Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 026
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 035
Извинявам се, ако сте го коментирали. Понякога не мога да смогна да прочета всичко. Емануела е реагирала в социалните мрежи на защитата на Преслава. И с право, все пак тя беше обидена. И колежките също. От друга страна Преслава е там да го защитава, за това й се плаща. Не знам дали е вярно,  но четох, че трудно намерили човек да го защитава,  което ми се струва малко пресилено. Грозно му беше държанието, но чак пък толкова.

# 1 036
Има ли линк за гледане на епизодите от чужбина ?

# 1 037
  • София
Има ли линк за гледане на епизодите от чужбина ?

Излагой се опитва да осемени плеймейтския сектор, защото фолкпевиците са заети от Динев.

Във визитката си на въпроса за образование Никита-Милена е написала: "Висше образование за човеци." Вие това как го разбирате. Като "Университета на живота" ?

Предния път, когато спечели, Никита каза, че ще даде наградата си за каузата на съквартирантката си Аделина. Интересно ми е дали го е направила.

НЕ! В интервю след излизането й, Боби каза, че не е говорила с него по въпроса, а той имал други планове.

# 1 038
  • somewhere near the sea
Благият осеменител, докато чакаше резултата от супер, мега сложния тест за бременност, кротко си люпеше семки направо върху масичката.

От НЕТ-а:
Скрит текст:
Русата Златка да не е насрала тестовете за бременност, вместо да ги напикае?

# 1 039
Добре де, за да се стигне до тест е имало секс. Въпроса ми е - защо ББ не ни пусна запис с пръхтене от тоалетната, за да разберем за него?

# 1 040
защо Албена обвини Никита за отворената врата? нали самата тя я отвори ...
и 100 пъти повтори, че още е отворена, ама никой не я пита що не я е затворила ... пф

# 1 041
На мен лично няма да ми е интересно да гледам и слушам.

# 1 042
На мен лично няма да ми е интересно да гледам и слушам.
Точно така!  Да остане само рубриката бързи,смели,сръчни,да хвърлят тоалетни ролки и ловят топчета с уста,да се върнем в ерата на соца,на предаванията от детсвото ни,стига вече пошлост и секс Stuck Out Tongue

# 1 043
На мен пък ще ми е интересно, защото искам да го видя Благой вЕрно ли пости или не точно?

# 1 044
  • somewhere near the sea
Аз чух два пъти, че пости. Веднъж водещият(когато си говореха за майбаха) и веднъж, когато някой беше направил баница за закуска, той отказа да яде.Но това нищо не значи, де. Нали знае, че го снимат.А те със Злата най-много внимават за камерите.

# 1 045
Дами, 2 дни не съм гледала. УпущИх ги/ва Laughing
Сега като поизчетох отгоре-отгоре, гадничко е било, разбирам. Както обикновено, умните и възпитаните Mr. Green пак са се вихрели без задръжки, влюбените са дремАли, а мисиите са били тъпи и просташки. За единият му тест, дето не е и станал при това, няма да си губя времето с тях и да си ги причинявам.
Прави са тези от вас, които казват, че при силно начало и интересни участници, ББ пак сътвори едно голямо и скучно нещо като нищо Sick

# 1 046
на мен и в началото не ми бяха интересни ... друго си бяха тези идиоти

# 1 047
И аз изпуснах снощното шоу, но схванах най - важното - тестът на Златка е отрицателен, както този за брененност, така и за интелигентност.

# 1 048
Аз чух два пъти, че пости. Веднъж водещият(когато си говореха за майбаха) и веднъж, когато някой беше направил баница за закуска, той отказа да яде.Но това нищо не значи, де. Нали знае, че го снимат.А те със Злата най-много внимават за камерите.

Когато се караха Гъмов му каза, че му готви отделно, значи пости

# 1 049
  • София
Ми то и друго не сме очаквали.
Втора Злата няма.
Толкова тъпа жена няма как да се повтори.
Даже Джула по акъл има.

Общи условия

Активация на акаунт