Лидл 122 - Декември

• 130 210
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Асеновград
Може ли мнения за мелничките за пипер! Интересувам се и от ръчните и от електрическите.

И аз питах онзи ден, ама не бяха много добри мненията, но ММ взе електрическата. Харесва ми засега, може да се регулира едрината на смляното, само се чудя като и се изтощят батериите в неподходящ момент как ще процедирам. Явно ще трябва да имам винаги, нови батерии за смяна /6 бр. х ААА/.  Joy
Пробвай ако работи със зарядни батерии това ти е решението.У нас винаги има заредени от двата основни вида АА и ААА и всичко- мишки, апарат за кръвно, инхалатор, играчки, дистанционни,фенери,миксер за фрапе и каквото е с батерии се ползват с тях.

# 1 711
  • София
Днес видях рулата за вакуумната машинка и се сетих, че някой тук ги търсеше ама ще му е далечко да отскочи да си купи 😀.
аз ги търсех Grin
Град?

# 1 712
Някой има ли везната от новата брошура? Мнения?
Ако е тази с многото копчета и показване на хранинелни стойности, имам я от повече от 5г. Доволна съм, точна е, малко трудно е отначало докато се схване как да се борави със стойностите. Иначе си се използва и като нормална везна, който не го интересуват калории и прочие.
Панайоту, имам и двете шиатсу възглавнички, използвам си ги. Но по-универсална е тази за врат, на повече извивки пасва.
Коледната питка сък сусам беше супер, но без късмети както си бях внушила....
Камембера го харесахме много, този от 1,59лв.
Сдобих се с желаните мелнички с пушена сол от Калахари и с микс с чили и подправки, бяха намалени на 2,49, с 50%. За многократна употреба са, но механизмът не е керамичен....Пушената сол е много интересна, микса с чили е прИЯтно лютив, освен ако не се прекали с него.
Мелничка за пипер имам електрическа и съм много доволна, регулира се колко ситно да мели. Моята е с друг дизайн, но предполагам иначе са еднакви.
И за яйцеварките, имам на Делимано яйцеварка. Много удобна вещ ми е. Не се пести само от вода:joy: , пести и ток, ватовете са доста по-малко от тези на малкия електрически котлон. Отделно, не засичам нищо, просто включвам и тя си вари яйцата и си се изключва сама. Яйцата никога не са преварени и с потъмнели жълтъци. Стяват по- бързо, отколкото ако ги варя на котлона. Дори детето борави с машинката само. За хора консумиращи често яйца е много удобна. Не заема много място. Който предпочита да си вари яйца в канче- не му трябва.
Коледа мина и бананите и мандарините поскъпнаха....Joy

А как разбира примерно везната ако сложа нискомаслена извара? Или въвеждам нутриентите веднъж и те си се запаметяват като в MyFitnessPal? Много ще ме улесни при готвене, ако измерва правилно. Може ли да обясниш как точно работи ако не ти е представлява проблем?

# 1 713
  • София-Младост
Пускан е, аз имам кухненски робот. Но  е поне на 3 години.
Доволна ли си? На мен ми трябва основно за рендане и кълцане, за месене си имам хлебопекарна. Гледам, че пише 1000 W, това добре ли е или е хубаво да е по мощен, но пък те са на съвсем различна цена? До сега не съм имала кухненски робот и бях загледала Кенууд, но на този цената е по-добра, а и гаранцията е 3 г
Чак сега видях, че предстои пускане на робот другата седмица, реших че питаш по принцип.
Моят е друг обаче, ето този. Ползвам го повечето за пасиране, но съм рендосвала..става изключително бързо разбира се. Много е шумен обаче, все едно боррмшани авключвам. Аз тогава даже разпитвах дали това е нормалния шум, но никой не можа да ми каже колко децибела е.

# 1 714
  • София
Хм, тъкмо се навих да отида да си потърся яйцеварка и
реших преди това пак да я разгледам онлайн, ми, няма я
вече в брошурата. Що така, момичета, я изкупихте
толкова бързо? Sweat SmileSweat Smile

# 1 715
  • have faith and be patient ..
аз варя яйцата на уреда ми за готвене на пара .. зареждам колкото ми се струва че ще изям идните дни и бой , не засичам , намествам таймера на колкото минути искам да ври и готово .. най-ползвания ми уред , ползвам също много чопъра 3в 1 от лидл , друг чопър голям за рендосване , уреда за готвене с горещ въздух ,ел. кана , ренде бьорнер ... абе аз съм човека уред , за всичко имам уреди , нищо не правя на ръка , само ги плакна после на мивката или в миялната ги слагам и чиста работа .. който както е свикнал ,аз  гледам да ми е лесно и бързо

# 1 716
  • София
Ходих вчера специално за каната за чай, чакам от доста време да пуснат такава, пише, че е от боросиликатно термоустойчиво стъкло (йенското е също такова) и се надявах да става за директно кипване на чай на котлона. Но прочетох упътването вътре и пише, че е за запарване на чай. Чудих се, чудих се и се разколебах... Котлоните са ми керамични и ме е страх да не им стане нещо, ако се пръсне каната. Някой да се е осмелил да пробва такава директно на котлон? Да му се не види, кой ще вари отделно вода, че да влива в каната да се запарва... Sad

# 1 717
  • софия
Ходих вчера специално за каната за чай, чакам от доста време да пуснат такава, пише, че е от боросиликатно термоустойчиво стъкло (йенското е също такова) и се надявах да става за директно кипване на чай на котлона. Но прочетох упътването вътре и пише, че е за запарване на чай. Чудих се, чудих се и се разколебах... Котлоните са ми керамични и ме е страх да не им стане нещо, ако се пръсне каната. Някой да се е осмелил да пробва такава директно на котлон? Да му се не види, кой ще вари отделно вода, че да влива в каната да се запарва... Sad
Преди месец спуках йенска тенджера на котлона. Нищо му няма. Често затоплям в/ползвам за готвене стъклени съдове на котлона. Няма проблем. Само тенджерата се спука, но бях забравила да кажа на детето да спре котлона и беше престояла бая време на него на най-висока степен.

# 1 718
Стъклената кана със сигурност е само за запарване на чай.
Имам такава от Икеа.
За пръв път чувам, че има стъкло, в което може да се вари вода на котлон и не мисля, че ще става по-бързо, отколкото в стоманен съд.

# 1 719
Аз до тук видях три вида възглавнички за врат - тази плоската, втората като яка и третата - като яка с "наръкавници" ))). Коя от всичките тези е наистина е добра?

# 1 720
  • София
Аз до тук видях три вида възглавнички за врат - тази плоската, втората като яка и третата - като яка с "наръкавници" ))). Коя от всичките тези е наистина е добра?
Тази като яка я имам и съжалявам, че дадох колко бяха 30-35лв., ама като я отворих беше късно да я връщам. Тя не масажира, а само вибрира и ми прави главата на мармалад. Тази която в момента я има е хубава - тя масажира. Тази дето е 'яка с ръкавници' я нямам и не знам какво прави.

ПП: в момента има възглавница и за врат и за кръст/гръб - много си приличат и трябва да се чете етикета коя за какво е.

# 1 721
Благодаря много!

# 1 722
Скрит текст:
Тази като яка я имам и съжалявам, че дадох колко бяха 30-35лв., ама като я отворих беше късно да я връщам. Тя не масажира, а само вибрира и ми прави главата на мармалад. Тази която в момента я има е хубава - тя масажира. Тази дето е 'яка с ръкавници' я нямам и не знам какво прави.
ПП: в момента има възглавница и за врат и за кръст/гръб - много си приличат и трябва да се чете етикета коя за какво е.
Да, доколкото помня, и на опаковката си личи, със сигурност на моята беше показана глава на дама.
Разликата е, че тази за врат е по-пеперудеста, двете горни топки са раздалечени - форма трапец образно правят топките , при тази за гръб май че бяха под формата на правоъгълник.

# 1 723
Леле, момичета, снимки няма ли на тези продукти. Smiley Иначе съм фен на геометрията, но в момента съм на греяно вино... Relaxed

# 1 724
Момичета, Весела Коледа.Искам да попитам-подариха ми машинка за подстригване,но не ми харесва.Мога ли да я върна в друг Лидл? Ще ми дадат ли парите,при положение,че е платено с карта? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт