Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 376
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 945
Цялата Къща участва в някакъв цирк и чака Злата да си прави поредния тест в тоалетната. Звучи напрегната музика.

# 946
  • София
Тц-тц, язък, не им се получи драмата.  Laughing

# 947
Благо колко беше разочарован, че засега няма да има четвърто дете от трета жена...

# 948
Белозъбият осеменител - индианското му име Joy

# 949
Благо е страхотна гнус... вечно нещо чопли, облизва, плюе, гълта, засмуква... бляк... отврат... smile3506

Да, люспи някакви вадеше със слюнка ...

Оф, дали да не си измеря кръвното? Толкова вълнения, а тя не е бременна. Не знам просто.

# 950
  • Варна
Благо е страхотна гнус... вечно нещо чопли, облизва, плюе, гълта, засмуква... бляк... отврат... smile3506

И в паузите дава команди - ,,Я застани прилично!", ,,Смени си дрехите", ,,Направи едно кръгче", ,,Сложи ми да ям."

# 951
Благо колко беше разочарован, че засега няма да има четвърто дете от трета жена...

Може би човекът си е направил вазектомия и не е счел за нужно да уведоми всяка срещната шаврантия. И съответно шаврантията се надява ли, надява, тества се ли, тества. А той си пуши ли, пуши наргилето Simple Smile

# 952
И тя е същата... Вдига вежди,кокори очи,тикосана отвсякъде.... Гнусни са и двамата еднакво !!

# 953
# 954

Може би човекът си е направил вазектомия и не е счел за нужно да уведоми всяка срещната шаврантия. И съответно шаврантията се надява ли, надява, тества се ли, тества. А той си пуши ли, пуши наргилето Simple Smile
Може би лично бившия му тъст олигарха, го е скопил и сега Белия зъб се прави на мъж и разпъва тоя димящ шнур, и ври тази стъкленица...и Фройд цъка сантасе в ъгъла Trollface

# 955
Цяла България чака Златка да се изпикае Mr. Green
Наистина ли? Все си мислех, че се бъзикат, а то ....НародЪТ тръпне ще има ли благОВа вест  ooooh!

# 956
Говори БИГ МАМА!
Моля, съквартирантите да се настанят на меката мебел с таблет/телефон в ръка. CallingCallingCallingComputerComputerComputer
Моля, Барбарела да отвори златният плик, в който е обяснена новата задача от БИГ МАМА към съквартирантите.ScrollScrollScroll
Моля, ако-искаш-вярвай незабавно да си сложи микрофона и да се яви в изповедалнята!!!:movie_camera:Movie CameraMovie Camera

Оле, Биг Мама, имам нужда от тест. За интелигентност. Ама едно хале с тестове, плийз, че са бъркам като го правя теста.. Ама да ми ги предадеш дискретно, че иначе ще ти наводня плюша в изповедалнята със сополи.

# 957
  • София
Може би лично бившия му тъст олигарха, го е скопил и сега Белия зъб се прави на мъж и разпъва тоя димящ шнур, и ври тази стъкленица...и Фройд цъка сантасе в ъгъла Trollface
rotfImbo

# 958
Според мен объркаха всичко и още нищо не се знае. Цяла върволица я следваше, кой с чаша, кой с друго нещо, Цецо я пазеше на вратата...

# 959
И как нарежда Благото на Златка-патка: седни прилично, не пуши, а накрая-ела да те гушна.Ако съм на нейно място, да е гушнал букета досега.

Общи условия

Активация на акаунт