Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 799
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 350
пънчев е еб*ти животното!Къф е тоя панталон,все едно е сега е слезнАл от тир.
Joy Пелито, бе, тази вечер си у вихъра Joy смехуркам си се тук, а вината е твоя..

# 1 351
  • Испания
"Привет, красавци" ???!!!???

Убави, умни, обичащи се... за пример.

# 1 352
Зависимостите на Уош са му изяли нервите и той, горкия, е една емоционална развалина. Това ще да е тъмната му страна, разбрах я най-накрая. Емоционална развалина.

# 1 353
Аз разбрах, че Христина не ги дава и баба им да ги вижда, дори чува, за Благо и Злата да не говорим.

# 1 354
  • 221B Baker Street
"Привет, красавци" ???!!!???
Нали?!?! JoyJoyJoy

Цецоуууу, на кака Злата кученцето, миуотооо!!!

# 1 355
Впрочем, по-назад някой изкоментира, че Мария на Уош била и тъпа и грозна, и едва ли не я нахока, че не била казала на Уош, че го обича.

Ако имам приятел, който реве в ефира за мен, а после се натиска с Джулката, после пак реве по мен от екрана, реве ми по телефона, но не спира да се отърква у силиконката... 'Ми и аз няма да искам да му казвам, че го обичам. Това си  е ангажимент. И то към някой, който просто не е надежден.

Не знам коя жена би се чувствала спокойно и сигурно с такъв мъж.

Аз я нахоках. И тя, ако е обидена от поведението на Уош, защо кисна в студиото, където едвам върза две изречения на кръст, уж да го защитава? И защо сега звъни, за да го чува?
Аз в нейното положение нито бих се показала да го защитя, нито бих му звъннала повече. Но явно за нея е много важно да я дават "на телевизора" - другото й е без значение. Ами или го обича и е с него, или изчезва, прекратява връзката и не се появява в ефир да се излага

# 1 356
И Златка, и Благо са к**вари, обаче Благо наистина е в пъти по-симпатичен, добродушен. Простичък е, но няма толкова злоба и надуто отношение в него.

Злата от др. страна не може да предизвика симпатия в мен, само съжаление и съчувствие - на моменти.

Тя в момента говори доста странни неща, Цецо се бил подценявал, бла-бла. Много неправилна преценка за "най-добрия й приятел"="най-добрият паж"

# 1 357
Аз ли нещо не съм в ред. Ако съм мъж и приятелката ми се слага на някав  и се кефи да я целува по врата небрежно уж на шега, не бих и звъннала да и кажа че се държи супер достойно.  На УОШ приятелката също  супер странно  че беше толкова мила той все се вре при  цигана гани иначе много я обичал. Благо наистина се държа супер тъпо със златка. Тъпанар

# 1 358
Абе може ли жена на години да реве като сибирски лос,че  не могла да говори с мамаааа.И както разбирам,тия двама тъпунгери искат да се размножават-да народят тъпунгерчета УжасТ:rage:

# 1 359
За мен Ъош е свършен, Ъош ще го оставя.

# 1 360
  • 221B Baker Street
Зависимостите на Уош са му изяли нервите и той, горкия, е една емоционална развалина. Това ще да е тъмната му страна, разбрах я най-накрая. Емоционална развалина.
Делта, ти верно не си в час!!!:cry:

# 1 361
Официално си оттеглям симпатиите от Уоши Sad

# 1 362
Бе как може да се дава шанс за някакъв избор на тея беееееееееее.
Биха превърнали Ватикана в дискотека на Коцето.
Стига да има тУтУн.

# 1 363
  • София
Искал да я прегръща непрекъснато?!?

# 1 364
Може би тези разговори с домашните или любимите ги има в договора...Иначе не мога си обясня някои неща..При умни хора.

Общи условия

Активация на акаунт