Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 663
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Аз не гледам, нещо интересно правят ли?

ББ ги събра в хола. Бил сантиментален в момент като този. Остават им още 7 дни заедно...
Предоставят на Злата тест за бременност.

Тъпо!

И още сто кръста да си татуира, все тая.

# 616
Оффф пак циркове... За какво реве ся?!

# 617
  • Варна
Уф, айде да ни спестят пикането,ако може.

# 618
Златка толкова искаше да е дискретно, че не можа да изчака една седмица, а трябва точно сега да прави тест в ефир Whistling И хайде пак рев ooooh!

# 619
Златка я **ха пред камера преди десетина години, сега и тест за бременност пред тв, ми тя е най известната тв персона в България бе Simple Smile

# 620
Да, видях Никита.

ББ обаче е голям олигофрен, за едно шоу подлага жената на прекалено лични неща.

Не я харесвам Злати, ама тя реве и му се моли, той иска рейтинг, та рейтинг, ужасен е.

# 621
  • София
Ау, срамежливата ми мома... Ма и Джизъса ако беше кон цена нямаше да има. Расов оплодител.

# 622
  • София
Не мисля,че е бременна.

# 623
Не се прави тест посред нощ беее.

# 624
  • Испания
Аман от тоя клоун Злата! Хлипа, търка очите, облизва се, а сълзи така и не потичат.

# 625
Цецо е на любимото си място - в скута на Любимия.

# 626
Мале Цецко в скута на Благо?!! 😳🤐

# 627
  • София
Представяте ли си - да ви събудят от сън за нечий чужд тест за бременност...

# 628
  • София
Скрит текст:
Че тя Златка не спря да пафка и фирка Whistling А още от първия ден правеше намеци, че може да е бременна, но явно теста го е оставила за финала. Предпоследната седмица Благо иска пръстен, последната- Златка пък тест. Whistling
До такава степен те не уважават интимността...
Всичко "по телевизора", всичко показно.
По казуса с Благо - по-малко неприятен е от Златка, защото  е незлоблив и не е толкова надут като нея. Това да -  определено, но положителен герой чак не ми е. Подвиква, командори, не блести с интелект. Пуши непрекъснато наргилето. Айде няма нужда.
Той не го пуши, той го гълта /наргилето/... толкова просташко, че не е за вярване.  Rolling Eyes

Аз не го намирам за отрицателен герой. Гледах го в Черешката, представи се добре. Исках да го поопозная повече, да разбера защо жените му налитат толкова, не може да е само външност. И Уош е хубав, а не му налитат жените Но...квот такова. Не можах. Тъп сценарий, предложиха ни булеварден роман, вместо игра на характери.
Разбирам, че това И, би трябвало да означава, че Благо е хубав... Амии, не е... Няма как прост простак да е хубав, при това след като сам се е орезилил. И Уош не е хубав /не, че е грозен/, но е интелигентен, а това винаги придава одухотвореност на един мъж.
И като казваш , че на Благо му налитат жените се питам кои жени!? Мутреси по призвание, минали през креватите на половин България. Ми те налитат на всеки, който е известен и има пари, така че този може да покори някоя и друга кълка, но нито една свястна жена!  Naughty

# 629
На Благо обаче нали не му е за сефте,грам не му дреме май. Седи си с другите на дивана.
“Изкофтих работата. Много съм зле...” -Злата

Общи условия

Активация на акаунт