Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 331
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 220
  • Варна
Да, рано е още. Гледам да се ориентирам и да прочета правилници, да видя какви документи. После нещата ще се случат доста бързо.

# 5 221
Румяноооо 😂😂😂😂 И ти каза същото вчера, и аз ще ти напомня 😂😂😂😂😂 Ако се хвана да я правя пак ще е само защото много обичам да ме хвалят Mr. Green Ама не се заричам преди и МсЧ да си каже мнението.

А, Шугарова, да се възползва някой от (несъществуващите ми) готварски умения е невъзможно просто. Случва се толкова изключително рядко, че се възприема като чудо невиждано и неочаквано. И за да не убивам съспенса умишлено се извявам веднъж на високосна. Всички са толкова изненадани, че не вярват на очите и другите си сетива, приемат го като много рядко природно явление и не очакват пак да се случи 😂

# 5 222
  • Бургас
Само да не променят нещата преди да дойде момента. По спомени при нас миналата година така се случи

# 5 223
Мисля си на глас....ако тая захаросана баклава се сиропира с още сироп няма ли да се оправи, а?
Шугър, замажи положението с малко Джак, Джони, Джим....

# 5 224
  • някъде ... тук ...
Добре сте, гледам Simple Smile
Хубава почивка изкарахме. Доста скияне, ядене, пиене и купон с трубачи. Въпреки гадната мъгла. Ама свърши. И, много ми беше добре без телефон и нет.
Днес - малко почивка за нас и учене за седмокласника, че нищо не е пипнал цяла ваканция.
Здрави да са имениците, които пропуснах!

# 5 225
Мисля си на глас....ако тая захаросана баклава се сиропира с още сироп няма ли да се оправи, а?
Мари, това направи сега свекърва ми. Заля я с още сироп и сега плува, но поне се надява така  да оправи положението.... Иначе я опитах-не й пречи, че хрупа, но не се усеща нищо друго освен захар...
На Коледа направи и стана страхотна.  Сега не знам какво е объркала.
Аз утре ще правя една торта без печене с тиква и ябълки, крема сирене и заквасена сметаната. Правих я веднъж-одобри се.  И тъй като голямата пожела до има торта-тази ми е лесна.

# 5 226
Хриси, има вероятност и захарта да е фалшива.

# 5 227
Диетуващите да не гледат, да не кажете, че не съм предупредила/ не че мога да достигна майсторството на Алечка, ама да не остана непоказала и аз Joy/
Скрит текст:
и арменските
Скрит текст:

# 5 228
Светълче, почвам морковената торта, ама в рецептата пише 
100 г, накиснати за няколко часа в ром
предполагам са стафиди, нали?

# 5 229
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ох, преядох и съм надула корем като бременна, но ето че идвам навреме, не пречи да опитам и вкусотиите на Анджи. Yum Yum Yum
Като ви дойда на гости с Алечка, вие ще точите, а аз ще ги наложа и накрая ще ги нарежа "на слънце". Мнооого съм добра, да знаете.  😘 А моят мъж ще яде, много обича, милият, баклавичка му дай само! Joy
Това ми беше задачата, когато всички у дома участвахме в баклавоправенето. Heart

Благодаря за честитките за мама-свекърва. Flowers Hibiscus Само да вметна, че нейният рожден ден мина, но оставихме честването за днес. Blush

# 5 230
А, така, Зварте, рязането винаги ми е било мисия невъзможна! И пробвам, и пробвам, ама не се получава, та сега-на обикновени парченца!

# 5 231
..........................................................
Шугър, замажи положението с малко Джак, Джони, Джим....

Маре, Джак е консуматив, заникъде не съм без него и чувството за хумор, Ша ми видят сметката моите за ден!

Сбъд, благодаря, ще видя какво още да пъхна в програмата на `спаси двата останали косъма`, щото си абсолютно права, Хърчето е някакво изключение! И аз ползвам и шампоана на Приорина, и една течна глупост, и като си представя колко Джак струват...не е за разправяне! Купих и един шампоан, дето Хайчето ми препоръча, но се види, че ще трябва и да се маскирам, а толкова да ме мързи, особено като е за мене си.

Аааа, Джен, беше то това със запомнянето, много ме биваше едно (няма конкретизирам кое) време – в гимназията бях рефер, ако аз кажех, че някой актьор играе в определен филм, тоя дето поддържаше моята теза, печелеше баса.  Ех, хубави времена...нямаше още IDMB, направо глупости говоря – че то интернет нямаше! На работа, пък, направо ме ползваха колегите за промишлен шпионаж, щото и чувах, и запомнях всичко, дори и част от мислите на присъстващите Joy  Сега се опитвам на автотренинг - `бе биваш още, кО ти дреме, че си тръгнала да водиш детето (снощи това!) на доктор без застраховка и лични документи? А и колко зле да е това дете? Три оживяха, и тоя Ш избута...я обратно дОма, поне да се приспим, при късмет – наспим`...и тъй Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърдитка, ти си верен приятел, добре е, че така великодушно сподели прасешката новина! Аз и без външни извинения откарвам до преяждане, ама сега се чувствам длъжна някак, щото когато звездите говорят, дори кречетала като мен мълчат!

Анджи, прощавай! Ама добре стана, че съм забравила/пропуснала тоя факт, да види Джена как давам фира нагледно. И се спри накрай, че ако продължаваш, ще влезеш с работа в Новата ГАдина и все на работа ще е, а от работа, както знаем, никой не е забогатял!

Хрис, а ако просто бе претоплила малко баклавата? Или парче, преди да се сервира, в микровелето? Все си мисля, че би се разтопила захарта, ма не ми обръщай много внимание, направо боб хвърлям, щото баклава не съм правила.

# 5 232
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ааа, Анджи, кой ти гледа какви са парченцата или ромбчетата, вкусна баклава да има! Heart

Беззахарова, отдъхнах си за теб. Щом прописа дълги постове отново, значи не е зле положението. Kissing Heart  

# 5 233
  • постоянно
Руската салата -готова !!!

Утре едни пържоли с гъби и една баница и тва е !!!

🤪😂

Андж , с тез Арменски сладки ме ядоса да знаИш 😂😂😂😝😋

# 5 234
Да му излиза бързо зъбчето на Шугърчето!

Бърди, честит да е брат ти, свекървите на Мари и Зварте също!

Аз баклава не съм правила, за сега нямам и желание, но на Алечка изглежда страхотно.

Мм ще прави агнешко по палестински, като ми прочете рецептата ми се стори добре. Аз ще отговарям за салатения бар, но това ще го правим довечера. Утре съм на работа до обяд. Вечерта преди бара/клуб или ще вечеряме навън или ще си направим нещо набързо.

Хърче, наистина е страхотно, че толкова бързо има ефект при теб. При мен повлияването от приорина отне 3 месеца, но пък има наистина видим ефект. Шугър, ще има и при теб 🤗

Общи условия

Активация на акаунт