Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 071
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Иначе, няма лошо, че е отслабнала и пооправила фейса, но характера и начина по който се държи тук, е по-зле от преди и дори майката на Борислав се чуди на какво се дължи.

Това наистина ли го е написала майката на Борислав?! Как така Борислав й е приятел, а не мъж? Нали от 5 години са заедно?! Thinking
Скрит текст:
Кога е финала, стана ли ясно?

Финала е в понеделник.

Щом днес ще се номинират, предполагам, че в петък ще махнат някой, защото много хора са още там, а явно този път дори няма да имат полуфинал.
Да! майката на Борислав отговори на тази Vili Racheva, която Смайли е  цитирала, че се кара със Захажаева.
Та, тя писа на Борислав, че ще му спести какво мисли за Никита, от уважения, че все пак е майка на ДЕТЕТО МУ

За номинациите, предполагам, не са от онези за ингонване, а както други години са ги питали преди финала, кой според тях  е най-достоен да спечели.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 08:29 от Mari_Mar

# 1 141
Всички участници влизат в Брадъра при определени условия - да са атрактивни с нещо на драгия зрител. Златка и Благой сигурно са обещали да се сгодяват,  плодят и да развяват тестове за бременност в ефир. Даже започвам да си мисля, че балканското поведение на Благо към Злата ''Стани!", ''Легни!" e някакъв театър, защото във вчерашния епизод, когато й правеше забележки да седне прилично на масата, тя се подхилваше и му намигаше.
Никита е влязла с татусите, с несполучливите си пластики, с инакомислието си...С акцент на различността.
Албена залага на пиперливия си език.
Джулиана пък е като ходеща реклама на клиника по естетична хирургия /няма лоша реклама/. Сценаристите и режисьорите са видели хляб в нея - не особено умна, но пък за сметка на това - приказлива.
Весела Нейнски също залагаше на драми, случили се в живота й.
И Кулагин в предишния Брадър явно беше обещал да прави съквартирантите  ''луди калинки'' и затова не го  извадиха от играта доста дълго.

# 1 142
  • София
Така, Никита има дете, мисля че вече на достолепните 18 години.
Борко нищо общо няма там, за жалост.
Всеки би трябвало да отгледа дете. Не е нужно да е биологично твое.

# 1 143
  • Viena
Тц по-малко е. Абе да вземе доктор Енчев  да и направи една награда, да й оправи лицето. Наистина са я направили много зле тез у Шведско. Тук поне ги прави на калъп да са...еднакви.

# 1 144
  • Испания

Синът на Никита е на 13 години. Много възпитано и симпатично дете. Видях го в "Смени жената".

# 1 145
  • София
Борко нищо общо няма там, за жалост.
Всеки би трябвало да отгледа дете. Не е нужно да е биологично твое.
Детето й май не е много голямо.
Съгласна съм, че е редно да приеме нейното като свое, още повече, че той не искал тя да му роди, защото  предпочитал да е свободен - това тя разказа на Аделина, в предишния сезон.

# 1 146
  • София

Синът на Никита е на 13 години. Много възпитано и симпатично дете. Видях го в "Смени жената".
Как на 13? Това и Борко може да се пребори за баща, като едното нищо s:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 1 147
  • Испания

Как на 13? Това и Борко може да се пребори за баща, като едното нищо s:stuck_out_tongue_winking_eye:

Цитат
Никита Джонсън и Борислав Борисов са заедно от 5 години. Живеят в Швеция с 13-годишния син на Никита от първия й брак - Ерик.

https://www.iwoman.bg/izvestna/show/Nikita-Dzhonsyn-i-Bobi-ot-Bi … to-si-668858.html

# 1 148
Не съм гледала сезона на Никита, но само от снимките ми се догади. Че тя на всяка снимка е разчекорена и ѝ се вижда ... ъъъ, нещо шарено е, пък гащи ли е, "прическа" ли е...?

# 1 149
Тату е, Даре...татууууу...

# 1 150
  • Viena
Лелчета, къде гледате??? 😁 😂 😂

# 1 151
  • София
Леле, леле! 20 секунди четене във ФБ и попадам на това:

Скрит текст:
Цитат
Людмила Захажаева Kornelia Nikolova КОЙ ГОВОРИ ЗА ВЪНШНОСТ?? ТУК БОРБА ЗА СИЛАТА НА ХАРАКТЕРА ! ДА!! ВУЛЕВА Е УМНА И ВЛАСТНА!..НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА СОПОЛИВАТА ДА ДРЪНЧИ И ДА ИНТРИГАНТСТВА ! ...САМО ИНТРИГАНТИ СЕ ПРИПОЗНАВАТ СЕБЕ СИ ВЪВ НЕЯ , И ЗАТОВА Я ХАРЕСВАТ И ГРОЗНИТЕ СЪЩО, КАКТО И МОМИ БЕЗ МЪЖ, ИЗБЯГАЛИ ДА ТЪРСЯТ НЯКОЙ ПО СВЕТА..! ДОРИ ВЪВ ГЪЗА СИ НАБУТА СЕЛИКОН ..АМА ПОЛЗА НЯМАААААААААААА!! ХЪХЪ.. МЕДАЛ ДА Й ОКАЧИТЕ-ВСЕ СОПОЛИВА И ТЪПА НЕГРАМОТНИЦА ЩЕ СИ ОСТАНЕ,,!! ОБЩИ ПОЗНАНИЯ СА Й НИКАКВИИИИИ,,,НАЛИ СМЕ ЧУЛИ НЕЙНИТЕ ОТГОВОРИ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ВЪПРОСИ..!! ХЪЪЪ...АУТ,

Vili Racheva Людмила Захажаева тя пък твойта вещица е много красива.И двете сте като БАБА ЯГА.Я се огледайте и тогава говорете за хората.А и предаването не е за красота.И спри да се излагаш с тъпи и злобни коментари,защото цял живот не си научила твойто плашило едни яйца да изпържи.Некадърница.Още в миналия сезон ви излезна славата на нечистоплътни и миризливи същества.И Никита си има мъж,твойто изчадие да видим кога ще си намери някой.

Людмила Захажаева Vili Racheva А БЕЗ ЗАВИСТ, МИЛА!! )))) ДА! НИЕ СМЕ МНОГО КРАСИВИ И ДВЕТЕ И СМЕ УМНИ И УМЕЕМ ДА КОНТАКТУВАНЕ САМО СЪС ДОСТОЙНИ ХОРА!! А ТИ, КАТО СОПОЛИВА СЕ ХРАНИШ СЪС КЛЮКИ! НЕ СМЕ ПО ГОТВЕНЕ, БАБО,,!! НИЕ ЧЕТЕМ, А ТИ С ПРАВИ КОНСЕРВИ..! ХЪХЪ АУТ
Захажаева блести с интелект, грамотност и неотразима красота във Фейса, а щерка й - във ВБ.  Joy

# 1 152
  • Испания

Захажаева блести с интелект, грамотност и неотразима красота във Фейса, а щерка й - във ВБ.  Joy

Така обемат повече пространство.

# 1 153
Зорлем ще я направят Никита победител с тези тъпи шеги и продължаване на обидите. Албена не се ли усеща, че и правят услуга така. Къде отиде линията да я пренебрегват и да не и се връзват. Сега сами си търсят конфликт, била Е.Т., била "то".

Златка ако трябва сама ще си нарисува двете черти и сама ще си предложи, само и само да се шуми покрай нея. Нейният "лидер" цял сезон мълчи, трябваше него да сложат за безхарактерен, нищо не се видя от този човек освен хубота му пушлив.
Най-нормално е в тази среда Никита да бъде победител. Това си е геройство да издържиш толкова време във враждебна среда. Всички срещу нея, не е никак лесно.

Относно външният вид на Н. и А.... не знам какво значение има това за хората, които го обсъждат. Няма друг народ като нашия толкова дискриминационен относно възраст, външен вид (най-вече тегло и ръст), физически способности и здраве. Angry (Ако не съм права, ще се радвам да науча повече.) А, че "сме били най-красивите в света", се втълпява по поръчка като клише в държави с пасивни икономики като България, Куба, Венецуела...

# 1 154
Че то самО се постави във враждебна среда...може да не гледам, ама това го видях в началото ...

Общи условия

Активация на акаунт