Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 325
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 1 875
  • 221B Baker Street
Утре да излязат Никита и Албена. Да остане Цецо. И в темата да доди коледният дух!
Ши доди, ако Албена и Цецко се хванат под ручка и се изнижат като пръдня от гащи...

# 1 876
Имам чувството, че в темата положението е като с оная рокля, която едни я виждат синя, а други кафява. Едни чуват уоръл, а други йени. Един вид, едни мислят Никита за злобна, други Албена. И всичко е въпрос на гледна точка
Не е чак толкова полюсно мнението според мен. Вземи едната, удари другата. Дори не искам да си представя, ако някоя ми беше в къщата.

# 1 877
  • България <3
Изобщо има ли хора на планетата, които харесват Вулева. Злобата на лицето и е изписана. Изобщо не мога да повярвам, че има проятели,  освен майка си.

Има доста хора, които я харесват, има и приятели, не я мислете...
Бабешко ѝ е поведението на Никол, а ботоксът ѝ може да опъне и 80 годишна.

Злобата, обидните думи, квалификации, догадки, които хвърляте тука, надхвърлят в пъти тази на участниците. А пък се обвиняват те, че злобеят..

То само такива като нея я харесват, но аз не познавам такива хора. Но едва ли са много, иначе щяхме да сме нацията с най-много психично болни.
Едва ли някой може да я стигне по злоба, сигурно в ада ще я издигнат в култ. Далеч сме Ние простосмъртните :д

# 1 878
Ох, това живот ли е?
Таман си се отпуснал, остават ти 3 дни в къщата, има туй-онуй за ядене, пиячката ще стигне.
Наместил си парите от хонорара: на мама ново ел. одеало. На детето - нов таблет.
Ще насмогнеш да платиш на тур агента вноската за Бахамите, 3 * хотел, закуска и вечеря, на обед ще постиш Коледно.
Поръчал си да ти платят телефона, от парно си спестил, изгасил си предварително кранчето. За асансьор и да са те търсили - целият блок знае къде си.
За Коледа си поръчал цяло прасе и да се събере родата в Малко Шарково, ей тъй - за здраве на батьо.
И в това блаженство свято - ХОП, като джак от кутия с полилей за шапка, да ти се ухили Кулагин от екрана...

Хахаха

# 1 879
  • София
А Бенито си е полиглот😍
Но тя явно изобщо не го знае, щото продължава да си изкарва прехраната с храчки, плюнки, клетви, вуду... и кражби на пилета от магазините... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 880
Като ви чета просто се чудя, само на мен ли ми харесва Вулева. Даже са ми много забавни закачките дето ги правят. Това с червилото си беше майтап а това, че Никита както винаги не го разбра си е нейн проблем.
На шегичките и закачките на Албена и стадото днес им викат мобинг.

# 1 881
  • СОФИЯ
Е аз пък не познавам хора който да не я харесват айде сега за гадни ли ни имаш.

# 1 882
Най-странното е, че започвам да харесвам държанието на Кулагин, честно.
И другото е , че въобще не е както мислих отначало, а тоест, че Вулева ще разкаже играта на Кульо, ами всъщност Кульо без проблем ще ѝ завре злобата у дупаруту и то заслужено.
Ох, как ме е яд, че Кулагин не се падна в тоя сезон.Другите бяха по разбрани, по - добри сякаш, а тея са си баш за превъзпитаване при Кулагин.

# 1 883
Вулева май е хвърлила око на Гъмов

# 1 884
  • в рока
    Изобщо има ли хора на планетата, които харесват Вулева. Злобата на лицето и е изписана. Изобщо не мога да повярвам, че има проятели,  освен майка си.

Има доста хора, които я харесват, има и приятели, не я мислете...
    Бабешко ѝ е поведението на Никол, а ботоксът ѝ може да опъне и 80 годишна.

Злобата, обидните думи, квалификации, догадки, които хвърляте тука, надхвърлят в пъти тази на участниците. А пък се обвиняват те,че злобеят..

То само такива като нея я харесват, но аз не познавам такива хора. Но едва ли са много, иначе щяхме да сме нацията с най-много психично болни.
    Едва ли някой може да я стигне по злоба, сигурно в ада ще я издигнат в култ. Далеч сме Ние простосмъртните :д

Разбира се, само злобари като нея я харесват... Рептили с Рептили...
    Царицата на Ада, а почитателите ѝ са нейни придворни...
    Смъртните не сте далече, ама виж, простите - да. 😉

# 1 885
    Атмосферата в къщата удивително започна да наподобява тази от сезона, когато зорлем направиха Никита победител точно с такива простотии.

# 1 886
    Това същество Кулагин защо трябваше да го гледаме пак? Захапал е кокала и не го пуска. Той и Никитка имат една стратегия - изпокарват се с абсолютно всички, а после реват, че са различни и затова изолирани.

100 % съм сигурна, че ще оставят Никита в петък, за сеир. Още повече ще й се вдигне самочувствието и ще си мисли, че пак е излъгала народа влизайки в ролята на жертва. Следващия сезон пак да я поканят, да гледаме същата стратетия отново.

# 1 887
    • 221B Baker Street
    Като ви чета просто се чудя, само на мен ли ми харесва Вулева. Даже са ми много забавни закачките дето ги правят. Това с червилото си беше майтап а това, че Никита както винаги не го разбра си е нейн проблем.
    Да, сташно забавни закачки, все едно са деца, които не разбират кое е правилно и кое грешно. Те и в училище така се закачат с по-слабите деца, че и още по-гнусни обиди измислят. От къде ли попиват нагледен пример за "забавните" си закачки?! Ама, карай, смях да става! Нали?! Rage

# 1 888
    • в рока
    А Бенито си е полиглот😍
    Но тя явно изобщо не го знае, щото продължава да си изкарва прехраната с храчки, плюнки, клетви, вуду... и кражби на пилета от магазините... Stuck Out Tongue Winking Eye
    Да, бе, краде, плюе, храчи, всичко що е най-черно на тоя свят-Албена е

# 1 889
    И другото е , че въобще не е както мислих отначало, а тоест, че Вулева ще разкаже играта на Кульо, ами всъщност Кульо без проблем ще ѝ завре злобата у дупаруту и то заслужено.

Закачам се само за този пост, не е към авторката.
    Аз като ви казвам, че на 40 + пАрата на човека е друга от тази в късните си 20-ет или в началото на 30-тте. Хъсът е друг, по-хлабав, не ти е на всяка цена, видял си повече, не се пънеш да се доказваш. Кулагин е още млад и напъва, напъва, напъва... К'во се напъва не го знам, да роди сигурно... някоя велика глупост.... Но просто тягата е по-силна... Ако можеха да се засекат 30 годишната Албена с 30 годишния Кулагин - щеше да е ЕПИЧНА БИТКА. Вервайте ми!!

Общи условия

Активация на акаунт