Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 101
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Испания

Добро утро! Редно е да има някакво гласуване от страна на публиката, непосредствено след като най-недостойните бъдат избрани. Надявам се номинационният вот на съквартирантите да не е определящ за изгонените - т.е. да не гонят директно номинираните.

Би трябвало, но зависи какви са плановете на ББ и какво са обещали на

Не ни вдъхновиха с пръстена, не можаха да я забременят Злата...

# 1 021
Освен всичко друго ,Вулева има отвратителен смях.Той е труден за имитация-грозен ,нахален жилеж,гръмогласен и безобразен.Като го чуя и ми иде да я прасна през устата.Ужасна ,груба,  недоклатена и застаряваща жена е тя.Личи, че завижда на Никита за прекрасното тяло ,,което има.
Естествено, че завижда....двете са наборки горе-долу, но докато Никита е запазила фигурата си (ако не беше обезобразеното й лице, би изглеждала перфектно), Албенка се е олелчила тотално.На визия го докарва на "напълнялата злобна съседка леля Тетка, търсеща клюки и интриги между съседите, щото й е писнАло само да меси и да плюска".
Като бях дете, имахме една такава тетка за съседка.....коментарите за нея от останалалите съседи бяха все в духа "...че кой нормален мъж би се задържал при подобна .....".

# 1 022
  • Испания
Албенка се е олелчила тотално.На визия го докарва на "напълнялата злобна съседка леля Тетка, търсеща клюки и интриги между съседите, щото й е писнАло само да меси и да плюска".

Тя дори едни яйца не може да изпържи. Онази вечер, като се опита да го направи, държеше прибора /не знам дали беше дървена шпатула/ едва-едва, все едно се страхуваше да не я ухапе.

Единственото, което меси, е гадории.

# 1 023
Скрит текст:
Освен всичко друго ,Вулева има отвратителен смях.Той е труден за имитация-грозен ,нахален жилеж,гръмогласен и безобразен.Като го чуя и ми иде да я прасна през устата.Ужасна ,груба,  недоклатена и застаряваща жена е тя.Личи, че завижда на Никита за прекрасното тяло ,,което има.
Естествено, че завижда....двете са наборки горе-долу, но докато Никита е запазила фигурата си (ако не беше обезобразеното й лице, би изглеждала перфектно), Албенка се е олелчила тотално.На визия го докарва на "напълнялата злобна съседка леля Тетка, търсеща клюки и интриги между съседите, щото й е писнАло само да меси и да плюска".
Като бях дете, имахме една такава тетка за съседка.....коментарите за нея от останалалите съседи бяха все в духа "...че кой нормален мъж би се задържал при подобна .....".

А аз пък намирам и Никита и Албена в един натюрел. Абсолютно еднакви са ми - никаква разлика не виждам. Никита, доколкото видях снимки, пуснати тук от сезона, в който е участвала, е била доста закръгленка. Сега е отслабнала, което страшно я е невротизирало. И Албена и Никита са злобни невротички. Само едно се чудя - дали интригантството е генетично заложено при тях, или осъзнато? Струва ми се осъзнато, но също им е капнато в гените, няма съмнение. Аз такива интриги като техните не бих могла да измисля и да искам...

# 1 024
  • Варна
Добро утро, Ла Мигра де Естетика! Coffee
 Гледам Блаткини са си маркирали местата на масата! Пишман лидерът на челото, а благоверната(улучих етимологията) отляво!
Хайде сега да маркираме и дясното място ... за Теста! Той вече е митичен тоя тест, на търг трябва да го продадат!!(очаквам % за идеята) Wink

Хахаха Smileys, това с яйцата ми го взе от клавиатурата. Щерка ми е на 9г. и като не й хареса вечерята, отива и си прави омлет ... Албена как улучи правилната страна на тигана, не знам. Добре, че й помогнаха.

# 1 025
Албенка се е олелчила тотално.На визия го докарва на "напълнялата злобна съседка леля Тетка, търсеща клюки и интриги между съседите, щото й е писнАло само да меси и да плюска".

Тя дори едни яйца не може да изпържи. Онази вечер, като се опита да го направи, държеше прибора /не знам дали беше дървена шпатула/ едва-едва, все едно се страхуваше да не я ухапе.

Скрит текст:
Единственото, което меси, е гадории.
За мен е поза.Опитва се да докара и визия, и поведение на "кифла с вафли", но не й се получава.....не знам доколко може да "меси" (беше метафорично), но определено добре си похапва, а визията й е тоооооооолкова далеч от търсения ефект, че  ....Smile   както писах, идеално го докарва на "....злобната леля Тетка".
Излъчването й е лелкинско вече, а като изкриви злобно уста, допълнително подсилва ефекта " буля Пена от село Горнонанадолнище".
Весела Нейнски й е "кака", но има по-младежко излъчване от нея.Давам именно нея за пример, щото доста я "хапаха" за годините й.

# 1 026
Албена ми е забавна в сезона, доста повече от ТО.

# 1 027
  • София

Може да ти е забавна, ама само като погледна ноктите и (еле па средния пръст на едната ръка  Scream ) и ме втриса!!!
Айде, не готви ... ама как се справя с хигиената    мие ли се? как става това, като под ноктите има сигурно нови форми на живот ???

# 1 028
Добро утро с дъх на Коледа ...

Скрит текст:

ПП : Направи ми впечатление снощи,че Никита трудно се хранеше /когато похапваше банана/ и се опитваше да се крие от камерите изглежда ,че интервенциите по лицето и пречат .

# 1 029
нещо старо, но не се сдържах 🤣 не знам на колко години е тая, но изглежда към 50, а Джулката още е със старата си уста 😂

# 1 030
  • София
И за мен този сезон е добър, харесвам всички участници/без Никиата/ и много се смея с Гъмов и Албена - паснаха си, остроумни са и се допълват. Никой не е съвършен и си имат някои недостатъци, като всеки от нас, но успяха да се обединят, да се забавляват, да не влизат в скандали за храна и кой ще мие, кой ще готви и дори да имат някакви пререкания за нещо, като във всяко семейство, кажат си на кой какво не му харесва и после пак са си ОК. Не се гледат накриво и не се намразват до гроб. В мисиите се подкрепят един друг и към Никита се държат добре, когато и тя се държи нормално.
Ако тя не следваше старата си стратегия с малки промени, защото този път се прави на жертва на известните, щеше да е още по-приятен този Брадър. А тя го обърна на ,,Лайняно кафяво'' и надмина ,,Сигнално жълто'', от което се възмущава и постоянно споменава, за да не забравим Албена какво е правила - много е долно и издава безсилие, да използва срещу хората минали ''грехове'', които нямат нищо общо с живота им в къщата.

А колко по-добре щеше да е, да седи при тях, да се забавлява, да си разказват за живота им навън, за разни смешни случки, за това къде е пътувала, какво й е харесало, какво НЕ... дори и за козметични процедури и прически, но без да се прави колко са й досадни и далечни тези неща, както в онзи уж приятелски разговор с Джулияна, но всъщност за пред зрителите й каза, колко е глупаво и безотговорно да си харчи парите за тези неща. Много лицемерно беше, защото тя самата не е направила баничарница, а козметичен салон и по брой операции, няма кой да я мине.

Все повтаря/пак за пред зрителите/, как не й дали шанс от самото начало, но Джул и Весела също в началото имаха конфликт с останалите, но после намериха начин и се сближиха. А когато Весела даде щита, каза същото което и Стойко, че с Албена е водила най-смислените разговори/които, Брадъра скри от нас/.
Гъмов и ЯЯ си размениха доста обиди, но накрая пак намериха начин да се сдобрят и разделят като приятели, а  ЯЯ му даде щита. Значи, може!
Само Никита не може или по-точно не й изнася да е в мир с другите, защото нямаше как да се направи на нападана и отхвърлена, изолирана и сама срещу всички..., а това че са ВИП, й свърши чудничка работа, затова все го повтаря - много добре знае как повечето зрители си умират от кеф да гледат, как някой вгорчава живота на известните и само като чуят ВИП, стават като питбули, захапват и ръфат до кокал.

И след като видяхме Боби как се държи с нея, а тя не може нищо да му каже или да го накара да направи против волята му, тръгнала да превъзпитава мъжете в къщата, да им пили за пиенето, да пита така ли се държат в къщи и да изисква уважение...е няма как да не ги ядоса и този път всички реагираха остро, дори Уош и Стойко, не се овладяха.

*************************************************************************************************************

# 1 031
  • Варна
Благо и Златка защо са перманентно по халати в тая къща?!? Някаква нова мода ли е? Ходи им на наргилето ли?

Халатената Династия! Еха, много им ходи! ХД

И веднага поздрав за Халатената Династия!
https://youtu.be/TtOmaI2F4rU

Joy Joy Joy

# 1 032
Благо и Златка защо са перманентно по халати в тая къща?!? Някаква нова мода ли е? Ходи им на наргилето ли?

Халатената Династия! Еха, много им ходи! ХД

И веднага поздрав за Халатената Династия!
https://youtu.be/TtOmaI2F4rU

Joy Joy Joy
HD by ZR!
Майкоооуууу!!! 😆

# 1 033
  • somewhere near the sea
Излагой се опитва да осемени плеймейтския сектор, защото фолкпевиците са заети от Динев.

Във визитката си на въпроса за образование Никита-Милена е написала: "Висше образование за човеци." Вие това как го разбирате. Като "Университета на живота" ?

Предния път, когато спечели, Никита каза, че ще даде наградата си за каузата на съквартирантката си Аделина. Интересно ми е дали го е направила.

# 1 034
  • Viena
Да, интересен казус с наградата.

Общи условия

Активация на акаунт