмеджето с подправките. Изнамерих си една кутия, нагласих я и сега са подредени.
С времето сигурно пак ще се разпилеят, но поне ще са разбъркани в кутията, не в чекмеджето 😂

За утре пилешки късчета Хепи, салати, мезета и една баница с късмети. Това от мен 🙂

# 5 249
Тути, дано бързо да се оправя девойката!
Вярно са лесни арменските сладки, с Таня ги правихме! Малко по-едрички станаха, ама то как да сложиш и локум и орехче, че и мъненки да са, не мой! Пък са си и за домашна употреба, подозирам, че утре докато съм на работа ще изчезнат...Сега чакам да изстине блата на морковеното чудо, че да захващам крема и сглобяването. Ухае чу-дес-но!

Общи условия

Активация на акаунт