Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 412
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Това не беше ли корфишек измислен от Тигъра?
Баш корфишек Joy
Сбърках думата...с У ще е по-яко Joy

# 796
На мен ми намирисва, че и сега ще е същото.
Пафка си цигарките.

# 797
Мерси, Барбарела. А този сезон уж го гледах и нищо не помня 😂  изглеждала е пъти по-добре тогава. И гласът й е бил по-нежен някак...

# 798
Това не беше ли корфишек измислен от Тигъра?
Баш корфишек Joy
Сбърках думата...с У ще е по-яко Joy
А всъщност думата е кьорфишек 😄

# 799
  • Варна
Мерси, Барбарела. А този сезон уж го гледах и нищо не помня 😂  изглеждала е пъти по-добре тогава. И гласът й е бил по-нежен някак...

Пак двама като един ли са участвали и тогава? Нямам спомен за нея изобщо в този сезон, а пък уж съм го гледала. Предполагам, че е излязла в началото.

# 800
  • Испания
аз не мога да разбера драмата след като излезе Стойко ...
все едно край, повече няма да го видят ... това е играта, не може да стоят в пълен състав ...
Албена и тя "аз много го харесвах Стойко" ... все едно е умрял и няма да може да го види след 1 седмица, ако наистина толкова много го харесва ...
голям цирк!

Отрова Вулева харесва всички, след като излязат.

# 801
Златка страшни напъни и театър да покаже, че Благо не е с изтекъл срок на годност. Кълбо напред, кълбо на зад и треперещи вежди. Е като празна опаковка от фон дьо тен е тази жена. Даже Мегз си продава по-услешно пегуките и роглите от на Златка флоралните пижамки, дето отчаяно е екипирала Белия зъб и кученцето.

# 802
на Златка флоралните пижамки, дето отчаяно е екипирала Белия зъб
ами той няма други дрехи човекът ... съжалете го! в Русия са 🤭

# 803
  • София
Жив да го ожалиш😁Ама иначе: "Майбах или S класа?" Смешно е да се правиш на нещо, което не си!

# 804
на Златка флоралните пижамки, дето отчаяно е екипирала Белия зъб
ами той няма други дрехи човекът ... съжалете го! в Русия са 🤭
Аз го съжалявам и затова предлагам да съберем пари за газово на Майбаха.

# 805
Смешно е да се правиш на нещо, което не си!
ох, ако само половината, които се държат така, го проумеят, ще се промени малко обществото

# 806
Размечтали сте се...

# 807
  • ВАРНА
 Халал да им  е майбаха

# 808
Добър вечер и от мен.... Simple Smile

Благодарих ли за темата?
По-добре късно, отколкото никога!

Благодаря Heart

Промото не ми изглежда обещаващо.

Искам да гледам повече от Уош, и по-малко от Златка и Благо, или дори Никита (дойде ми в повече вече).
Гъмов е пределно ясен, той си има едно раздразнено репертоарче, "лягай, спи, седни, махни се, яж си супичката".
Много са ми противни такива нестабилни анти-мъже.

# 809
Говори БИГ МАМА!
Моля, съквартирантите да се настанят на меката мебел с таблет/телефон в ръка. CallingCallingCallingComputerComputerComputer
Моля, Барбарела да отвори златният плик, в който е обяснена новата задача от БИГ МАМА към съквартирантите.ScrollScrollScroll
Моля, ако-искаш-вярвай незабавно да си сложи микрофона и да се яви в изповедалнята!!!:movie_camera:Movie CameraMovie Camera

Общи условия

Активация на акаунт