Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 860
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 295
Пънчев много се е нострил срещу Никита и Боби. Чак подчертано тенденциозно се изказва..
Май не осъзнава, че тя им направи сезона, та и той да захлеби някой лев, че бяха в предния с един рейтинг.. ooooh!

# 2 296
На кой номер се гони пънчев?

# 2 297
  • Испания
Дами, извинявайте, че така се намесвам, но случайно да знаете холните маси за кафе от метал и стъкло от къде са? Много ми харесват. Опитах се да намеря в страницата на Брадъра във Фейсбук кои са рекламодателите, за да се насоча къде да търся, но безуспешно. ❤

Виж дали ще откриеш нещо тук:

Скрит текст:

Някои със сигурност не са, но ти направих скрийншотове на тези, които пускат в края на епизодите.

# 2 298
# 2 299
Изключително пошло е как повечето съквартиранти избраха в писмата си да се обясняват за действията си, с което показват, че явно ги  е срам от постъпките им...
Голяма част от съквартирантите под една или друга форма бяха писали за Никита или намеквали за нея.

Върхът на тъпотията, до този момент, беше писмото на Златка, която намерила Никита за "странна". Оправдаваше се, че е била високомерна и груба с нея заради "приятелството с Цеци"... ЖДНБ.

Стахотно мизерни випове, за всичко си имат оправдание. Баш на финал се обясняват. Омазали се до ушите в л**на, а се опитват да се трият с "мокра кърпичка".
Не могат да са позитивни, не могат за секунда да спрат да се обясняват и да бранят егото си.

# 2 300
  • Sofia
Благо с каква сръчност се справи с шарана,браво Yum

# 2 301
Пънчев много се е нострил срещу Никита и Боби. Чак подчертано тенденциозно се изказва..
Май не осъзнава, че тя им направи сезона, та и той да захлеби някой лев, че бяха в предния с един рейтинг.. ooooh!
На мен ми се струва умишлено неговото отношние, най-вероятно подстрекан от продуцентите с цел да амбицират още повече зрителите, за да гласуват.

# 2 302
Ще оставят Вулева

# 2 303
  • Бургас
Чудя се да спя ли, да рева ли...тотал щета днес

# 2 304
Що толко рано гонят? Не е ли до 23:00?

# 2 305
  • София
Като ви чета съм много доволна от себе си, че не ги гледам. Много сте добри, всичко ми е ясно.
Благодаря!

# 2 306
Хайде! Пуф! Пуф!
Гърмим с пушката!
Елааа се виеее, прееевиииввааа…
От чеиза на булката:
 HeartsHeartsпо една пижама, ръчно шита от булката, за всеки женен мъж-сватбарин:unicorn:Animal Unicorn
HeartsHeartsпо един анцуг, ръчно шит от булката, за всеки ергенин-сватбарин:unicorn:Animal Unicorn
HeartsHeartsпо един сноп кичур от моминските коси на булката за всяка неженена мома-сватбарка:unicorn:Animal Unicorn
HeartsHeartsпо един нокът изкуствен за всяка женена, задомена булка, от собствените на булката.Animal UnicornAnimal Unicorn
От младоженеца: безимотен, два пъти задомяван, отец на трички дечия, завърнал се от гурбет по Русията, мургав, но достоен, честен мъж.
Хайде, да са живи и здрави и ако е женско първото да го кръстят Любов-Виктория.

# 2 307
  • София
Скрит текст:

При Никита обаче, няма промяна и си е все същият дразнител с тъпа стратегия.
Албена откога повтаря, че Никита печелела, защото се прави жертва. Е, не е ли близко до ума, в този сезон да не й дават такава възможност, или не могат да се сдържат да не я обиждат?
Защото не са лицемери - в което щяха са ги обвинят и най-вече Албена, че от страх и за да си осигури победата се преструва на добра с човек, който не харесва.
Ужас, вече ако се държиш нормално с някой и те определят за лицемер. Не е казано да са първи приятелки, а поне да не я обиждат.
Ако причината е само за да спечелиш нещо от това - е ЛИЦЕМЕРИЕ. А, ако е защото наистина харесваш човека, НЕ е. Но тук със сигурност, щяха да я определят като лицемерна.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 22:51 от Mari_Mar

# 2 308
Хаха само изненадах се Simple Smile

# 2 309
Яжте ми сега буя,хейтъри Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт