Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 648
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 315
Цецо не е противен само като играе. Добре си изигра скеча (влога), за разлика от останалите.

Но си е клюкарче и нищо не може да го оправдае.Грозно се държи. Постоянно обсъжда, постоянно коментира. Постоянно намесва хора, неприсъстващи в шоуто. Типично цигане от маа'лата.

# 316
Преслава е най-голямата звезда там.Само като мернАх Кали и Гери-отритнати и в латентна пенсия,ми станА ясно Grinning
Обаче Кулагин си я намаза на филия.

# 317
Айде, ясна е работата - Злата ще ражда Джизъсче. Поредното! САмо не разбрах на изписването с какво ще ги вземат - с С класа или с Майбах?

# 318
  • Испания
Само у нас водещият проявява пристрастие. Липса на професионализъм.

# 319
Скрит текст:
Абе, забавление...Я да бяха други обстоятелствата,така щеше се охълца Уоша...ама нейсе..Даже се е набълбукал, ама не на цяло... Обстоятелствата му пречат просто...

Sad

За съжаление и аз мисля така.
Това момиче Мария е аут, нищо няма да излезе от там, отсега го казвам.
Скрит текст:
Само като им надушвам динамиката ... Не е добре положението, още с онази сцена, където той плачеше заради нея.

Аз това отдавна го казвам, обаче ме направиха пристрастна, щото харесвах ЯЯ, а за Уош (това добро момче?), съм казала била, че има тъмна страна. Ми има. Истинският победител в този сезон е Яя.

# 320
  • Варна
Уф, сега пък и тест за бременност. Ще взема да позная и ще трябва да се преквалифицирам в гадаене.

# 321
Активизираха ни се страничките - с Кулагин няма как да е иначе Heart
Даже ми се иска да е по-краен.

# 322
  • София
Айде, ясна е работата - Злата ще ражда Джизъсче. Поредното! САмо не разбрах на изписването с какво ще ги вземат - с С класа или с Майбах?
И ся кво, втора Коледа ли ще има?

# 323
Ще се гръмна след малко, но Коларгола тази вечер ми е доста симпатичен.
ще се сетиш, котараче! 🤭

# 324
Доживях Вулева да ме учи на интелект. Съвокупляването на думички, не е достатъчно Албена.

# 325
Делта, никой не спори, че Уош има тъмна страна.
За дрогата и алкохола, мисля, че също никой не е спорил.

Аз съм малък набор и съм слушала музиката му като тийн. На мен поне (но мисля и на други тук) им е пределно ясно, че Уош си пуши трева и злоупотребява с в-ва.

Но на фона на другите в Къщата, е един от свестните, добряк е поне, принципен е.

# 326
Ууууу, ти пък С класа! Те да не са простаци! S класа за тези препечени барбарони, но най-добре Майбах. Обаче с газово.

# 327
Уф, сега пък и тест за бременност. Ще взема да позная и ще трябва да се преквалифицирам в гадаене.

Ама Златка не го ли каза още при първата мисия - "вече си го направил"?

# 328
  • София
Тази Никита наистина е голям мазохист, но пък се чудя кой гласува за нея? Рядко противен тип ми е тя.

# 329
Делта, никой не спори, че Уош има тъмна страна.
За дрогата и алкохола, мисля, че също никой не е спорил.

Аз съм малък набор и съм слушала музиката му като тийн. На мен поне (но мисля и на други тук) им е пределно ясно, че Уош си пуши трева и злоупотребява с в-ва.

Но на фона на другите в Къщата, е един от свестните, добряк е поне, принципен е.

Той и Благо е добряк. При тия гадости, с които го поляха Никита, мъжът й, жена му (Златка) и ББ, как удържа, не знам. Добряк е той, добряк. Това, обаче, не е достатъчно да е любима звезда на България.

Общи условия

Активация на акаунт