Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 826
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 245
Отвратително отношение към едно дете! В желанието си да е оригинална в същност е жалка простакеса. За Албена говоря, съжалявам, може да я харесвате, ама аз точно такива агресивни злобари комплексари не харесвам. Или както казва половинката ми за такива  - недоклатени.
Какво отношение към детето. Албена за детето нищо не каза. Отношението е към Никита.

Точно. А Никита веднага захапва и дудне до степен да се отплесне и забрави кое и как е почнало. Същото беше със скандала породил Златка гейт.

# 1 246
Опс....мУмент...звъни ми нЕкой, сигур е Г.Б....

# 1 247
Борислав постнал във фейса си, че Албена била отрепка.
Абе, алооуу, ти като беше вътре що не я постави на мястото й?

Фен съм на Албена, но днес прекали наистина.

# 1 248
Какви са тези обаждания бе 😂😂😂😂 Кой има магарешки уши

# 1 249
  • София
Отвратително отношение към едно дете! В желанието си да е оригинална в същност е жалка простакеса. За Албена говоря, съжалявам, може да я харесвате, ама аз точно такива агресивни злобари комплексари не харесвам. Или както казва половинката ми за такива  - недоклатени.
Какво отношение към детето. Албена за детето нищо не каза. Отношението е към Никита.
Когато Албена искаше да казват за Никита, че е аутсайдер, тя и каза че може да е сина и и какво ще си помисли, тя и отговори "Ама какво ме интересува какво ще си помисли!" После каза, че сина и не знаел какво значи аутсайдер, и когато Никита и каза, че знае думата, тя продължи вече не помня точно какво каза, но беше отвратително.

# 1 250
Е,някои се уредиха с предни гърди!

# 1 251
Опс....мУмент...звъни ми нЕкой, сигур е Г.Б....
Оф топик, да ме извините... Тет, днес имаше интервю с твоя Г.Б. Гледа ли го? Изпълни ми душата!

# 1 252
Един от най-противните сезони. Няколко злобара срещу една жена. Ако не беше Никита, щеше да е някой друг. Изродка, изрод, педал, пр*ститутка. Типична картинка. Двойка пр*ститутка и футболист. И накрая Уош, който не знае колко много се излага с хлътването си по Джула. Разбира се, пр*ститутския вид винаги ще е на пиедестал, нищо, че приятелката му сигурно е супер свестна и умна. Нямам думи

То как да кажеш на черното бяло, питам аз?
Да кажем за Никита че е красива ли - ми не е красива.
Да кажем че е умна ли - явно не е, щом си е причинила това обезобразяване..
Да кажем че е готин човек ли - ми не е готин, аз готино не видях в нейното поведение...

Та кое й е хубавото на Никита???

В случая не казвам нищо за Никита. Не я подкрепям в никакъв случай. Затова и казах, че, ако не е тя, ще е някой друг. Каквато и да е Никита, те не са по-добре от нея

# 1 253
Какви са тези обаждания бе 😂😂😂😂 Кой има магарешки уши

Губят им времето.

# 1 254
Тази мисия ще е весела.

# 1 255
Албена не е казала и една дума за детето на Никита. А тя се опитва да го намесва постоянно в разговорите, за да се заформи скандал на темата за детето. А пък самото дете така или иначе на говори български. Никита можеше да го каже и темата да приключи, вместо да се опитва да прави и себе си и детето, и детето жертви

# 1 256
Ами каза "няколко злобара срещу една ЖЕНА"....това дава наклон, че жената е по-стока от злобарите.
Биваше да кажеш: "няколко злобара срещу една злобарка"....

# 1 257
  • Испания

Оф топик, да ме извините... Тет, днес имаше интервю с твоя Г.Б. Гледа ли го? Изпълни ми душата!

https://nova.bg/news/view/2018/12/05/233921/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D … tm_content=181205

"Принципиааааааална" - обади се дъртата вещица.

# 1 258
Аз не им хванах цялото крякане на Албена и Никита, чух Никита да казва "Как ще ми кажеш аутсайдер на детето?!" измисля ли си Никита,не че ще се учудя.

# 1 259
Ами каза "няколко злобара срещу една ЖЕНА"....това дава наклон, че жената е по-стока от злобарите.
Биваше да кажеш: "няколко злобара срещу една злобарка"....

Хубаво, и така да е. Но нали знаеш, че можеха и по друг начин да постъпят. Начин, в който да покажат многото акъл, с който претендират

Общи условия

Активация на акаунт