Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 826
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 275
Почвам да се дразня с тия нещастници

# 1 276
  • Варна
Руската изтерия  няма нито приятелка,нито приятел,който да я потърси освен откачената й майка,жалка е много

# 1 277
Никита, че е досадна, досадна е, ама Албена я смятах за по-умна.

# 1 278
Не стига, че е грозна, ами и ...

Аха, той все едно е голям красавец. Общо взето която и да му върже трябва да е благодарен.

# 1 279
Те опитаха. Например Албена когато беше седнала и си говореше с Никита за операциите..и Джулката беше там.
Но Никита не желае...целта й е друга - да е контра, както някой каза. Така че...не че не се пробваха...

Сигурно
Но пак не мога да приема това поведение

# 1 280
  • Испания
Тъпото пак ревна на умряло. Като някоя оплаквачка е.

# 1 281
Ейй, как се разчувствах и аз!
Колко е хубаво, че не сме родени самотници-идиоти, а всички си имаме близки хора...
Какво би бил животът ни без близост и топлина...

# 1 282
  • София
Аз ли недовиждам или действително Джулката не си е сложила сутиен и гърдите й прозират, защото роклята не е подплатена точно на деколтето?  Crazy

# 1 283
Аре бе,сифилистик!

# 1 284
Благой във всички чужди отбори бил лидер.. майкоооо жднб. По-скоро всички са му се подигравали.

# 1 285
Те опитаха. Например Албена когато беше седнала и си говореше с Никита за операциите..и Джулката беше там.
Но Никита не желае...целта й е друга - да е контра, както някой каза. Така че...не че не се пробваха...

Сигурно
Но пак не мога да приема това поведение

Що...аз спокойно го приемам Joy

# 1 286
Борислав постнал във фейса си, че Албена била отрепка.
Абе, алооуу, ти като беше вътре що не я постави на мястото й?

Фен съм на Албена, но днес прекали наистина.

По същото логика може да се пита, защо Албена не посмя да каже, че не й пука за детето в присъствието на Борислав?

# 1 287
Аз не им хванах цялото крякане на Албена и Никита, чух Никита да казва "Как ще ми кажеш аутсайдер на детето?!" измисля ли си Никита,не че ще се учудя.

Измисля си. Тя много обича да изопачава думите на другите хора и после да ги повтаря по няколко пъти. Нищо такова не е казала Албена. Изобщо не е говорила за детето й

# 1 288
Аз ли недовиждам или действително Джулката не си е сложила сутиен и гърдите й прозират, защото роклята не е подплатена точно на деколтето?  Crazy

Джулката не носи сутиени. Тя самата каза, че няма такива.

# 1 289
Айде, и  Благо изяде другата половина.

Общи условия

Активация на акаунт