Лидл 122 - Декември

• 132 948
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Вземам си думите обратно за кис.крастовички на Фрешона. Мъжете домъкнаха един буркан....не Рупат. Меки са нещо. И много ми сладнят...ама това да кажем е инд.особеност моя. Обаче са меки Confused
Малките или от намалените? Аз вчера купих от малките, но още не сме отворили буркана. Да се подготвя психически Simple Smile

# 691

Май са дребните.

# 692
  • софия
Ееее, толкова бяха хубави малките краставички. Дано да е до кофти партида, а не масово влошаване.

# 693
Да. Тези са до 2022г.
Абе хрупат леко..не са чак кашави. Но май по-твърдички сякаш бяха...
Пупси да ги пробват и да пише тия дни...☺

# 694
Според мен е до пaртидa. И друг път съм попaдaлa нa по-мекички и нехрупкaви. Мaлко си е тукa имa, тукa нямa, нa късмет.

# 695
Да не им ги струпаме на касите отворени кофти партидите...не обичам тъй хазартно да пазарувам - един път доволна, два пъти прецакана...

# 696
  • русе
Отзиви за инпрегниращият спрейw5?!

# 697
Рядко пиша, но ви следя изкъсо Stuck Out Tongue Winking Eye
Влизам да похваля съвсем случайна моя находка, но досега не бях виждала био маслото. Взех едно за проба, че в събота и неделя ще ми трябва кило и половина за сладки. Обикновено ползвам elle & vire. Е, това по нищо не му отстъпва. Идеално е. За 5,99 - отлично. Та, препоръчвам.

# 698
Тете, ти с розето искаш да се похвалиш, нищо, че е под прикритие на снимката Wink

# 699
  • Мадрид / София
Забелязала съм, че горните краставички са по-меки от по-долните. Изглежда при стерилизирането им, тези дето не им достига саламурата (горните) омекват повече. Обърнете внимание и вие и споделете дали е така.

# 700
  • 1st floor
Отзиви за инпрегниращият спрейw5?!
Не намирам разлика между лидълския за 4лв и  скъпия на Саламандър. Simple Smile

# 701
  • русе
Колко често се пръска на обувки или якета?

# 702
Тете, ти с розето искаш да се похвалиш, нищо, че е под прикритие на снимката Wink
Вярно Joy Joy Joy
Това био масло за 125 грама ли е 5,99лв? Rolling Eyes
Импрегниращия спрей го имам, но още не съм се наканила да го изпробвам. Embarassed Помня, че тук беше много хвален....

# 703
Вярно Joy Joy Joy
Това био масло за 125 грама ли е 5,99лв? Rolling Eyes
Импрегниращия спрей го имам, но още не съм се наканила да го изпробвам. Embarassed Помня, че тук беше много хвален....

250 грама е маслото.

# 704
Моля, ако някой някъде види паркинг за коли да ми сигнализира. Издирвам го за подарък на едно детенце. От националния казаха, че има нройки, но не могат да кажат къде.

Общи условия

Активация на акаунт