Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 004
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 220
Албена да не говори за добри хора и за добрина. Точно тя не трябва да говори за това.
Прекалено самодоволна е.

Харесвам хора със самочувствие, но нейното не ми изглежда да е покрито.

# 2 221
  • София

При Никита обаче, няма промяна и си е все същият дразнител с тъпа стратегия.
Албена откога повтаря, че Никита печелела, защото се прави жертва. Е, не е ли близко до ума, в този сезон да не й дават такава възможност, или не могат да се сдържат да не я обиждат?
Защото не са лицемери - в което щяха са ги обвинят и най-вече Албена, че от страх и за да си осигури победата се преструва на добра с човек, който не харесва.

# 2 222
  • Испания
Днес Отрова Вулева ще излезе, но вещерският ѝ смях ще остане да кънти в къщата.

"ХвАлете ме Уста!"

# 2 223
Скрит текст:
Amiamo, г-жа Рамацоти,

Бихте ли споделили Вашето мнение, тъй като трудно се намирамират любители на Вулева, и изглежда невъзможно да дадат отговор на въпрос (по долу в цитат), който задавам вече трети път.
Благодаря предварително!

Всъщност няма значение дали го има или няма кетапа.
Нарече не веднъж Никита "аутсайдер", в отговор Никита я нарече (веднъж) "Нещастница" и точно за _това_ Албена ще я съди и осъди и съблече в съда Simple Smile
Та питам (за втори път) намиращите за Умна Вулева, в интерес на истината, правдата - обида ли е, лъжа ли е или какво аджеба основанието да осъдиш???
Благодаря предварително за отговора!

Благодаря за искренността Май Лейди Simple Smile
Щом сте по близко до акЪла на Албена имам и допълнителен въпрос към Вас, тъй като на мен не ми достига и не разбирам основанията в израза на интелекта Вулева. Тя дипломира ли се като юрист?

Скрит текст:
Добър ден деца на Вселената!
HugHugHug
Не разбирам нещо та да попитам може ли?  Wink
Имаше един игра кой е най-най кекси умен и т.н. с няколко спорни положения Joy но в крайна сметка Албена Вулева ли им залепи етикетите на всички и самопредложи ли се за Умна? Тук има ли съгласни с това определение "Албена Вулева = Умна"  Благодаря предварително!

Ако трябва да съм искрена, според мен от всички жени в къщата в момента, Албена наистина е най-умна
[/quote]
[/quote][/spoiler]
За "нещастница" e eдва ли може да я осъди. Но ако беше в САЩ и тя ти каже, че ще те съди и не те съди, тогава тя може да бъде осъдена, защото се води заплаха. В България хората, вкл. в ББ нямат чувствителността кога навлизат в чужда територия и обиждат. Така, че това беше пореднана грубост и подстрекаване на А.

# 2 224
  • Испания
Сега цяла вечер ще циврят ли?
Смайли, благодаря! Не я познах, пак ли е лягала под ножа?

Не знам, сладурче! Нито съм нож, нито мъж. Тя ляга или под ножа, или под поредния мъШ.

Патрашкова смени боята.

# 2 225
Вулева и близките и Joy

# 2 226
Боби нещо се оплете...хънта мънта и времето му свърши...неподготвен е нещо.

# 2 227
защо защитаваш мангаляка,защоооооо?
Зироу риспект към тая вече.
защото

# 2 228
Пънчев засече отворкото Боби развейпакетов
Нахалникът играе и очевидец, ей...марш, маршшш !!!

# 2 229
Никаква заплаха не се води в щатите,ако не осъдиш някой и си останеш само със заканата.Тази закана се експлотира по 10000пъти на ден.Там всеки,всекиго заплашва със съд и си остава до там..Много са смешни.

# 2 230
Тоз пък Жужи ли ..къв беше...как се е разплул на диванчето, сякаш си е у тях...ще ме уморят тия в студиото...

# 2 231
Да бъдеш с хора 1-2 месеца и да кажеш, че няма да се извиниш... нямаш елементарно възпитание!

# 2 232
Боби ме кефи колко е нахъсан, но може и малко да изслушва хората...!

# 2 233
Тоз пък Жужи ли ..къв беше...как се е разплул на диванчето, сякаш си е у тях...ще ме уморят тия в студиото...
Жуже си е у тях, подомашному, в домашната тв Blush

# 2 234
  • Испания
Кънчев неприкрито плюе по Никита. Прави ѝ услуга.

Общи условия

Активация на акаунт