Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 778
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 425
Ех Никитаааа Heart
Какво да се прави като хората тук не са като в Швеция,и навсякъде в чужбина.Там няма как някой да ѝ се подиграва за външността и такива злобарки като албенчето няма как да виреят.

Хахахах, няма кой да й се подиграва за външността й ли? Златна тая чужбина, бе, нищо лошо не се случва там. Косъм от главата ти не може да падне там, бе. Думи нямам.

Целия епизод е страшна тъпотия. Много емоционални, много сълзи и драми. Колко външни хора влизаха този сезон, отделно колко от тях си излизат постянно (Гъмов чак до Лондон стигнал).

А Джулиана много приятна роля има - на вечно неразбралата, добричката и невинната. След 2 години пак в Брадъра, ама с нова любов, за да има теми за разговори.

# 1 426
  • Viena
Кажете ми, че съм ЛЕЛКА с очила и слухов апарат. Тия наред ли са??? 😁 😂 😂

# 1 427
Залагам, че Никита ще номинира себе си и Белият зъб и дивото к@@@е.

Себе си и Уош Wink

# 1 428
  • София
Аз мисля, че никога не бих могла да прегърна Джугани.. нямам толкова дълги ръце

Той ще я прегърне през задника....

# 1 429

Не бе, Я-Я не е наред щото ги нарече тЪпанарЕ!

# 1 430
  • София

Две сме.

# 1 431
  • Испания
Олеле, Гъмов и той много прост. Все едно има предни гърди.

Предни гърди - не, ама задни мисли...

# 1 432
А Джугани трябва да подари предните гърди на Уошко.. за спомен да са му.

# 1 433
  • София
Гъмов И толкоВА.

# 1 434
Чухте ли Благо като разбра, че няма да чуе децата си "Като изляза ще й изкъртя физиономията на тая" Много лидерско, много мъжко, изпитвам страхопочитание към този....не знам как да го нарека, но Златето не я чака нищо добро според мен за съжаление.

# 1 435
Много драма, много нещо

Гъмов както е супер интелектуалец миналия сезон беше залепен за най-голямата чалгарка, а сега за силикона

# 1 436
Не бе, Я-Я не е наред щото ги нарече тЪпанарЕ!
То не е достатъчно да наречеш някого "тъпанар", за да се докажеш.

# 1 437
Що не залагате?

# 1 438
Аз мисля, че никога не бих могла да прегърна Джугани.. нямам толкова дълги ръце

Той ще я прегърне през задника....

Да, докато не се е присетила да се прави на Кардашиян.

# 1 439
Много любов има в сърцето на Уош, стига за много жени Grinning
Мен ме разочарова по-скоро с подкрепата за Блатка. Те трябвало да блестят и да ги водят напред. Както Бай Брадър би казал: ма ти чуваш ли са какви ги плещиш бе!
и за мен се срина с тази номинация!
Беше горе-долу добре преди това.

Злата реве като магарица за мааамааа... ooooh! Като преди това нахрани майката на децата на Благо, който са били подложени тези на кой знае какво в училище например..

Майката на благо е една истинска майка- каквото и да е направил Благо, каквото и да е чула за Златка ги приема. Браво.

Албена какво толкова си е говорила със Захажаева? Сякаш дадоха само няколко сек от разговора им,
Плати ли тока? А парното?

Джула тъпото 'не разбрала"??? Като 100 пъти им казаха и играха преди това за времето. Защо ББ и Пънчев овикаха Ил'янчо? Тя като знае регламента не можа ли да му каже с две думи. Обичам те, но имаме ограничено време и трябва да затварям.
И как удобно стадото я защити??!!! Не ми се мисли, ако Никита беше се чула с детето си и беше изхабила 2 мин за него какво щяха да я направят.

Аз много завидях на самообладанието на Никита когато Албена зверски я обиждаше и твърдеше, че като се обади детето ще пита" Аусайдер ли търсите"? Как не изтрещя да й каже, че злобна стара мома, като нея. без деца, без реализация (тя сама си каза, че нямало какво да прави..имала много свободно време) нито като тв журналист, нито като адвокат, ще й дава тон какво да прави и да говори...Ама Никита устиска. Аз не бих могла..малии да ми кажат нещо за детето..изявам я с парцалите!

Общи условия

Активация на акаунт