За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 27 608
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, какво ползвате за мръсните памперси - торбички или кош с касети?

# 571
Момичета, какво ползвате за мръсните памперси - торбички или кош с касети?
Торбички от Лидл

# 572
  • Варна
Аз съм с кошче от Икеа. Имам ги целия комплект на скрина. Страхотно удобни са ми. Слагаме торбичка в коша, не изпуска аромати и събира доста памперси. В другите слагаме разни принадлежности и нашият палавник обожава да рови из тях, а вече и да ги мята на земята.

https://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Changing-tables-and-nursin … g-50563/30199283/

# 573
Кош с касети. Ама си струва, ако си поръчваш касетите от амазон, честно казано.

# 574

По същия начин изглежда зъба, но отпред (резци). До колко време горе долу ще пробие венеца?

# 575
  • Германия
Аз карам с торбички, купувам от дм, понякога от Лидл ако имат. Много са ми икономични, събират по 3-5 памперса. По-миризливите ги изнасям на балкона.
За почти 2 години май в момента съм на четвъртия пакет торбички...

# 576
  • Пловдив
Тези от лидъл са си специални торбички за памперси ли?

# 577
  • Германия

Има И в Лидл специални малки торбички за памперси. Поне в нашия Лидл ги има доста рядко, може би 1-2 пъти в годината. Струват около 2-4 лв/100бр

# 578
Да. Ароматизирани са. Не ме кефи аромата, но откакто се е родил ги ползваме

# 579
Кош за помперси.
На два етажа сме и детската стая е горе. Удобно ми е, ввесто да нося всеки памперс надолу.

# 580
Кош за памперси с касети ползвахме през лятото. Сега купувам обикновено пликчета, връзвам здраво и мятам в коша. Май върши същата работа, но още не сме стигнали до миризливите памперси.

# 581
Кош с касети - Tommee Tippee Sangenic. В Джордж има супер промоции, особено за касети, ако се комбинирате с друга мама.

# 582
Аз пък ползвам кошчето за боклук в банята и всеки ден го изхвърлям. Малката си ака в гърнето и баш миризливи нямаме.

# 583
Тъкмо имах успех с гърнето и пак явно не  уцелвам момента Sad ни пиш, ни нищо.
Какво да правя??

# 584
Кош за памперси с касети. Когато сме навън, на път, на почивка ползваме торбички за памперси.

Общи условия

Активация на акаунт