Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 601
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 3 000
Сериозно ли мислите,че тези рап песни са по-добрия вариант на поп фолка??!какви текстове,какви ръкомахания,уоу!
А да не казвам какви текстове има в САЩ.
И аз не обичам мазна чалга,ама тоА рап е дъното.

# 3 001
  • София
На зле вървят нещата...

# 3 002
Супер сааа!! Тото Heart и Уош и Лъчо.Уош победител !!!

# 3 003
Саааалсшшш Heart

# 3 004
На мен ми е много интересно кой е истинският спонсор на Джула? Този, който е в сянка...обаче въпросът е тъп, едва ли някой може да ми каже, точно защото е в сянка.
Аз си мисля, че няма..наистина. Единствено преди време беше разказвала, че имала кратка връзка с женен.

# 3 005
Уош и Скандал - разочарование. Слабо, бледо, неталантливо, дразнещо.

Съгласна. Според мен Уош беше, като кръпка. Това не е неговото просто

# 3 006
Леле, какви умни неща казва Уошш, хора, аз съм официално влюбена. Grinning Heart

# 3 007
  • I want it all and I want it now.
Ужасно тъп финал. Стигнаха дъното  😉

# 3 008
Вечерта започна доста скучно и приспивно с някъф си любо,щях да заспА ooooh!
Супер тъпа песен Sick
Много добра идея на сценаристите да събудят аудиторията със свястна музика.
Анелия е истинска Мегазвезда,песента й е тотален хит. Naughty
За сметка на това пък Сребролюбката емануела както винаги пя доста фалшиво-
много е зле тая лелка. Sick Добре поне,че е на страната на единствената,която заслужава да спечели,
въпреки че й беше трудно да каже защо защитава някой,който никой друг не харесАл(трудно й тече мисълта на бабата).
Аман от тия рапърчета-тоя нагаждач уош енд гоу чупката #2gunfire

# 3 009
Златния орфей с жури .

# 3 010
Тия СкандаУ нито талант, нито визия имат, а песните им са отвратително посредствени. Не доумявам какво толкова им харесват.

# 3 011
  • Испания
Сега като падне БлагОЙ на коленеееееееееее, като ще предложи на Златааааааааааа, като ревнат всичкииииииииии... Невиждано, нечувано и невероятно!

# 3 012
  • София
Тези защитници може и да ни ги спестят.
Всички пеят сравнително нови песни (които аз никога не съм чувала), само на двойката ѝ е уреден "златен хит".

# 3 013
Сега като падне БлагОЙ на коленеееееееееее, като ще предложи на Златааааааааааа, като ревнат всичкииииииииии... Невиждано, нечувано и невероятно!

Той каза, че ще предложи само, ако спечелят. Представям си, ако Златка е намерила пръстена и очаква предложение тази вечер, а накрая не спечелят и Благо си тръгне сърдит без да й предложи Joy

# 3 014
Моля се да не си права

Общи условия

Активация на акаунт