Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 759
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Испания
Е сега ще стане интересно, Никита според мен ще номинира себе си. Та интересно ще ми е реакцията на останалите.

Снощи коментираха, че сигурно е номинирала себе си, че стояла много време в изповедалнята. Дори и времето ѝ засичат мизерниците.

# 1 411

Гъмов - недодялан грубиян, лицемер, алкохолик, негодник и нехранимайко.

П.С. Директно отбичи Албена...ХА ХА ха - иска да спечели и той на всяка цена. С цена на приятелство - ще прегази човек тоя Гъмов. Първичен елементарник. оффф

# 1 412
  • София
Ех, тази Никита, как използва това за детето й, хитруша.
Влязла е на своя отговорност отново, след като много добре знае как пак ще предизвиква негативни реакции, за да стане жертва и да спечели..ама пред зрителите, пак номера и спекулиране.

Всеки си носи отговорността и тя като МАЙКА, трябва да мисли за детето си, а не другите хора.

# 1 413
Гъмов "похвали" чудесно Джулиана...

# 1 414
Ако Гамен победи ше му пратя плик с антракс.И букет.

# 1 415
ганитУ да не би да чете от някъде.Толкова фашливи са само лепящите се нокти.
Много ме издразни с телефонните си разговори. Тъпо парче е, а гаджето й е още по-тъп и нахален. Имах някакви съмнения, че се разкайва, обаче тази сценка с номинациите в изповедалнята и пърхането с мигли ми дойдоха в повече. И сега Гъмов....имала подредена мисъл - тя освен "оле" и "леле" и "много яко" друго не съм чувала от нея.

# 1 416
  • Испания
ОлИИИИИИИИИИИИИИИИ, Гъме, Джулиана не се запъвала! ЖДНБ! 

# 1 417
ГЪменееее….
Кажи ми, че е стратегия!!!

# 1 418
Аз мисля, че никога не бих могла да прегърна Джугани.. нямам толкова дълги ръце

# 1 419
Да, точно стратегия е. Първия е той, след това Джули.....познайте кого ще изберат зрителите, и то след телефонната изцепка на нейния гамен

# 1 420
ОлИИИИИИИИИИИИИИИИ, Гъме, Джулиана не се запъвала! ЖДНБ! 
Тя не се запъва, щото влачи. Тооо тя на майка сииии, на баба сиии, пък я видяяхх ...

# 1 421
Ох, мацки, много обичам Цецо пеперудата, повече обичам форума, но най-много обичам ММ.
ММ, обичам те, мило, дори и да ме видиш в няква схватка с друг прототип с тестиси. Това е, защото искам да съм тестер, да раста в кариерата, иначе други тестиси не ме интересуват! Заклех се!!!

# 1 422
Залагам, че Никита ще номинира себе си и Белият зъб и дивото к@@@е.

# 1 423
Олеле, Гъмов и той много прост. Все едно има предни гърди.

# 1 424
Гъмов каза за Джулката, някак между другото,  че е силиконово пластмасово момиче, "и че това е точно така"   --> перифразирам... не беше много ласкаво, но после го замаза с какво ли не ...

Егати лицемерието и мазненето с тези номинации.

А за Гъмов ми е жал, изглежда много потиснат мъж - нереализиран, хем шут*, хем глупак*, хем пиянде... някак си, посредствен... Като някое дете се идентифицира с БЕРОЕ-то... ами жалко е това, жалко е на тези години да носиш в себе си вместо свежест, "хулиганство"...

*не по хубавия начин

Общи условия

Активация на акаунт