Супердок

• 983
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, някой знае ли след колко отложени часове могат да заключат профила в супердок?

Това е което пише в сайта, но няма нищо конкретно.:

Ако се случи така, че се наложи да откажете резервиран час, влезте във Вашия профил и откажете резервацията си чрез бутон „Откажи” в страница „Моите резервации”. Ако не откажете резервацията и не посетите запазения от Вас час, лекарят има възможност да Ви маркира като „Неявил се пациент”. Повече от едно неявяване и прекалено много промени могат да доведат до заключване на Вашия профил – целта е да сме сигурни, че календарите на специалистите са винаги точни за пациентите, които разчитат на тях. Промени могат да се извършват до 120 минути преди прегледа.

# 1
  • София
До тук съм отказвала преглед 2 или 3 пъти. Профилът ми не е заключен.

# 2
  • Melmak
Случвало ми се е многократно да местя час или да отказвам. Не са ме заключили. Но нямам неявяване. Явявам се винаги.

# 3
  • Пловдив
Опа, недопрочетох.
"Прекалено много" промени сигурно е по преценка според случая, без определена фиксирана бройка.

# 4
Аз имах случай, при койта се явих на преглед, но поради странични причини се разбрахме с лекарката да го преместим. Предложи ми да взема направление, за да ме препрати за друг преглед по здравна каса при друг специалист, който не работел с фондовете. Взема обаче, че ме отбелязала като неявила се. Аз, разбира се, веднага сигнализирах Супердок и поисках да напрявят корекция, но те казаха, че не можело.

# 5
  • Melmak
Бях си запазила час в неоклиник. Отивам 10 минути преди часа да се регистрирам. Обаче на рецепция се забавиха, имаше много хора, само 1 регистратор и бях пред кабинета с 2 минути закъснение.

Лекарката ми се скара, но ме прие. Издаде ми амбулаторен лист, назначи ми изследвания.
И какво получавам като известие? Не съм се била явила! Как не съм се явила, като даже ме прегледа, че и пари ще вземе за това!

Пратих на супердок мейл с амбулаторния лист. Там има дата и час. Махнаха ми неявяването.

# 6
Според мен ,просто някой лекар се е оплакал и затова са заключили профила на авторката. Ако има някакъв лимит, би трябвало да е видно място в общите условия на услугата.

# 7
Имат го в ОУ, но реално не е видимо колко "неявявания" остават на потребител и не знам дали известяват потребителите си за предстоящо блокиране на акаунта.
Скрит текст:

# 8
  • София
Е то отказ 2 3 часа преди прегледа, реално се губи.
За Изчакване свободен час...мисля че системата подава с поне 24ч аванс (или 48 часа)? Т.е. ако откажеш вечерта за час в 10 сутринта - няма кой да го вземе...
 Мисля, че и събота действа.
Наскоро бях в Токуда...час за 9.30...влязох в 10.15ч

# 9
  • Melmak
Мисля, че отказ се вижда веднага. Ако днес откажа час, който е за утре, мисля, че веднага може да бъде взет от друг пациент. Отказвала съм час и същия ден, не са ме блокирали.

Вече имам право на до 6 резервации, а първоначално сайтът дава право на максимум 4.

# 10
През есента си бях записала час при дерматолог - от днес за утре. Бях със огромна необходимост да отида (цялата се бях изприщила от алергия), но точно, когато щях да тръгвам, ми стана много зле, по никакъв начин не можех да отида. Така че не се явих и не анулирах часа, защото беше вече късно. Скоро си регистрирах час за друг лекар, не ми е заключен профила.

# 11
Аз съм отказвала/променяла общо 8 часа за последните 4години. В минали имам 23 като не всички от тях са отбелязани от лекаря като "Посетен", а действително съм ходила на всички прегледи. Профилът ми не е бил заключван никога. Случвало ми се е да запазя час за лекар буквално за след час и нещо, но в последствие се оказа, че няма да мога да отида, не можех и да го отменя, защото часът беше прекалено скоро. Звъннах на лекарката да й обясня, че няма да мога да отида, а имам запазен час, който не мога да откажа през платформата - супер разбрана ми благодари, каза че са й звъннали по телефона за случай, който се е чудила къде да вмести и ме попита дали ще ми е проблем другият пациент да влезе в моя час, а тя ще си ми отбележи часа като "Посетен" - аз естествено нямах проблем, та и за двете се получи добре, но просто тя самата беше разбрана.

Имах и случай преди 2 месеца - отивам на регистратура, след запазен от седмици час за преглед - 10мин преди самия преглед, и там ми казват, че не могат да ме приемат и отбележат, защото вече се водя, че съм си посетила часа. Оказа се, че имат някакъв проблем в системата, звъннаха на лекарката да попитат дали съм си идвала днес вече за часа Neutral Face тя им каза, че часовете й вървят с час назад и няма как да съм се явила за часа си. Та се оказа, че имат проблем със системата и решиха да си се свържат те със супердок и да си го оправят, а аз отидох да си чакам часа пред кабинета. Не знам какво им се беше объркало, но в последствие стана ясно, че всичките им часове през супердок за следобед се водят отбелязани като "Посетени", а на лекарката й излизаше, че няма повече часове за деня и стана голямо объркване и за нея.

# 12
Не съм казала никъде , че профила ми е заключен. Просто питам какъв е лимита, понеже ми се случва да отлагам или да отказвам часове.

Според мен ,просто някой лекар се е оплакал и затова са заключили профила на авторката. Ако има някакъв лимит, би трябвало да е видно място в общите условия на услугата.

Общи условия

Активация на акаунт