Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 66 964
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 45
  • София-Младост
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0496111028.html
От тези пуловери има ли някой, дали боцкат? На LOGG имам само панталони, знам че са леко уголемени, при горните дрехи пак ли е така?

# 46
Добре де, само аз ли не съм си получила поръчките, имам една от 17.11, от черния петък и от кибера, изпратени са, но никакви ги няма, тук като ви чета се отчаях вече Sad
Ако са изпратени и излиза в акаунта ти на съответната поръчка линка “проследяване на пратка”, а там все още е в процес на транспортиране и това е от 17-ти , става съмнително - обади се и ги питай за номера на липсващата поръчка дали има проблем. На мен преди време ми бяха загубили пратка (и точно така го установих- след като чаках и мина повече от обичайното време за пристигане, се обадих са питам, установиха, че е изгубена нанякъде пратката, бях платила с карта- върнаха ми платеното)

Да, има линкове за проследяване, следя ги, но няматова движение.

# 47
От тези пуловери има ли някой, дали боцкат? На LOGG имам само панталони, знам че са леко уголемени, при горните дрехи пак ли е така?

Този пуловер го обсъждахме подробно в последната седмица.
Сегашните партиди са меки, уголемени.

Имам розов от преди година - той е точен като размер и леко бодлив. Ама леко.
Имам и ливав от това лято - той е мек и по-широк - С стои като М да кажем.
Поръчах и винен С, но го върнах - голям ми е, и широк около врата-стои голо и разголено там..
Дева връща резедавия...абе върни се и прочети-доста е коментиран.

# 48
  • Mostly in my mind
Да похваля това пуловерче.  100% памук, топло, меко, по-плътно е, не е от тънките, десенът стои разкошно. Чуден. Сега ще му търся горчичен панталон. Simple Smile))

Някой има ли впечатления от наемниците? Регулират ли се?

# 49

Здравейте,случайно някой да има този суитчър,интересува ме дали е уголемен и евентуално дали е много широк ??

# 50
Суитчърите им по принцип са широки и къси. Този и на снимката се вижда, че е такъв.

В сайта Намалените артикули много обрани. В Бюти няма нищо. Плетивата само 4 бр., саката само 3 бр., суитчърите и те пред изчерпване.

# 51

Не, много е мек, не боцка.
Но е уголемен. И отворен на деколтето.

# 52
Добре де, само аз ли не съм си получила поръчките, имам една от 17.11, от черния петък и от кибера, изпратени са, но никакви ги няма, тук като ви чета се отчаях вече Sad
Ако са изпратени и излиза в акаунта ти на съответната поръчка линка “проследяване на пратка”, а там все още е в процес на транспортиране и това е от 17-ти , става съмнително - обади се и ги питай за номера на липсващата поръчка дали има проблем. На мен преди време ми бяха загубили пратка (и точно така го установих- след като чаках и мина повече от обичайното време за пристигане, се обадих са питам, установиха, че е изгубена нанякъде пратката, бях платила с карта- върнаха ми платеното)

А какво пише като отидеш на линковете? Обикновено когато се появи възможност за проследяване, са поне в процес на транспортиране. Най-добре им се обади или им пиши мейл и питай какво става, от 17-ти е доста време минало вече

# 53

А какво пише като отидеш на линковете? Обикновено когато се появи възможност за проследяване, са поне в процес на транспортиране. Най-добре им се обади или им пиши мейл и питай какво става, от 17-ти е доста време минало вече

Да, пише в процес на транспортиране, но странното ми е, че вашите забавени вече са на лице,  а моите никакви не идват, ще звънна, Благодаря.

# 54
Благодаря Simple Smile

# 55
Някой да е вземал от тези два пуловера?
1, 2
Как са като дебелина, качество? Защото на снимката изглеждат дебели, но няма да ми е първия случай с уж дебел пуловер, а зъзнеща.

# 56
  • Варна
Имам от втория модел - сив и бледорозов. Аз много ги харесвам, мекички и топлички.

# 57
Първият е тънък. Ако не се лъжа е като горчичиния, който също надълго е обсъждан...а той е къс и тънък. Не знам къде го виждаш да е дебел, топлещ и мъхест...
Вторият по-бива - мек и плътен е.

# 58
Вчера ми доставиха и моите поръчки, мъжките пуловери се харесаха, добре че са тънки, иначе щях да ги връщам. Едни панталонки от габардин взех за детето, поринципно избягвам габардина, но тя ги хареса много.

# 59
И моя много си хареса пуловера от 10.50лв. Един номер по-малък поръчах. На приятелка мъжа й също много си хареса неговия.  Да не говорим за различни пуловери?

Общи условия

Активация на акаунт