Помогнете ми с избора на име за момченце. Турско, може и арабско

• 9 635
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Извън темата, но като видях аватара на yess се сетих за тази песен - https://www.youtube.com/watch?v=OPqV4ipyMsg .Поздрав! Smile

# 46
Имам познат Карим и е много готин човек:) та от всичките имена, за това гласувах, само него знам, но ми харесва.

# 47
Демир и Саид, вижте си и фамилията как ще седи на името.

# 48
Сега се сетих за Ясер- много харизматичен и достолепен мъж познавам с това име.

# 49
  • На остров
Амир най много ми харесва но не съм сигурно, че е турско.

В други теми за имена все се подчертава как ще седи с фамилята ако е българска а сега не се говори за фамилия хич. Просто от любопитсвто ми е интересно каква е фамилията?

# 50
Фамилията е Кая. Бащата предпочита името да започва с "Б", Берк е хубаво, но при изговаряне на Берк Кая двете "к" по средата трудно се разграничават. Аз харесвам и останалите имена, но още обмисляме.

# 51
  • Варна
Демир Кая

# 52
# 53
Беркан Кая

# 54
Шахан се казва малкият син на наши приятели. Викат му Шахо.

# 55
Гласувах за Ерол. Нямам идея какво значи, но много ми харесва като име. Даже се оказа, че с мъжа ми ни е в сред фаворитити за име на момче, нищо няма нямаме турски корени.

Другото, което ми харесва е Самир.

# 56
Гласувах за Берк,Берин е името на момиченцето на приятелка,не съм сигурна при вас дали не използвате едно име и за двата пола.От другите предложени не ми харесва никое.Имах познат Беркан,почина при инцидент и свързвам името все с тъжни неща.

# 57
  • София
В турския език няма мъжки и женски род.
Берк Кая нещо не ми е звучно.
Аднан Кая ми   изглежда по-добре.
Ерол Кая - също ми харесва.

# 58
При имената има женско и мъжко. Wink Сетих се и за Bora - Bora Kaya, но Berkay повече ми харесва. Relaxed

# 59
  • На остров
А има ли имена в турският език, които да са универсални.
Например Ники, Ницан, Еден и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт