Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 843
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 250
Оф, къде я хванаха и тази неуравновесената Мегз..
Албенчето е много незаменима бе, добре, че е сама да се похвали, че няма кой друг.
И тя не е умряла за А. , просто са й дали такава роля, срещу съответната сума хахаха

# 2 251
Малии, Алисия се е докарала като 20-годишна, как ще я позная. Под мъШ не знам дали е лягала, но под нож със сигурност. Не е лесно двама мъже да те сменят с друга и то една и съща. Която на всичкото отгоре е късокрака.

# 2 252

При Никита обаче, няма промяна и си е все същият дразнител с тъпа стратегия.
Албена откога повтаря, че Никита печелела, защото се прави жертва. Е, не е ли близко до ума, в този сезон да не й дават такава възможност, или не могат да се сдържат да не я обиждат?
Защото не са лицемери - в което щяха са ги обвинят и най-вече Албена, че от страх и за да си осигури победата се преструва на добра с човек, който не харесва.
Ужас, вече ако се държиш нормално с някой и те определят за лицемер. Не е казано да са първи приятелки, а поне да не я обиждат.

# 2 253
Ох, Цецко е супер сладък, много ще се радвам да спечели той. И за Гъмчето ще се радвам, и за ревливкото ще се радвам, толкова обичливо това момче, много емоционално.! HeartpulseHeartpulse  Огън от любов е целия!
По пътя на логиката сигурно и Калканджиева ти е била любимка. Гледам, че само на алкохолици се радваш.

# 2 254
  • София
Вулева мели ли, мели. Нека приказва, че от утре я чакат черните ѝ магии и самотата.

Уош има типична физиономия на алкохолик. По-зле изглежда и от Гъмето. Жалко!
В такава среда е раснал... свестен, свръхчувствителен към неправдите баща, заобиколен от малка група свестни и чувствителни приятели интелектуалци /повечето от които вече си отидоха/, опитващи се да притъпят усещането за несправедливост, подлизурщина и простащина... с алкохол...Sick
И той, милият, не е избягал от същата съдба... с хубавата разлика, че се опитва да приема живота и от веселата му страна... Каквото и да говорим, той е най-доброто същество в тази къща!  Heart Eyes

# 2 255
Малии, Алисия се е докарала като 20-годишна, как ще я позная. Под мъШ не знам дали е лягала, но под нож със сигурност. Не е лесно двама мъже да те сменят с друга и то една и съща. Която на всичкото отгоре е късокрака.
Минала е през 20 годишна. Бръчките и около очите от далече си личат, представям си, ако я дадат в билзък план. Никаква свежест, изглежда уморена.

# 2 256
Гъмов ще е победител, вече не виждам кой, освен той, или Албена.
Пижаместите ще си тръгнат преди Жула.
Уош много изтрещя, много.

# 2 257
Гъмов ми идва прекалено театрален, неестествен. Не ми е симпатичен актьора и това е то.

# 2 258
  • София
Дами, извинявайте, че така се намесвам, но случайно да знаете холните маси за кафе от метал и стъкло от къде са? Много ми харесват. Опитах се да намеря в страницата на Брадъра във Фейсбук кои са рекламодателите, за да се насоча къде да търся, но безуспешно. ❤

# 2 259
Гъмов ми идва прекалено театрален, неестествен. Не ми е симпатичен актьора и това е то.
Като характер е жеУезен. Държа фронта срещу истериите на всички, в това число и на Никитините.

# 2 260
  • Испания
Вулева мели ли, мели. Нека приказва, че от утре я чакат черните ѝ магии и самотата.

Уош има типична физиономия на алкохолик. По-зле изглежда и от Гъмето. Жалко!
В такава среда е раснал... свестен, свръхчувствителен към неправдите баща, заобиколен от малка група свестни и чувствителни приятели интелектуалци /повечето от които вече си отидоха/, опитващи се да притъпят усещането за несправедливост, подлизурщина и простащина... с алкохол...Sick
И той, милият, не е избягал от същата съдба... с хубавата разлика, че се опитва да приема живота и от веселата му страна... Каквото и да говорим, той е най-доброто същество в тази къща!  Heart Eyes

Така е. Права си. Познавам баща му. Яд ме е, че и него не го е подминал алкохолът.

# 2 261
Ох, милата Никита, жертвица мамина и тя.

# 2 262
.
Като характер е жеУезен. Държа фронта срещу истериите на всички, в това число и на Никитините.
Да, защото след осирането си още първата вечер, отвън добре са го посъветвали как да се държи. Ако не излизаше за участия, щяхме да  гледаме пияницата Гъмов до края.

# 2 263
Никита не мога да я слушам. Защо не си създала приятелства?

# 2 264
Никита не разбрала Жула, ще падна.
Тя разбра ли нещо от престоя си изобщо ?
Щом и Жула и е сложна Joy
Боби и ТООЙ , моля ви се , не успял.  Аз, Аз..., о , как може хаха

Общи условия

Активация на акаунт