Superdoc и MyHealth трият ревюта

• 1 119
  • 17
  •   1
Отговори
Наскоро записах час в болницата до нас при гинеколог със супер висока оценка от стотици ревюта в MyHealth. Лекарката беше потресваща. Направи грешка в предписаното изследване, отношението и беше снизходително.

Не го очаквах след високата оценка, която бях видяла. Потърсих я и в БГмама и се оказа, че много жени са имали премеждия с нея.

Написах негативно, но обективно ревю. Проверих след 2 седмици, не беше публикувано. Писах на съпорта на MyHealth. Оказа се:
“Здравейте, вашият рейтинг съдържа фрази, които подлагат под съмнение
компетентността на лекаря за това не сме го публикували”

Ревюто ми:
С много смесени чувства съм:
1. Хем ме прати на правилното изследване,
хем отбеляза друго на листа за лабораторията - късмет е, че погледнах.
2. Хем ми изписа лекарства, които изписват по процедура, хем отне 11 минути
на нея и сестрата да напишат рецептата.
3. Доста рязка в изказа към мен и към сестрата.
4. Не обяснява много, много какво ти прави - стоях на магарето 15 минути, без да знам какви активности се извършват.
5. Кабинетът е в стил Плюшкин

Преди две години бях на психолог, който имаше много позитивни ревюта в супердок. И това ми ревю беше изтрито. В последствие с приятелка коментирахме, че и тя е била при него, и тя е с ужасно впечатление.

Някой лекар може ли да разкаже как работи това триене на ревюта от нейна гледна точка?

# 1
Очевидно тези сайтове ненавиждат отрицателни ревюта. Особено, ако не си доволен от обслужването и отношението на лекар веднага ти трият, демек, трябва задължително да лъжеш, а това ще звучи несправедливо и лицемерно. Опитайте да пишете в Гугъл Мапс да видите, дали ще се публикуват отзивите успешно.

# 2
Да, трият се отрицателните коментари в тези платформи. Не четете тях, а търсете отзиви от първо лице. Аз никога не се информирам от тях, а разчитам или на познати, или на късмета си.
Иначе и тях ги разбирам, защото всеки може да ги оплюе публично без основание, т.е. да напише някакви измислици. Общо взето опцията за коментари там е безсмислена за мен.

# 3
Ако се допуснат отрицателни отзиви, лекарите ще се оттеглят от платформата им и онези ще загубят пари. Нали знаете, че се плаща, за да те има в Супердок?

# 4
  • Ст Загора
Отдална се знае за супер док

# 5
Отдавна се знае. В тези сайтове всички лекари са със 100% отлични отзиви, докато другаде мже да се прочетат доста по-различни мнения.

# 6
Много ясно, че трият отрицателните мнения.
Не е реално почти всички да са с прекрасни отзиви.
Аз никога не се подвеждам от мненията в тези сайтове и винаги търся други отзиви.

# 7
Аз винаги проверявам даден лекар тук и тогава решавам.

# 8
Тук, във форума не може да има мнения за всички лекари, които ни интересуват.

# 9
И аз така се бях подвела по многото хвалебствени коментари за един лекар, в Healle, обаче. Ще знам занапред...

# 10
Според мен се получава така, защото в тези сайтове има абонамент, който лекарите плащат към платформата. Тоест си купуват сигурността да се пази имиджа им..

# 11
За мен това не е нормално и планирам да сезирам КЗП.

# 12
То няма как да се докаже, че се трият негативни коментари...

# 13
То се получава малко параграф 22. Хем няма как всеки да си пише каквото си иска, защото може да е единствено с цел очерняне, хем пък, оставяйки само положителните коментари, хората биват въвеждани в заблуда и могат да вземат грешни решения.
Според мен коментари изобщо не трябва да има.

# 14
Може да има възможност за отговор на лекаря, както е в гугъл мапс. Иначе на мен ми пратиха имейл, в който казват, че трият ревюта,

Общи условия

Активация на акаунт