Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 627
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Лидерите бягат през глава без дрехи, за да не ги стигне една дълга татарска ръка. Дааааааааа!

И оригиналните зъбки си оставят ....

# 481
Благото е лидер, защото има най-големи запаси от гел за коса. Значи има най-много пари. Също така има и тигър.

# 482
  • Испания

Ааа, моля, моля.
Златка е пропуснала моят мъж. Сега не знам това като комплимент ли да го приема или като обида. 😂😂😂

Не. Като част от бъдещите ѝ творчески планове.

# 483
Още ми стои лош вкус в устата от клипчето на Златка.
Всички се пречупиха, само тя, най-важната, не го направи. Егоцентричка.

Кулагин пак кърти. Heart

А класацията на ББ е бутафорна именно защото никой не си е на правилното място. Всички съквартиранти са лицемерни и се притесняват да кажат реално как стоят нещата. По приятелски си се бутат и останалите, за да не се разрази скандал, се страхуват да кажат, ако не са съгласни.

Лидер - Благо. Някой друг път.
Умен - Албена? Пак някой друг път.

# 484
  • София
Всъщност лидера в къщата е наргилето.

# 485

Ааа, моля, моля.
Златка е пропуснала моят мъж. Сега не знам това като комплимент ли да го приема или като обида. 😂😂😂
Лоша работа..както някой преди време писА: да не си бил със Златка е като да не си бил в казарма - не си истински мъж!

# 486
  • Испания
Лидерите бягат през глава без дрехи, за да не ги стигне една дълга татарска ръка. Дааааааааа!

...им ги оставят.

# 487
Благо е ленив, но е точно като един лъв. Развихри ли се, всички му застават мирно. И лъвът е ленив, обаче е царят на животните. Нали така?

# 488
Благо има време да избяга от Златка.

Що? Две тъпи прегорели кифли се откриха... халал да им е общия живот... Sunglasses
Факт.Ама,как ръкомахаше завалията на Гъмов,видя ми се като,мълчи да се свършва тая мъка.

# 489
Блажният лидер така мънкаше, че нищо не му разбрах. Разбрах, че е нещо тъжно, 'щот се разплакА. Злата нИ можа да стане най-секси, но пак не остана без титла - Мис Никоя. Отива ѝ, добре звучи. Мис Никоя и Мистър Лидер Наргилеров.

# 490
Всъщност лидера в къщата е наргилето.
Напълно се съгласявам, ама никой не го номинира!

# 491
Делта е голям оптимист. Винаги вижда позитиви, там дето ги няма. Не лъв, тигър е той 😉

# 492

...им ги оставят.
днес си със зъби, утре не си. Животът е въртележка.

# 493
  • Испания
Лидер в къщата е духовната нищета.

# 494
  • София
Аз виждам класацията така:
Лидер - Албена
Умен - Уош (в краен случай може и Джулка Wink )
Злобен - Златка
Безхарактерен - Цецо
Клюкар - Джулиана
Никой - Стойко
Секси - Благой (само защото няма категория блестящ Wink )
Гъмов и Никита не ми се вписват никъде.

Общи условия

Активация на акаунт